Andere belangrijke handelaars

Personeel

Handelsgids breidt uit, en zoekt daarom extra mensen:

 

Vertegenwoordiger voor Oost-Vlaanderen (het zuiden) en eentje voor West-Vlaanderen (het noorden)

 

Junior Vertegenwoordigers

 

Bediende-Marketeers buitendienst (Oost- en West-Vlaanderen)

 

Stuur uw motivatiebrief, cv en foto naar jeroen@handelsgids.be

 

Omschrijving:

 

Vertegenwoordiger

Handelsgids.be zoekt twee ervaren mensen. Indien u ervaring hebt in de reclamewereld is dat zeker een pluspunt, maar is geen noodzaak. Wel ervaring in de verkoop van minimum 5 jaar. Enerzijds verkoop je advertenties op www.handelsgids.be en anderzijds alle andere gerelateerde ‘marketingproducten’.

Er zijn verschillende acties zoals een verkiezing van de Vriendelijkste Handelaar per gemeente, eindejaars- en lenteacties en binnen enkele maanden zijn er nog enkele nieuwe zaken bij, speciaal voor de KMO. Het is uiteraard voor u een uitdaging om steeds meer mensen te leren kennen EN natuurlijk bestaande contacten te onderhouden.

Je bent perfect Nederlandstalig. Je bent een fervent netwerker.

Er is geen diploma vereist maar grondige kennis van internet, sociale media, CRM (indien mogelijk) en Excel is wel een noodzaak.

Ben je een dynamische persoon met veel passie voor verkoop. Een passie die zich vertaald in een portie enthousiasme. U verkoopt niet maar u laat de klant kopen. U bent bereid om steeds bij te leren en u bent een doorzetter met een positieve ingesteldheid, je wilt werken en je wilt vooruit, dan ben jij de geschikte persoon die we zoeken.

Wij zoeken nog een persoon voor Noord-Limburg, eentje voor het noorden van West-Vlaanderen (Gent tot Knokke) en nog eentje voor het zuiden van Oost-Vlaanderen (Oudenaarde - Halle)

Wij bieden:

Verkoop bij KMO’s en kleine bedrijven in uw eigen streek..

Firmawagen, iPad en GSM

Goede verdienste en mooie toekomstmogelijkheden.

Opleiding.

Uw profiel:

Het plezierig vinden om met mensen in contact te komen

Ondanks dat je in de dag werk, toch graag geen '9 to 5' mentaliteit

U werkt met veel discipline
U heeft een verzorgd voorkomen.

Netwerker

Plaats tewerkstelling:

We zoeken eentje voor Noord-Limburg, eentje voor het noorden van West-Vlaanderen en eentje voor het zuiden van Oost-Vlaanderen

 

JUNIOR VERTEGENWOORDIGER/ster

We zoeken mensen die de job vertegenwoordiger plezant vinden en/of willen leren. Je leert eerst in de binnendienst de Handelsgids volledig kennen, je volgt de opleiding verkoop, je gaat mee met ervaren mensen en je studeert verkooptechnieken. Ook zal het hele online gebeuren zoals ook alle sociale mediakanalen bijgeleerd worden. Daarna bezoek je uitsluitend bestaande klanten. Onderhoud contacten en levert bv de acties en uitleg over Handelsgids.be. Een echte ‘farmer’ die geniet om in contact te komen met andere mensen, die het een uitdaging vindt om steeds meer mensen te leren kennen EN die zeker bestaande contacten onderhoudt. Je bent een netwerker en perfect Nederlandstalig. Er is geen diploma vereist

Ben je een dynamische persoon, met veel enthousiaste en positieve ingesteldheid, je wilt werken en je wilt vooruit, dan ben jij de geschikte persoon die we zoeken.

Wij bieden:

Volledige opleiding

Bezoeken van bestaande klanten

Firmawagen, iPad en GSM

Dus ook starter is welkom. Kan met IBO overeenkomst, maar moet niet.

Plaats tewerkstelling:

Oost- en West-Vlaanderen en Limburg

 

2 BEDIENDEN - MARKETEERS

U bent steeds op de baan bij klanten en anderen. U helpt de KMO's met hun marketing. Verder doe je marktonderzoek, tevredenheidenquêtes bij bestaande klanten, schrijven van publireportages, ontwikkelen en uitvoeren van acties en promotiecampagnes.

Verwacht:

Bent u de persoon die gelooft in www.Handelsgids.be, dynamisch en ambitieus, mail dan uw kandidatuur met cv en foto naar jeroen@handelsgids.be  en vermeld als onderwerp Bediende-Marketeer buitendienst.

Secuur, verzorgd voorkomen en ordelijk.

Zeer afwisselende en boeiende job, zeker als marketing uw ding is, en met veel toekomst.