• Koopjes

Handelsgids Laarne

Laarne is een landelijke residentiële gemeente gelegen op een 10-tal km ten Oosten van Gent. Het gemeentebestuur van Laarne is zich heel goed bewust van de rijkdom van wat er op cultureel vlak leeft in de gemeente.Meer inlichtingen over een handelaar nodig? Of zoek je een hotel, restaurant, taverne, bakkerij, loodgieter of de openingsuren van een winkel in Laarne. U vindt het op Laarne.handelsgids.be
Cadeaubon Laarne
Schrijf in op nieuwsbrief
 
PROMOTIES, NIEUWS & OPENDEURDAGEN
CENTURY 21 ICV-Gratis elek. keuring
Beste klanten, Ga je nu met ons in zee en is uw eigendom verkocht voor 31.12.2014 dan krijg je van ons de ELEKTRISCHE KEURING gratis.
Garage Rooseparck
Uw SYM - dealer voor de streek.
Garage Rooseparck
Uw VESPA - PIAGGIO dealer voor de streek;
Zakenkantoor Dirk De Wilde en Co
CENTURY 21 ICV-Win VIP behandeling.
Gaat u met ons in zee en uw woning wordt verkocht, dan schenken we u een VIP behandeling voor 2 personen bij een eersteklasse voetbalwedstrijd.
Pellini koffiebonen
Premium koffiebonen van Pellini te verkrijgen bij De Koffieboon. Pellini TOP 100% arabica en Pelinni aroma. Ook koffiebonen van Lavazza, segafredo, douwe egberts,.. en vele andere merken te verkrijgen. Gratis verzending, leuke verrassing.
Lucaffe koffiebonen
Nieuw bij De Koffieboon : Lucaffe koffiebonen. Ontdek de 4 verschillende soorten van lucaffe, mama Lucia, classic, espresso bar en mr exclusive. Ook andere Italiaanse koffie en koffiebonen te verkrijgen van o.a. Lavazza, illy, Kimbo, segafredo,...
Poorten - Tuinhuizen Filip Kuppens
vip club brugge - racing genk
Reserveer uw VIP-plaatsen in de Zuidlounge met Club Brugge - Waasland-Beveren. Zie de bijlage voor meer informatie.
EINDEJAAR BIJ BAKKERIJ BRAECKMAN!!!
KOM ZEKER DE FOLDER OPHALEN IN ONZE WINKEL! ORIGINEEL? 100% NATUURLIJK EN VOLGENS DE REGELS VAN DE KUNST!
Open tijdens de Eindejaarsperiode
Promo's : uren tijdens de kerstperiode: 24/12: 8.30-16u 25/12: 10-12.30u 26/12: 9-12.30u 31/12:8.30-16u 1/1: 10-12.30u 2/1: gesloten !!! Nu in ons assortiment: Achelse blauwe en pata negra!!!
Argenta Berlare - Overmere
Voor de vierde keer op rij slaagt Argenta erin om zich tot tot "bank van het jaar" te laten kronen, via bankshopper.be. Wordt u ook een tevreden klant van Argenta?
RUIMDIENST DE MEURICHY-RAMAN
RUIMINGSWERKEN:wij ledigen beerputten-septische putten en regenputten VERMIJD VERSTOPPINGEN laat tijdig u put ledigen gsm nr 0495369485
Feestfolder 2014
Of u met deze menukaart nu het oude jaar afsluit of het nieuwe begint, traiteur Falco zorgt ervoor dat het een groot feest wordt. Stel zelf uw menu samen uit onze vooropgestelde suggesties. op aanvraag is er ook koud vis & vlees buffet, kaasschotel & charcuterie schotel te verkrijgen.
Traiteurdienst
Eindejaar en nieuwjaarsmaand, ideaal voor een overheerlijk gerecht te bestellen. Meer info zie bijlage.
GRATIS afslanken met BODYSTYLING
Schrijf je tussen 15/12 en 15/1/2015 in voor een volledige advieskuur van 20 beurten en oefen tot 15/1/2015 2x/week GRATIS. Hoe sneller je beslist, hoe meer voordeel! Of kies voor een korting van 60 Euro! Vrijblijvende info :Bodystyling Lokeren 09/3490971
Garderobe
Vanaf 16 december bij Garderobe:bij aankoop van 2 stuks -30% !!!
CADEAUTIP!!!
U kan bij ons terecht voor een feestelijke geschenkbon. De waarde bepaalt uzelf .
ALESSI Eindejaarsaktie!
Koop een geschenkje uit de eindejaarsfolder en krijg er een ander artikel GRAITS bij!
Miss Pink Club
Maak kans op een Xandres waardebon van €150 bij aankoop van Xandres!! Vrijdag 5 december late night shopping, alle winkels open tot 21u.
Kapsalon Ellay
Nieuw !!! Pedicure Gelaatsepilaties Wimperkleuring
Gratis Tabletcover bij Gotha
Bij aankoop van 1 Guesshorloge gratis tablethoes zolang voorraad strekt.
Rodaniafolder met kortingsbon !
Eindejaarsfolder van Rodania met o.a nona en bruce juwelen nu in winkel bij GOTHA Juwelen verkrijgbaar met kortingsbon. !!