• Koopjes

Handelsgids Berlaar

Berlaar telt met zijn deelgemeente Gestel samen 10.612 inwoners. Het is een landelijke gemeente waar een aantal verschillende wandel- en fietspaden u langs de verschillende monumenten van Berlaar en omstreken leiden. Meer inlichtingen over een handelaar nodig? Of zoek je een hotel, restaurant, taverne, bakkerij, loodgieter, een ontbijtkorf of de openingsuren van een winkel in Berlaar? U vindt het op Berlaar.handelsgids.be, of op www.2590.be
Cadeaubon Berlaar
 
PROMOTIES, NIEUWS & OPENDEURDAGEN
Bestel uw koffiebonen online
Ruime keuze aan koffiebonen van diverse bekende merken zoals Lavazza, Illy, Kimbo, segafredo, douwe egberts en vele andere. Niet enkel koffiebonen maar ook gemalen koffie en koffietoebehoren te verkrijgen. Gratis verrassing vanaf 4 kg koffie.
VideoService-Herenthout
Inzamelpunt van Recupel: Breng uw afgedankte elektronische apparaten gratis binnen.
VideoService-Herenthout
Wij bouwen uw satellietinstallatie op maat. Ga voor de toekomst en kijk digitaal via satelliet.
Emma's
VideoService-Herenthout
Verschillende modellen LCD TV op 12 Volt op stock voor in de mobilhome. Met ingebouwde satelliettuner of DVD-speler.
VideoService-Herenthout
Service-center voor herstelling TV ongeacht welk merk. Courante onderdelen op stock. Eigen hersteldienst met ervaren technici. Herstellingen tegen betaalbare prijzen.
't Volle Bakske
Dansnamiddagen
Dansnamiddag op donderdag koppeldansen stijl- en salondansen op donderdag 2 oktober van 13.30u tot 16.30u Iedereen welkom, ook zonder danspartner. Het is een gezellige namiddag uit, ontspannend, onder begeleiding van professionele dansleraar.
Delloyepaints
30% korting op de verf (via voordeelkaart), vraag uitleg in de winkel
Decobill buiten schilderwerken
Bestel deze maand reeds uw buiten schilderwerken voor 2015 en ontvang het boek Wonen is Beleven van FILIP DESLEE cadeau, werken in dit boek zijn uitgevoerd door DECOBILL bvba.
Decobill Interieur
Bestel deze maand uw interieur- of schilderwerken en ontvang het boek Wonen is Beleven van FILIP DESLEE cadeau, werken in dit boek zijn uitgevoerd door DECOBILL bvba.
Boetiek Françoise
Opendeurweekend vrijdag 3 oktober en zaterdag 4 oktober van 9u30 tot 18u Zondag 5 oktober van 13u30 tot 18u.
Zuid-West Halloweenbrunch
Op zondag 26 oktober van 10u30 tot 14u30 in een aangepast decor! Enkel op reservatie.
Zuid-West feestelijke wildbrunch
Op zondag 19 oktober van 10u30 tot 14u30. Enkel op reservatie. Meer info zie bijlage.
DELLOYE PAINTS bvba Mechelen
20% korting op alle raamdecoratie, kom de colectie van Ilse Demeulemeester ondekken in de winkel
11 oktober Open-Fles-Dag
Op deze dag zijn er verscheidene degustaties van verschillende dranken zoals in het bijzonder het aanbod van wijnen. Dit gaat door in Booze Place te Lier.
Nieuw bij Booze Place
Nieuw in het assortiment bij Booze Place is de Copperhead gin. Ook in Gift box met 3 verschillende bitters om uw gin nog persoonlijker te maken.
1 Fles GRATIS Martini Bellini
Uitzonderlijke aanbieding: 5 flessen Martini Bellini kopen geeft u 1 fles Martini Bellini gratis
KAPSALON PARELMOER
De periode van haaruitval breekt weer aan, Kerastase doet een promotie op de ampullen voor haaruitval bij een doos van 42 ampullen ontvangt u een shampoo. Bij aankoop van 2 doosjes van elk 10 ampullen ontvangt u 10 € korting telet ook bij densifique
Gesloten wegens Renovatiewerken
Gedurende de maand september zal Geens gesloten zijn omwille van renovatiewerken. Vanaf 1 oktober zijn wij terug open Elke klant krijgt een leuk geschenk.
Opendeurdagen kachels MBW (schriek)
Kom ons ruim assortiment pelletkachels, houtkachels en gashaarden ontdekken bij een hapje en een drankje. Tijdens onze Opendeurdagen op 20-21, 27-28 doorlopend geopend van 10u-17u. Tot dan...
MBW toonzaalkortingen gashaarden
Ontdek onze toonzaalkortingen op diverse modellen gashaarden... Meer info: www.haarden-mbw.be
MBW actieweken houtkachels
Ontdek onze interessante promoties... Informeer ernaar in onze toonzaal meer info: www.haarden-mbw.be
MBW actieweken pelletkachels
Ontdek onze uitzonderlijke promoties in onze toonzaal. (Kapelstraat 22, 2223 Schriek) Voor meer info: bezoek onze website www.haarden-mbw.be
EINDE REEKS matrassen -40%
einde reeks be.box 180x200 boxspring + hoofdbord domino + matras 1.449 euro nu -40%= 850 euro einde reeks winxbox 180x200: winxbox fix + hoofdbord + matras normale prijs : 4.330 euro nu -50% = 2.165 euro einde reeks matrassen: -40%
Nieuw THERMISCH HOUT
Nieuw in ons HOUTCENTER DE PAKMAN, nu in ons gamma is thermisch hout, zowel in balken, planken, terrasplanken en verschillende soorten gevelplanchetten. WIJ ZIJN OOK OP ZATERDAG EN ZONDAG open, kom gerust langs om de nieuwe producten te bekijken.
Nieuwe kleuren
Binnen enkele dagen komen de nieuwe kleuren van Rainbow Loom binnen in het LOOM winkeltje te Lier
Groene mobiliteit voor bedrijven
Unizo-Lier richt op vrijdag 26 september 2014 been beurs in onder het motto: \"Groene mobiliteit voor bedrijven\".En voor particulieren. waar? Terreinen van MONTI, Antwerpsesteenweg te Lier Wanneer? vr. 26 september 2014 van 14u tot 18u. Verdere info: Philip Peeters Voorzitter Unizo-Lier tel: 0475/70 58 37 info@peetersphilip.be