• Koopjes

Handelsgids Berlaar

Berlaar telt met zijn deelgemeente Gestel samen 10.612 inwoners. Het is een landelijke gemeente waar een aantal verschillende wandel- en fietspaden u langs de verschillende monumenten van Berlaar en omstreken leiden. Meer inlichtingen over een handelaar nodig? Of zoek je een hotel, restaurant, taverne, bakkerij, loodgieter, een ontbijtkorf of de openingsuren van een winkel in Berlaar? U vindt het op Berlaar.handelsgids.be, of op www.2590.be
Cadeaubon Berlaar
 
PROMOTIES, NIEUWS & OPENDEURDAGEN
Pelma tapijten en decoratie
Aan een nieuw tapijt toe ? surf dan naar onze site www.pelma-nv.be , daar krijgt u een selectie van onze meer dan ruime keuze in alle prijsklassen en stijlen , ook in onze decoratie afdeling zijn er tal van nieuwigheden te bewonderen , kom gerust langs .
VideoService-Herenthout
Inzamelpunt van Recupel: Breng uw afgedankte elektronische apparaten gratis binnen.
VideoService-Herenthout
Wij bouwen uw satellietinstallatie op maat. Ga voor de toekomst en kijk digitaal via satelliet.
J&R Dakwerken bvba
VideoService-Herenthout
Verschillende modellen LCD TV op 12 Volt op stock voor in de mobilhome. Met ingebouwde satelliettuner of DVD-speler.
VideoService-Herenthout
Service-center voor herstelling TV ongeacht welk merk. Courante onderdelen op stock. Eigen hersteldienst met ervaren technici. Herstellingen tegen betaalbare prijzen.
Lichaamsanalyse
Wij bieden u vrijblijvend een lichaamsanalyse aan om onze opening te vieren. Er zijn slechts 10 lichaamsanalyse die wij mogen weggeven. Wees er snel bij.
WVH Service bvba
GLASRENOVATIE
De winter staat voor de deur. Bespaar tot 40 € / m² / jaar door over te schakelen van enkele of klassiek isolerende beglazing naar hoogrendement isolerende beglazing. Dit met behoud van uw bestaande ramen. Snel, efficiënt en voordelig. Gratis offerte
Zuid-West Wapenstilstandbrunch
Op zondag 9 november met speciale kids-corner gerechten en diverse fijnproevers- suggestiemenu\'s te winnen. Meer info zie bijlage.
Zuid-West Allerzielenbrunch
Op zondag 2 november met speciale kids-corner en diverse fijnproevers - suggestiemenu\'s te winnen. Meer info zie bijlage.
Zuid-West Allerheiligen brunch
Op zaterdag 1 november met speciale kids-corner gerechten en diverse fijnproevers - suggestiemenus te winnen van 10u30 tot 14u30. Meer info zie bijlage.
Zuid - West
Geachte klant, Zuid-West is geopend op dinsdag 11 november 2014. ( normaal sluitingsdag ) Doorlopend geopend van 11 tot 24 uur.
BH aan 20 €
EEN SERIE BH AAN 20 € wit en gekleurd
Esthetiek Engels
Goed nieuws! Reserveer alvast 28/11/2014 in uw agenda. Op deze dag is er een opendeur bij Esthetiek Engels met zeer interessante condities, een demo en workshop. Kortom een dag om niet te missen!
10 jaar 't Schoonheidsatelier
\'t Schoonheidsatelier bestaat 10 JAAR!! Dat moet gevierd worden. Wat kan u verwachten? Kijk op de flyer voor onze acties!! Groetjes, Sophie.
Uitverkoop Phildar wol
Alle Phildar Wol aan €2,00 per bol! OP = OP!
ERA Peeters Verboven
Op de ERA Open Huizen Dag van zat 4/10 zwaaien de deuren open van honderden woningen. Een gouden kans voor wie op zoek is naar een nieuwe thuis. Bekijk de deelnemende woningen op era.be en bezoek vrijblijvend en zonder afspraak de woning(en) van uw keuze!
