• Koopjes

Handelsgids Hoboken

De gemeente Hoboken is gelegen in de provincie Antwerpen en telt 34.443 inwoners op een oppervlakte van 1067 ha. Antwerpen telt een 25-tal parken. U kan er kuieren tussen het groen, rustig een boek lezen, uw (klein)kinderen van de speeltuin laten genieten, ... Deze groengebieden zijn aangename plaatsen om met uw hond te gaan wandelen. Meer inlichtingen over een handelaar nodig? Of zoek je een hotel, restaurant, taverne, bakkerij, loodgieter of de openingsuren van een winkel in Hoboken? U vindt het op Hoboken.handelsgids.be.
Cadeaubon Hoboken
 
PROMOTIES, NIEUWS & OPENDEURDAGEN
Ruime keuze koffiebonen
De koffieboon biedt een ruime keuze aan premium koffiebonen zoals illy, Lavazza, segafredo en vele andere soorten. Ook een keuze uit gemalen koffie en koffietoebehoren zoals melk, suiker, koffiekoekjes,... Gratis verzending en leuke verrassing vanaf 4 kg.
Camionette gevraagd
De VZW Vitamientje is dringend op zoek naar een lichte bestelwagen om zijn leden nog beter te kunnen helpen. Wie er één kan bezorgen, mag steeds contact opnemen
Verhuis !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Beste klanten, vanaf 02 september zal uw vertrouwd kapsalon niet meer te vinden zijn in de Valkstraat te Wilrijk maar wel op de Boomsesteenweg 468 tevens te Wilrijk, makkelijk bereikbaar en veel parking voor de deur. Dreamextensions, waar je moet zijn voor al haarwerken.
R. Daisomont BVBA
Zomerpromo kidsportret
Gezins-en kidsportret in de studio voor € 50 inclusief poster 30x45cm en cd met low res bestanden
stockverkoop kaders
Wij verhuizen ! Stockverkoop albums en kaders : alles in voorraad aan -50% en -30%