• Koopjes
Banner Henskens
Lenteactie Henskens 2017
ID: 369267
Handelaar:

Henskens


Contactpersoon: Jean-Marie Henskens
Oude Schansstraat 36
3545 Halen (Zelem)
Klik voor GSMGSM: 0495/22 22 43
Contacteer ons

Bedrijfssector

Boomverzorging  Bosbouw  Bosontginning  Snoei- en rooiwerken  Tuinonderhoud 

Info

Jean-Marie Henskens is een erkend boomchirurg, en kan bijgevolg al uw bomen de perfecte verzorging geven die nodig is voor een gezonde volle groei, zowel in bossen, parken, langs wegen als in private tuinen. Ook voor de aanleg, het onderhoud van bossen en het vellen en snoeien van gevaarlijke of zieke bomen wordt als deskundige dienst aangeboden.

 

Henskens Jean-Marie en zonen is gespecialiseerd in het snoeien en vellen van zieke of gevaarlijke bomen. Heeft u zieke of gevaarlijke bomen in uw tuin staan? Neem dan zeker contact met hen op voor het te laat is!  Zij verzorgen uw bomen en zorgen ervoor dat ze geen andere bomen meer besmetten of dat ze zeker niet zouden omvallen.

 

Op uw aanvraag, onderhouden zij eveneens uw bos, zodat de natuur zijn gang kan gaan.  Zieke bomen worden verwijderd. Eventueel worden bomen gesnoeid, om een goede lichtinval te verkrijgen, voor onderstaande planten.  Alles in overleg en met de nodige vergunningen.  Henskens en zonen beschikt eveneens over alle vereiste verzekeringen.

 

Hagen snoeien, scheren, trimmen,.. U bent bij Henskens en zonen aan het juiste adres!  Zij verzorgen, behandelen en herstellen tevens zieke hagen.  Vindt u de haag snoeien ook zo'n vervelend klusje dat u liever niet zelf doet? Dat kunnen wij maar al te goed begrijpen: daarom helpen wij u graag verder!

 

Onze specialisten verzorgen uw haag of herstellen zieke hagen indien dat nodig zou zijn. Contacteer Henskens en zonen voor een gratis en compleet vrijblijvende offerte!

Henskens en zonen is werkzaam in gans België en gaat zelfs buitenlandse opdrachten niet uit de weg!  Kortom, uw geschikte partner met deskundig advies!

Openingsuren

Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten

Trefwoorden

Aanleg parken
Aanleg van bossen
Boomchirurg
Bosexplatatie
Gevaarlijke bomen
Hagen
Hout versnipperen
Houthakselen
In vormbrengen van hagen
Onderhoud van bossen
Rooien
Rooiwerken
Scheren hagen
Snoeien
Snoeiwerken
Tinnen
Uitfrezen boomstronken

Betalingsmogelijkheden

Cash Overschrijving 

Ligging

Vergroot foto
Vergroot foto
Vergroot foto
Vergroot foto
Vergroot foto
Vergroot foto
Vergroot foto
Vergroot foto
Geef uw mening over