• Koopjes

Handelsgids Zaventem

Op zoek naar een beetje natuur? Ga naar Zaventem! Hier heb je verschillende prachtige parken die je alles rondom laten vergeten. Zoals het park "Derscheid", het park "Liekendael", het park "Feldheim", het park de bombazijnen en dan ook nog het wandelpark van de wachtvijver. Parken genoeg dus! Meer inlichtingen over een handelaar nodig? Of zoek je een hotel, restaurant, taverne, bakkerij, loodgieter of de openingsuren van een winkel in Zaventem. U vindt het op Zaventem.handelsgids.be.
Cadeaubon Zaventem
Schrijf in op nieuwsbrief
 
PROMOTIES, NIEUWS & OPENDEURDAGEN
Dolce
chocolade Workshop Dompel jezelf onder in de wereld van de chocolade met deze verrukkelijke workshop . U leert hoe u deze basisingrediënt om te zetten in mooie bonbons . U zal worden getoond hoe te smelten en temperen de chocolade , en maak je eigen handgemaakte bonbons gevuld met een rijke donkere chocolade ganache . Elke maandag of dinsdag vanaf 10.00 uur ( ca . 3 uur ) tarief 40€ per persoon.
Lavazza koffiebonen Gran Riserva
Nu bij de koffieboon Lavazza gran riserva koffiebonen, de Top van Lavazza. Ook andere Italiaanse koffiebonen zoals Illy, Kimbo, Segafredo,... te verkrijgen. Gratis verzending en verrassing. Bestel uw koffie online bij De Koffieboon
Kerstmarkt Kasteel Ter Ham
Dit jaar blaast de Raad voor Lokale Economie weer leven in de Kerstmarkt. Deze zal doorgaan op zaterdag 13 december van 18u tot 2u binnenplein Kasteel Ter Ham. Meedoen? Inschrijvingsformulier voor standhouders te verkrijgen via sam@boerkebuelens.be
Miramar Tours bvba
Boerke Buelens Opening Kerstshow
Naar jaarlijkse gewoonte doen wij een officiële kerstopeningsreceptie. En dit jaar is dat op dinsdag 4 november van 16u tot 20u. Een namiddag/avond met een overvloed aan sfeer, hapjes & drankjes. 10% korting op alle kerstartikelen.
Stud'jo