Andere belangrijke handelaars

Personeel

Handelsgids breidt uit, en zoekt daarom extra mensen:

  • 3 Vertegenwoordigers: Oost-Vlaanderen, Limburg en Vlaams-Brabant
  • Junior Vertegenwoordiger
  • Bediende PR
  • Jobstudenten

Omschrijving:

Handelsgids.be lanceert enkele nieuwe producten en zoekt

3 VERTEGENWOORDIGERS/sters

Streek Leuven – Mechelen - Antwerpen
Streek Halle – Geraardsbergen – Groot-Bijgaarden
Noorden van provincie Limburg

Door de groei en de nieuwe producten moeten we onze klanten 2 tot 3 maal meer bezoeken dan vroeger. Handelsgids.be zoekt daarom twee medewerkers die een passie hebben voor verkoop en die willen bijleren. De passie die zich vertaald in een portie enthousiasme, zich willen ontplooien, vooruit willen, klanten willen helpen en die de job vertegenwoordiger echt plezant vindt. Een echte ‘farmer’ die geniet om in contact te komen met andere mensen. Die het een uitdaging vindt om steeds meer mensen te leren kennen, een netwerker die er op uit is om zijn contacten uit te breiden EN die zeker de bestaande contacten blijft onderhouden via face to face en alle moderne communicatiemiddelen.


Wij bieden
Na de opleiding bezoek je KMO’s en kleine bedrijven

U werkt in uw eigen streek tot maximum 25 km van uw woonplaats.
Wij leren u constant zaken bij die u kunt overbrengen naar uw klanten waar u regelmatig contact mee heeft.
Bediendecontract, firmawagen, iPad en GSM
Goede verdienste en mooie toekomstmogelijkheden
Volledige opleiding naargelang uw kennis en ervaring, zowel technisch, online-marketing als verkooptechnieken. U groeit uit tot een moderne topvertegenwoordiger. We geven een lichte voorkeur aan iemand met ervaring.

Wij zoeken
Dynamische personen die goed zijn / willen worden in communicatie en netwerken. Iemand die vooruit wilt, perfect Nederlandstalig is en een goed en verzorgd voorkomen heeft.
Voldoende kennis van het internet, social media en kunnen werken met iPad, Excel en/of een CRM systeem Er is geen diploma vereist, wel rijbewijs en grote interesse om bij te leren en een positieve ingesteldheid.

Bedrijfsvoorstelling:
Iedereen kent Handelsgids.be al jaren als de portaalsite voor de KMO. De laatste jaren is het uitgegroeidt tot een complete marketingtool speciaal voor de KMO's. Handelsgids biedt tal van voordelen en helpt de kmo op 9 verschillende manieren aan meer klanten en meer omzet. Online-marketing staat centraal. Handelsgids nv is de laatste jaren een snel groeiend bedrijf waar het prettig werken is voor mensen die graag werken met inzet.

Plaats tewerkstelling:
Zoeken 1 vertegenwoordiger voor de streek Leuven – Mechelen, eentje voor de streek Halle – Zottegem en eentje voor het noorden van provincie Limburg.
Liefst dus wonende in dit gebied. U hoeft maar +/- tweemaal per maand naar het kantoor in Diest of Oostende te komen.

Solliciteren:
Enkel per email. Stuur uw motivatiebrief, CV, referenties en foto naar: jeroen@handelsgids.be.

 

3 JUNIOR VERTEGENWOORDIGER/ster

We zoeken mensen die de job vertegenwoordiger plezant vinden en willen leren. Je leert eerst in de binnendienst de Handelsgids volledig kennen, je volgt de opleiding verkoop, je gaat mee met ervaren mensen en je studeert verkooptechnieken. Ook zal het hele online gebeuren zoals ook alle sociale mediakanalen bijgeleerd worden. In het begin bezoek je uitsluitend bestaande klanten. Je onderhoud de contacten met de klanten en levert bv de acties en uitleg over Handelsgids.be. We zoeken dus een echte ‘farmer’ die geniet om'onder de mensen' te zijn en die het een uitdaging vindt om steeds meer mensen te leren kennen. Je bent een netwerker en perfect Nederlandstalig. Er is geen diploma vereist Ben je een dynamische persoon, met veel enthousiaste en positieve ingesteldheid, je wilt werken en je wilt vooruit, dan ben jij de geschikte persoon die we zoeken.
Waar? oost-West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant-Antwerpen en Kempen-Limburg.

