• Koopjes

Handelsgids Hoboken

De gemeente Hoboken is gelegen in de provincie Antwerpen en telt 34.443 inwoners op een oppervlakte van 1067 ha. Antwerpen telt een 25-tal parken. U kan er kuieren tussen het groen, rustig een boek lezen, uw (klein)kinderen van de speeltuin laten genieten, ... Deze groengebieden zijn aangename plaatsen om met uw hond te gaan wandelen. Meer inlichtingen over een handelaar nodig? Of zoek je een hotel, restaurant, taverne, bakkerij, loodgieter of de openingsuren van een winkel in Hoboken? U vindt het op Hoboken.handelsgids.be.
Cadeaubon Hoboken
Schrijf in op nieuwsbrief
 
PROMOTIES, NIEUWS & OPENDEURDAGEN
Italiaanse koffiebonen
Grote kortingen op Italiaanse koffiebonen van o.a. Lavazza, Illy, segafredo, Kimbo,... en vele andere. Ruime keuze espressobonen van topmerken. Gratis verzending en leuke verrassing.
VIP-formules Seizoen 15 - 16
Wenst u dit voetbalseizoen mee te maken in een unieke sfeer en beleving? Schrijf u dan nu al in om VIP-formules af te nemen voor seizoen 15 - 16! Stuur vrijblijvend een mailtje om meer informatie te ontvangen.
J&J Fashion SUPER SOLDEN PRIJZEN
Beste J&J FAN.Het regent SUPER SOLDEN PRIJZEN !!ALLES MOET WEG AAN BRADERIJCONDITIES. KORTINGEN van -50% tot -70%
Turbo Ontstoppingen
The Wellness
The wellness facilities-€30 per person - on reservation Call us for ore information!
Woonplanners
noteer alvast in uw zomeragenda 22 & 23 augustus 2015 mid-zomer opendeurdagen woonplanners (iedere dag van 11u - 16u) voorstelling tal van nieuwe woonprojecten diverse aankoopvoordelen ... !! van harte welkom !!
Vandenbroucke nv