• Koopjes

Handelsgids Berlaar

Berlaar telt met zijn deelgemeente Gestel samen 10.612 inwoners. Het is een landelijke gemeente waar een aantal verschillende wandel- en fietspaden u langs de verschillende monumenten van Berlaar en omstreken leiden. Meer inlichtingen over een handelaar nodig? Of zoek je een hotel, restaurant, taverne, bakkerij, loodgieter, een ontbijtkorf of de openingsuren van een winkel in Berlaar? U vindt het op Berlaar.handelsgids.be, of op www.2590.be
Cadeaubon Berlaar
 
PROMOTIES, NIEUWS & OPENDEURDAGEN
Lavazza koffiebonen Gran Riserva
Nu bij de koffieboon Lavazza gran riserva koffiebonen, de Top van Lavazza. Ook andere Italiaanse koffiebonen zoals Illy, Kimbo, Segafredo,... te verkrijgen. Gratis verzending en verrassing. Bestel uw koffie online bij De Koffieboon
Pelma tapijten en decoratie
Aan een nieuw tapijt toe ? surf dan naar onze site www.pelma-nv.be , daar krijgt u een selectie van onze meer dan ruime keuze in alle prijsklassen en stijlen , ook in onze decoratie afdeling zijn er tal van nieuwigheden te bewonderen , kom gerust langs .
VideoService-Herenthout
Inzamelpunt van Recupel: Breng uw afgedankte elektronische apparaten gratis binnen.
J&R Dakwerken bvba
VideoService-Herenthout
Wij bouwen uw satellietinstallatie op maat. Ga voor de toekomst en kijk digitaal via satelliet.
VideoService-Herenthout
Verschillende modellen LCD TV op 12 Volt op stock voor in de mobilhome. Met ingebouwde satelliettuner of DVD-speler.
VideoService-Herenthout
Service-center voor herstelling TV ongeacht welk merk. Courante onderdelen op stock. Eigen hersteldienst met ervaren technici. Herstellingen tegen betaalbare prijzen.
WVH Service bvba
Megabruin Zonnecenter nv
Herfstactieweken: Van 18 t/m 31 oktober 2014 krijgt u 10% extra bonus op uw abbonement. (boven op de normale bonus) Meer info zie bijlage
200 euro bijverdienen ?
Wil je een 200 euro bijverdienen dat kan bij ons. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die wij kunnen helpen met een kleine bijverdienste. www.werkvanthuis.eu - bel - mail ons
Lingerie De Klok
joggings van woody voor kinderen aan promo-prijzen
Vaillant 5jaar waarborg,
Nu tijdelijk condensatieketels Vaillant ECOTEC PLUS met 5 jaar waarborg op onderdelen , werkuren en verplaatsingen. Vraag vrijblijvend een gratis prijsofferte, 015 23 48 53 of 0473 444 234
Dansnamiddag op donderdag
voor stijl- en salondansen, op donderdag 6 november van 13.30u tot 16.30u. Iedereen welkom, ook zonder danspartner. Het is een gezellige namiddag uit, ontspannend, vriendenkring verruimen, onder begeleiding van professionele dansleraar. Deelname : € 5
DELLOYE PAINTS bvba Mechelen
nu 30% korting op rol en vouwgordijnen merken: verdeco / boflex / copa home
Nieuwe wijnen bij Booze Place
Vanaf heden hebben wij een nieuw assortiment aan lekkere en betaalbare wijnen in Booze Place
Opendeurweek bij Kaderke.be
Opendeuractie: gratis UV-bescherming. Geniet bij een nieuwe inlijsting van een gratis upgrade naar UV-werend glas. Door te kiezen voor glas met UV-bescherming gaat u de verkleuring tegen. Licht doet immers het kunstwerk of de foto vervagen.
GLASRENOVATIE
De winter staat voor de deur. Bespaar tot 40 € / m² / jaar door over te schakelen van enkele of klassiek isolerende beglazing naar hoogrendement isolerende beglazing. Dit met behoud van uw bestaande ramen. Snel, efficiënt en voordelig. Gratis offerte
Zuid-West Wapenstilstandbrunch
Op zondag 9 november met speciale kids-corner gerechten en diverse fijnproevers- suggestiemenu\'s te winnen. Meer info zie bijlage.
Zuid-West Allerzielenbrunch
Op zondag 2 november met speciale kids-corner en diverse fijnproevers - suggestiemenu\'s te winnen. Meer info zie bijlage.
Zuid-West Allerheiligen brunch
Op zaterdag 1 november met speciale kids-corner gerechten en diverse fijnproevers - suggestiemenus te winnen van 10u30 tot 14u30. Meer info zie bijlage.
Zuid - West
Geachte klant, Zuid-West is geopend op dinsdag 11 november 2014. ( normaal sluitingsdag ) Doorlopend geopend van 11 tot 24 uur.
Esthetiek Engels
Goed nieuws! Reserveer alvast 28/11/2014 in uw agenda. Op deze dag is er een opendeur bij Esthetiek Engels met zeer interessante condities, een demo en workshop. Kortom een dag om niet te missen!
10 jaar 't Schoonheidsatelier
\'t Schoonheidsatelier bestaat 10 JAAR!! Dat moet gevierd worden. Wat kan u verwachten? Kijk op de flyer voor onze acties!! Groetjes, Sophie.
Uitverkoop Phildar wol
Alle Phildar Wol aan €2,00 per bol! OP = OP!
Band-it 4 + 1 gratis
Alle Band-it rekkertjes 4 + 1 gratis in het Loomwinkeltje (tot einde voorraad).
Decobill buiten schilderwerken
Bestel deze maand reeds uw buiten schilderwerken voor 2015 en ontvang het boek "Wonen is Beleven" van FILIP DESLEE cadeau, werken in dit boek zijn uitgevoerd door DECOBILL bvba.
Decobill Interieur
Bestel deze maand uw interieur- of schilderwerken en ontvang het boek Wonen is Beleven van FILIP DESLEE cadeau, werken in dit boek zijn uitgevoerd door DECOBILL bvba.
Zuid-West Halloweenbrunch
Op zondag 26 oktober van 10u30 tot 14u30 in een aangepast decor! Enkel op reservatie.