Wij bieden:
Volledige opleiding
Bezoeken van bestaande klanten
Firmawagen, iPad en GSM
Dus ook starter is welkom. Kan met IBO overeenkomst, maar moet niet

Plaats tewerkstelling:
Oost- en West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant

 

BEDIENDE PR

Handelsgids.be zoekt een persoon die de klantenservice in Oost-Vlaanderen kan onderhouden. Je bezoekt bestaande klanten en hoeft niets te verkopen. Je levert bij de klant de lente- en eindejaarsactie. Je geeft wat uitleg, u hangt de affiches op en plaatst zijn acties, promoties, nieuws en eventueel opendeurdagen op handelsgids.be. U doet promo voor de verkiezing van de Vriendelijkste Handelaar. U helpt de klanten met hun online marketing (dat we je zullen leren) en brengt hen op de hoogte van de nieuwigheden (wat wij je ook zullen brieven).
Je bent graag onder de mensen en u wilt onze klanten helpen. Je bent een enthousiast persoon, je wilt je ontplooien, je wilt bijleren.

Wij bieden:
Na de opleiding van 2 weken bezoek je KMO’s en kleine bedrijven
U werkt in uw eigen streek tot maximum 25 km van uw woonplaats.
Wij leren u constant zaken bij die u kunt overbrengen naar uw klanten waar u regelmatig contact mee heeft.
Bediendecontract
Firmawagen, iPad en GSM van de firma
Goede verdienste en mooie toekomstmogelijkheden
Volledige opleiding.

Wij zoeken
Dynamische persoon die goed wil worden/is in communicatie, marketing en netwerken. Iemand die vooruit wilt, perfect Nederlandstalig is en een goed en verzorgd voorkomen heeft.
Voldoende kennis van het internet, social media en kunnen werken met iPad, Excel en/of een CRM systeem Er is geen diploma vereist, wel rijbewijs en grote interesse om bij te leren en een positieve ingesteldheid.

Plaats tewerkstelling:
Provincie Oost-Vlaanderen

Solliciteren:
Enkel per email. Stuur uw motivatiebrief, CV, referenties en foto naar: jeroen@handelsgids.be.

 

Fotografen

Wij zoeken lokale fotografen voor het nemen van mooie foto's bij klanten in heel Vlaanderen. Dat kan gaan van het fotograferen van hun producten, omslagfoto voor hun zaak tot activiteiten, allemaal in uw eigen streek. Indien u ook foto's zou kunnen maken met een drone is nog beter. Bent u een zelfstandige - een kmo met een eigen zaak, een freelancer, of zoekt u een bijverdienste of studentejob als fotograaf, dan komt u in aanmerking. Interesse? Mail ons uw 'sollicitatie' door en indien mogelijk ook al enkele referenties (uw website of online fotoreportages) naar melanie@handelsgids.be

 

Jobstudenten

Wij zoeken verschillende jobstudenten en dit voor in de zomer alsook het heel jaar door.
- Administratie (kantoor Diest en Oostende)
- Promo (op lokaties op evenementen uitdelen van flyers van de Kust tot Limburg)
- Enquêteers: afnemen van enquêtes bij kmo's in uw eigen streek
- Fotografen (wonende in Vlaanderen. Zie hierboven: Fotografen)
- Online marketeers (op kantoor Diest of Oostende of bij u thuis)
Thuiswerken:
Dat kan. Voor enkele takken zoeken we thuiswerkers:
- Copywriteres: (her)schrijven van infoteksten van klanten
- Enquêtes afnemen via telefoon
- Telemarketing: klanten opbellen

Solliciteer en mail uw cv door naar jeroen@handelsgids.be