Gratis voedinginfo avond
Dinsdag 30/9 en donderdag 9/10 telkens om 19u30 stipt. Deuren open om 19u! OPGELET! De plaatsen zijn beperkt, reservatie is noodzakelijk! Stuur een privé bericht met de gewenste datum en het aantal personen. Meer details:
Band-it 4 + 1 gratis
Alle Band-it rekkertjes 4 + 1 gratis in het Loomwinkeltje (tot einde voorraad).
Catwalk Fashion
Open zondagen & Dag van de klant. Meer info over de zondagen zie bijlage
Catwalk Fashion
Ontdek nu de nieuwe collectie herfstkleding van K-Design!
Catwalk Fashion
Open zondagen & Dag van de klant. Meer info over de zondagen zie bijlage
Catwalk Fashion
Ontdek nu de nieuwe collectie van K-Design!
Catwalk Fashion
Open zondagen & Dag van de klant. Meer info over de zondagen zie bijlage
Catwalk Fashion
Ontdek nu de nieuwe leuke herfstkleding van K-Design!
Dansinstituut Walkiers
Dansnamiddagen Dansnamiddag op donderdag: koppeldansen stijl- en salondansen op donderdag 2 oktober van 13.30u tot 16.30u. Iedereen welkom, ook zonder danspartner. Het is een gezellige namiddag uit, ontspannend, onder begeleiding van professionele dansleraar.
Delloyepaints
30% korting op de verf (via voordeelkaart), vraag uitleg in de winkel
Decobill buiten schilderwerken
Bestel deze maand reeds uw buiten schilderwerken voor 2015 en ontvang het boek \"Wonen is Beleven\" van FILIP DESLEE cadeau, werken in dit boek zijn uitgevoerd door DECOBILL bvba.
Decobill Interieur
Bestel deze maand uw interieur- of schilderwerken en ontvang het boek Wonen is Beleven van FILIP DESLEE cadeau, werken in dit boek zijn uitgevoerd door DECOBILL bvba.
Boetiek Françoise
Opendeurweekend vrijdag 3 oktober en zaterdag 4 oktober van 9u30 tot 18u Zondag 5 oktober van 13u30 tot 18u.
Zuid-West Halloweenbrunch
Op zondag 26 oktober van 10u30 tot 14u30 in een aangepast decor! Enkel op reservatie.
Zuid-West feestelijke wildbrunch
Op zondag 19 oktober van 10u30 tot 14u30. Enkel op reservatie. Meer info zie bijlage.
DELLOYE PAINTS bvba Mechelen
20% korting op alle raamdecoratie, kom de colectie van Ilse Demeulemeester ondekken in de winkel
Nieuw bij Booze Place
Nieuw in het assortiment bij Booze Place is de Copperhead gin. Ook in Gift box met 3 verschillende bitters om uw gin nog persoonlijker te maken.
Kapsalon Parelmoer
De periode van haaruitval breekt weer aan, Kerastase doet een promotie op de ampullen voor haaruitval bij een doos van 42 ampullen ontvangt u een shampoo. Bij aankoop van 2 doosjes van elk 10 ampullen ontvangt u 10 € korting telet ook bij densifique
Gesloten wegens Renovatiewerken
Gedurende de maand september zal Geens gesloten zijn omwille van renovatiewerken. Vanaf 1 oktober zijn wij terug open Elke klant krijgt een leuk geschenk.
MBW toonzaalkortingen gashaarden
Ontdek onze toonzaalkortingen op diverse modellen gashaarden... Meer info: www.haarden-mbw.be
MBW actieweken houtkachels
Ontdek onze interessante promoties... Informeer ernaar in onze toonzaal meer info: www.haarden-mbw.be
MBW actieweken pelletkachels
Ontdek onze uitzonderlijke promoties in onze toonzaal. (Kapelstraat 22, 2223 Schriek) Voor meer info: bezoek onze website www.haarden-mbw.be