• Koopjes
Banner Chalets Baka
Eindejaarsactie Chalets Baka 2016
ID: 96327
Handelaar:

Chalets Baka


Contactpersoon: Gerrit & Hans De Backer
D'Uitseweg 139
9320 Aalst (Erembodegem)
Klik voor telefoonTelefoon: 053/21 32 32

Klik voor faxFax: 053/78 14 03

Contacteer ons

Firma gegevens

Stichtingsjaar: 1965

Bedrijfssector

Chalets  Tuinhuisjes 

Info

Chalets Baka is de houtspecialist in uw buurt. Wij zijn de goedkoopste van België en hebben jarenlange ervaring in ons vak!
Onze robuuste blokhutten komen rechtstreeks van de fabrikant. Dankzij sterke hoekverbindingen zijn ze bestendig tegen het gure Belgische weer en doorstaan ze weer en wind. Als enige fabrikant kunnen we u blokhutten met afgeronde hoekverbindingen aanbieden. Sfeer gegarandeerd! Gaat u voor onze klassieke of moderne blokhut? Of droomt u meer van een tuinkiosk of cottage blokhut? Tijdens zomerse avonden of in wisselvallig weer: onze blokhutten zijn uw rots in de branding.
Carports voor een perfecte bescherming

Bescherm uw wagen, tuingerei, houtstapel en tuinmeubels in een zee van ruimte. Onze carports behoeden uw spullen in de meest wisselvallige weersomstandigheden. Alu of hout, verschillende afmetingen zijn mogelijk.
Multifunctionele poolhouses en tuinhuizen

Onze tuinhuizen en poolhouses pronken als een sterk staaltje houten vakmanschap in uw tuin. Kies voor de gebruikelijke maten of ga voor een eigen creatie, gebaseerd op uw ideeën en wensen.
Garages

Bij Chalets Baka vindt u zeker een garage naar uw eigen smaak. Onze houten garages passen zich immers aan iedere bouwstijl aan en zijn gemaakt voor levenslang plezier. Een enkele of een dubbele garage? Steeds professioneel gemonteerd.
Dierenhokken

Chalets Baka biedt ook onderdak voor je huisdier. Wij weten wat uw dier nodig heeft en geven advies op maat. Onze houten dierenhokken bieden ruimte, veiligheid, bescherming en kwaliteit. Het goedkoopste duivenhok? Het antwoord vindt u bij Chalets Baka! Al duizenden duivenmelkers hebben wij gelukkig gemaakt. Ook paardenstallen en hondenhokken behoren tot ons assortiment.
 

Openingsuren

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag Gesloten

Trefwoorden

Aluminium
Blokhutten
Carports
Chalets
Dierenhokken
Dierenverblijven
Duivenhokken
Garages
Hekwerk
Hout
Houtspecialist
Kerstchalets
Paardenstallen
Poolhouses
Tuinhuizen
Tuinschermen
Verhuur kerstchalets

Ligging

Vergroot foto
Vergroot foto
Vergroot foto
Vergroot foto
Vergroot foto
Vergroot foto
Vergroot foto
Vergroot foto
Vergroot foto