• Koopjes

Handelsgids Zaventem

Op zoek naar een beetje natuur? Ga naar Zaventem! Hier heb je verschillende prachtige parken die je alles rondom laten vergeten. Zoals het park "Derscheid", het park "Liekendael", het park "Feldheim", het park de bombazijnen en dan ook nog het wandelpark van de wachtvijver. Parken genoeg dus! Meer inlichtingen over een handelaar nodig? Of zoek je een hotel, restaurant, taverne, bakkerij, loodgieter of de openingsuren van een winkel in Zaventem. U vindt het op Zaventem.handelsgids.be.
Cadeaubon Zaventem
Schrijf in op nieuwsbrief
 
PROMOTIES, NIEUWS & OPENDEURDAGEN
Dolce
Workshop Macarons de Paris Iedereen houdt van \" Macarons de Paris \" . Onze 3 - uur durende workshop richt zich op het creëren van begin tot eind van deze elegante en kleurrijke Franse lekkernijen . Met ons fool-proof recept zul je in staat zijn om deze lekkernijen telkens opnieuw thuis . Workshops worden gehouden elke maandag of dinsdag Van 10.00 uur tot 13.00 uur . Tarief : 35 € pp
Lemmens
OPGELET: Gedurende de wintermaanden ( November-december-Januari ) zal de winkel dinsdag\'s gesloten zijn
Illy koffiebonen 5,95€
Illy koffiebonen normale branding : 5,95€ bij De Koffieboon. Ook andere Italiaanse koffiebonen te verkrijgen zoals Lavazza, segafredo, kimbo en vele andere. Gratis verrassing vanaf aankoop 4 kg.
Dienstenonderneming Zaventem
Jos Heylen nv
promotie keukentoestellen einde reeks -30%
Najaarsactie bij Optiek Drabs
Het moment om je bril te vervangen! Bij aankoop van een bril met Varilux glazen ontvangt u nu GRATIS een uniek portret aan de hand van uw foto.
Stockverkoop Actie
Stockverkoop Actie Nu € 150,00 / stuk i.p.v. € 187,88 Bij aankoop 5 stuks € 140,00 / stuk
Era Leus bvba
Altijd Promo!!!
Dove Douchecreme 500ml Altijd 3.80€
Boerke Buelens Winterweberen
Winterbarbecueën is in, dit jaar doen wij hierond een animatie. Op 6 en 13 december kan u zelf komen proberen onder de deskundige leiding van de Weber Grill-Master