• Koopjes

Handelsgids Hoboken

De gemeente Hoboken is gelegen in de provincie Antwerpen en telt 34.443 inwoners op een oppervlakte van 1067 ha. Antwerpen telt een 25-tal parken. U kan er kuieren tussen het groen, rustig een boek lezen, uw (klein)kinderen van de speeltuin laten genieten, ... Deze groengebieden zijn aangename plaatsen om met uw hond te gaan wandelen. Meer inlichtingen over een handelaar nodig? Of zoek je een hotel, restaurant, taverne, bakkerij, loodgieter of de openingsuren van een winkel in Hoboken? U vindt het op Hoboken.handelsgids.be.
Cadeaubon Hoboken
Schrijf in op nieuwsbrief
 
PROMOTIES, NIEUWS & OPENDEURDAGEN
Schoenen Kellens
TOTALE STOPZETTINGSUITVERKOOP wegens sluiting van de zaak. KORTINGEN van -30% tot -66% Snel zijn is dus de boodschap!
Tempur lente actie
Tempur lente actie! - 15% op het volledige Tempur assortiment, uitgezonderd de zitkussens. Actie start op 25 mei 2015 en loopt t.e.m. 24 juni.
Trouwkleed voorraad uitverkoop
Breng een bezoek aan onze winkel in Neerpelt en profiteer van maar liefst 50% korting op de gehele voorraadcollectie: ruim 400 diverse modellen trouwjurken.
Turbo Ontstoppingen
VIP-formules Seizoen 15 - 16
Wenst u volgend voetbalseizoen mee te maken in een unieke sfeer en beleving? Schrijf u dan nu al in om VIP-formules af te nemen voor seizoen 15 - 16! Stuur vrijblijvend een mailtje om meer informatie te ontvangen.
Koopjes -50% bij Pr-sport Wilrijk
Laatste stuks / einde reeksen. Alles aan -50% Zolang de voorraad strekt. Op=op!!
Ababbel
Garage - Carrosserie Vercauteren Ronny
Binnenkort in onze toonzaal de New Ford C-Max , bij Garage & Carrosserie Vercauteren Ronny. Alsook tweedehandswagen met waarborg. Ford Kuga 2009 Diesel, Ford B-Max Titanium Diesel Kom vrijblijvend een kijkje nemen, ruime parking.