• Koopjes
Banner De Komedie Compagnie
ID: 413549
Handelaar:

De Komedie Compagnie


Contactpersoon: Nico Warrennier
Frankrijklei 85
2000 Antwerpen
Klik voor telefoonTelefoon: 070/69 10 02

info@dekomediecompagnie.be

Firma gegevens

Stichtingsjaar: 1900

Bedrijfssector

Animatie 

Info

Over ons
De Komedie Compagnie is een niet gesubsidieerd, commercieel theatergezelschap dat sinds de oprichting op 18 augustus 208 een breed publiek wist te boeien met een divers aanbod aan populaire komedies zoals volkse komedies, kluchten, blijspelen, satires, zwarte komedies, enz...  De Komedie Compagnie beantwoordt daarmee de grote vraag van het publiek om meer populaire lachsuccessen te programmeren in Vlaanderen.

Deze Compagnie, met als artistiek bezieler Dirk Van Vooren, slaagt er al verschillende seizoenen in om producties te brengen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.  De beste acteurs, regisseurs, decorbouwers en stylistes zijn hiervoor verantwoordelijk.

Naast komedies van eigen bodem (Au bouillon Belge), komen ook beroemde stukken uit het internationaal reportoire aan bod (Een raar koppel, Zwijg Kleine!).  Bekende Vlaamse topacteurs als Carry Goossens, Dirk Lavrysen, Camilia Blereau, Peter Bulckaen, Doris Van Caneghem, Tania Kloek, Luc Caals, Britt Van der Borght, enz... werkten reeds voor het jonge gezelschap.

Bedrijven & Partners
De Komedie Compagnie is het grootste komedie theaterbedrijf in Vlaanderen.  Een partnership met Studio 100 biedt de mogelijkheid om De Komedie Compagnie te laten huisvesten in Theater Elckerlyc in Antwerpen.  Daarnaast zijn we te gast in heel Vlaanderen.
In een partnership krijgt de partner de mogelijkheid om een breed en groot publiek te bereiken in een omgeving die passie, rust en professionaliteit uitstraalt.  Bezoekers kunnen bereikt worden in een sfeer van ontspanning, waardoor ze open staan voor uw boodschap.  Afhankelijk van het partnership verkrijgt de partner onder andere een heleboel mogelijkheden om zijn doelpubliek te bereiken.
We hebben een aantal standaardformules, maar maken graag in overleg met u een voorstel op maat.  Zo kunnen we samen met u de doelstellingen realiseren en ontdekt u de grenzeloze mogelijkheden van het Komedie Theater.

Trefwoorden

An van helsen
Antwerpen
Arrangementen
B2b
Bedrijfsevenementen
Blijspel
Carry goossens
Dirk van vooren
Elckerlyc
Familie
Familie uitstap
Fun
Geschenk
Gratis
Komedie
Komedie
Komedie compagnie
Ontspanning
Op maat
Plezier
Relatiegeschenk
Theater
Uitstap
Uitstap
Vip
Vrije tijd
Wat gedaan
Wat te doen
Weekendje weg
Zaal huren

Betalingsmogelijkheden

Cash Bancontact Visa Mastercard Overschrijving 

Ligging

Vergroot foto
Vergroot foto
Vergroot foto
Vergroot foto
Vergroot foto
Vergroot foto