Andere belangrijke handelaars

Banner De Komedie Compagnie

De Komedie Compagnie

Foto’s

Info

Over ons
De Komedie Compagnie is een niet gesubsidieerd, commercieel theatergezelschap dat sinds de oprichting op 18 augustus 208 een breed publiek wist te boeien met een divers aanbod aan populaire komedies zoals volkse komedies, kluchten, blijspelen, satires, zwarte komedies, enz...  De Komedie Compagnie beantwoordt daarmee de grote vraag van het publiek om meer populaire lachsuccessen te programmeren in Vlaanderen.

Deze Compagnie, met als artistiek bezieler Dirk Van Vooren, slaagt er al verschillende seizoenen in om producties te brengen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.  De beste acteurs, regisseurs, decorbouwers en stylistes zijn hiervoor verantwoordelijk.

Naast komedies van eigen bodem (Au bouillon Belge), komen ook beroemde stukken uit het internationaal reportoire aan bod (Een raar koppel, Zwijg Kleine!).  Bekende Vlaamse topacteurs als Carry Goossens, Dirk Lavrysen, Camilia Blereau, Peter Bulckaen, Doris Van Caneghem, Tania Kloek, Luc Caals, Britt Van der Borght, enz... werkten reeds voor het jonge gezelschap.

Bedrijven & Partners
De Komedie Compagnie is het grootste komedie theaterbedrijf in Vlaanderen.  Een partnership met Studio 100 biedt de mogelijkheid om De Komedie Compagnie te laten huisvesten in Theater Elckerlyc in Antwerpen.  Daarnaast zijn we te gast in heel Vlaanderen.
In een partnership krijgt de partner de mogelijkheid om een breed en groot publiek te bereiken in een omgeving die passie, rust en professionaliteit uitstraalt.  Bezoekers kunnen bereikt worden in een sfeer van ontspanning, waardoor ze open staan voor uw boodschap.  Afhankelijk van het partnership verkrijgt de partner onder andere een heleboel mogelijkheden om zijn doelpubliek te bereiken.
We hebben een aantal standaardformules, maar maken graag in overleg met u een voorstel op maat.  Zo kunnen we samen met u de doelstellingen realiseren en ontdekt u de grenzeloze mogelijkheden van het Komedie Theater.

Ligging en routebeschrijving

Bereken uw route