• Koopjes

Handelsgids Hoboken

De gemeente Hoboken is gelegen in de provincie Antwerpen en telt 34.443 inwoners op een oppervlakte van 1067 ha. Antwerpen telt een 25-tal parken. U kan er kuieren tussen het groen, rustig een boek lezen, uw (klein)kinderen van de speeltuin laten genieten, ... Deze groengebieden zijn aangename plaatsen om met uw hond te gaan wandelen. Meer inlichtingen over een handelaar nodig? Of zoek je een hotel, restaurant, taverne, bakkerij, loodgieter of de openingsuren van een winkel in Hoboken? U vindt het op Hoboken.handelsgids.be.
Cadeaubon Hoboken
Schrijf in op nieuwsbrief
 
PROMOTIES, NIEUWS & OPENDEURDAGEN
Gratis levering
Kadee levert uw trampoline gratis aan huis. Kom het ruimste assortiment aan trampolines ontdekken in onze showroom in Oud-Turnhout of op www.trampolines.be.
Nieuw: zouttherapie
Haal de gezonde zeelucht in huis en voel de heilzame effecten van zout. Ideaal voor mensen met chronische luchtwegenaandoendingen. Kom deze zouttherapie ontdekken in onze winkel in Oud-Turnhout.
Italiaanse koffiebonen
Bestel bij de koffieboon alle soorten Italiaanse koffiebonen zoals Lavazza, illy, segafredo,.. en vele andere. Ruime keuze en gratis verzending vanaf 99€. Kleine attentie vanaf 4 kg koffie. Alle soorten geschikt voor uw espressotoestel of koffiemachine.
M.A. Parket
PR Sport Wilrijk
Kom langs en geniet van de laatste soldendagen Tot -70%. Grote stockverkoop op ballen van Jako en Joma. Bewonder ook onze nieuwe collecties.
Trouwjurken Voorraad uitverkoop
Kom voor je wow Trouwjurk naar Victoria`s Bruidsmode en betaal maximaal 599 euro ook op top merken Ruim 500 luxe trouwjurken nu in de uitverkoop. alle maten op voorraad En heel veel jurken voor 290 euro
The Wellness
U bent te gast of niet te gast in Hotel La Reserve te Knokke-Heist? Het Team van THE WELLNESS @ LA RESERVE verwelkomt u steeds voor alle schoonheidsbehandelingen met toegang tot de Spa-faciliteiten(sauna, hammam,enz
Turbo Ontstoppingen
Berdo
De nieuwe Paas brochure is klaar en staat reeds op onze website, graag nodig ik u uit om hem door te bladeren, kortelings mag u hem ook in de bus verwachten. http://www.berdo.be/brochure-pasenpaques-2015/ Hebt u vragen, had u graag een bezoekje aarzel niet om me te contacteren. Hebt u de brochure toch niet ontvangen ook dan mag u een belletje geven en zorgen wij dat hij alsnog bij u terecht komt.
Garage - Carrosserie Vercauteren Ronny
Salonvoorwaarden bij Ford garage & carrosserie Vercauteren Ronny, kom vrijblijvend een kijkje nemen. Ford Mondeo New, Focus New, Eco sport, B-Max , ook tweedehandswagen met garantie Ford Direct zo goed als nieuw. Ruime parking
Hot Lava Shell Massage
Try our New Hot Shell Lava Massage. New and exiting! Call us for more information!
SOLDEN
-40% op wintercollectie 2014
VIP CLUB BRUGGE - KV OOSTENDE
Reserveer uw VIP-plaatsen in de Zuidlounge met Club Brugge - KV Oostende. Zie de bijlage voor meer informatie.
piccobello solden
kom langs en geniet van de vele promoties tijdens de maand januari. SOLDEN
Je wow trouwkjurken Boutique
Opendeurdagen: kom in de maand januari en februari naar Victoria`s Bruidsmode. Elke zaterdag geopend zonder afspraak van 9:00 tot 13:00. vanaf januari profiteer je van hoge kortingen op de gehele collectie van 2013: 290 euro per jurk.