• Koopjes

Handelsgids Aarschot

De Handelsgids van Aarschot verzamelt alle vriendelijke handelaars en winkeliers van Aarschot, Gelrode, Langdorp en Rillaar. Regelmatig vindt u hier spetterende aanbieidngen, deals aan -30% of - 50% of meer...Klik links boven op de banner en ontdek. Ook openingsuren, veel info over deze KMO's van Aarschot zoals de gezelligste restaurants, tavernes, terrasjes, enz.... Meer inlichtingen over een handelaar nodig? Of zoekt u een bakker, loodgieter, boetiek of lingeriezaak in Aarschot? U vindt het op Aarschot.handelsgids.be of www.3200.be.
Schrijf in op nieuwsbrief
 
PROMOTIES, NIEUWS & OPENDEURDAGEN
meubelen PLU: Cadeaucheque tot 250€
Bij aankoop van de collecties Miro of Long Island krijgt u een gratis cadeaucheque tot 250 euro. Actie geldig tot 31/08/2015. Actie geldig op decoratie en accessoires.
DE KOOPJESHAL
grote keuze confituurpotten terug binnen!
DE KOOPJESHAL
Zaterdag 15 augustus olv Hemelvaart OPEN 14 u tot 19 u
MIDDENSTAND AARSCHOT HAVA VZW
We stellen u met trots voor...
...onze nieuwe Handig Harriëtte, die onder de naam Happy Me breiwerk op maat voor groot en klein verzorgt. Heb je zelf wol, heb je een foto van een leuk modelletje, ... ze meet je op en levert het perfecte breiwerk af. Ik heb er alvast 2 in gebruik :-)
Onze nieuwe koninklijke koets!
Binnenkort gaan we in stijl naar retro-marktjes en oldtimertreffens :-)
Afternoon tea voor elke gelegenheid
Op zoek naar een leuke, originele invulling voor uw feestje (kind of volwassene)? Dan is een afternoon tea verzorgd door Matsici zeker een goed idee. Van zoete en hartige hapjes tot bijpassende thees (koffie & chocolademelk op aanvraag).
Deca Kleding nv
WERKEN TIJDENS HET BOUWVERLOF ?
HANDYHOME DEN ANKER IS OPEN TIJDENS HET BOUWVERLOF
Ventilators De Koopjeshal
Grote keuze ventilators terug op voorraad Op statief, vloerventilator, handventilator, usb_ventilator, ... Alles 2 jaar garantie
de koopjeshal
JAVEL 50 GRADEN!!!! natriumhypochloride 10 liter: 10.99 € Alle groen en mos weg van je oprit, terras, ...
De Koopjeshal
Springkasteel te huur: 50 € per dag!!!!!!!!!! Voor reservatie 0496 - 23 64 72
21-SPEL
21 - SPEL: 18 € 1000 LOTEN PER SPEL Kan ook opgestuurd worden 0496-23 64 72
Italiaanse koffiebonen
Grote kortingen op Italiaanse koffiebonen van o.a. Lavazza, Illy, segafredo, Kimbo,... en vele andere. Ruime keuze espressobonen van topmerken. Gratis verzending en leuke verrassing.
DE WINTERCOLLECTIE IS BINNEN III
Ontdek nu al in onze winkels de volledige herfst-wintercollectie brei-haakgaren van volgende merken Schachenmayr, Langyarns, Regia, Katia , Rowan, en Scheepjeswol
Almex
Nu asfaltvernieuwer tijdelijk in voorraad in emmers van 20 Kg en 50 kg . Op = Op
kunstnagels
20 % korting op een nieuwe set kunstnagels
promo's voor de zomer
-fresh up mini gelaatsverzorging 30 euro -lichaamspakking 20 euro -pedicure met ontspannend voetbad +peeling en pakking 25 euro
SOLDEN HAAK - BREIGARENS
ruime keuze aan breigaren aan soldeprijzen van -25% EN -50% en meer. eveneens brei - haakgarenboeken aan halve prijs !!!
Voor de klussers
Open tijdens gans het bouwverlof !!! (van 11 juli t.e.m. 4 augustus 2015 )
BNP Paribas Fortis
Hypothecaire lening nodig ? Neem vrijblijvend contact op.
Exclusive Limo
Wilt u eens vervoert worden in een sfeer van luxe en comfort ? Neem vrijblijvend contact op met Exclusive Limo.
Zomerzon-Winterzon? Sneeuwvakantie?
Ja, Je leest het juist: Zomerzon...Winterzon...Sneeuwvakantie... De zomer is nu echt begonnen, toch denken wij nu ook al aan je wintervakantie, en hebben wij voor jou de mooiste deals gesprokkeld. Wees er als de kippen bij en geniet van de beste voorwaarden! Fijne ontdekkingstocht! En als je vragen hebt, contacteer ons. Wij helpen je graag verder.
Last minutes zomervakantie.
Nog steeds niet beslist? Geen nood. Ontdek snel waar je nog naar toe kan aan de scherpste prijzen. Er zijn nog beschikbaarheden op tal van bestemmingen! All Inclusive, Kidsclub, Adults Only, Half Pension, SuneoClub, Rust, Zon, Glijbanen, Palmbomen, ... Aan u de keuze!
Dalimar
Mooi gelakte nagels gedurende 14 dagen zonder beschadigingen aan uw natuurlijke nagel! Dan is SoPolish Protect & Peel de oplossing voor u. Neem gerust contact op met ons.
KUL- korting