• Koopjes

Handelsgids Houthulst

Samen met Klerken, Jonkershove en Merkem brengt Houthulst een verhaal met natuur en eco-toerisme in de hoofdrol. Met een zonneboot kan je op de Drie Grachten je schipperszieltje ophalen maar kan je net zo goed met een zonnefiets de Ijzervallei of het Vrijbos verkennen. Meer inlichtingen over een handelaar nodig? Of zoek je een hotel, restaurant, taverne, bakkerij, loodgieter of de openingsuren van een winkel in Houthulst. U vindt het op Houthulst.handelsgids.be.

Cadeaubon Houthulst
Schrijf in op nieuwsbrief
 
PROMOTIES, NIEUWS & OPENDEURDAGEN
HAMILTON huisparfum bij Conny
Opnieuw verkrijgbaar, de HAMILTON huisparfum. 9 verschillende geuren brengen de herfst op een heel aangename manier uw woonkamer binnen! Bij instituut Conny, 051/70 10 04
Peggy Sage herfst-winter make-up
NIEUW: Peggy Sage herfst-winter make-up. Binnenkort: Workshops make-up. Bij instituut Conny , 051/701004
Nieuwe accessoires bij Conny
-fluweel zachte (nep)bonten sjaals in diverse kleuren. -Decoratieve sjaals met verschillende prints,ideaal om uw outfit de finishing touch te geven. -Polshorloges in zilver,goud of rose -Fantasie halskettingen,armbanden,ringen,
Esthetiek Mieke
Nieuwe Dead Sea Osmoter produkten
1 jaar na het succes van de DEAD SEA OSMOTER CONCENTRATE introduceren wij de : DEAD SEA OSMOTER EYE CONCENTRATE + DEAD SEA OSMOTER BODY CONCENTRATE Bij aankoop van de 2 nieuwe DSO ontvangt u een GRATIS LUXE-BAG Bij instituut Conny 051/701004
Nieuwe Gelish kleuren
NIEUW: 3 gelish kleuren:\'GET COLOR FALL\' -Berry buttoned up (paars) -Who cider are you on (paars bruin glitter) -Clean slate (warm grijs) Bij instituut Conny, 051/701004
VIP CLUB BRUGGE - ZULTE WAREGEM
Reserveer uw VIP-plaatsen in de Zuidlounge met Club Brugge - Zulte Waregem. Zie de bijlage voor meer informatie.
Esthetiek Mieke
VIP CLUB BRUGGE - WAASLAND BEVEREN
Reserveer uw VIP-plaatsen in de Zuidlounge met Club Brugge - Waasland-Beveren. Zie de bijlage voor meer informatie.
VIP CLUB BRUGGE - WESTERLO
Reserveer uw VIP-plaatsen in de Zuidlounge met Club Brugge - Westerlo. Zie de bijlage voor meer informatie.
VIP Zuidlounge Club Brugge - Gent
Reserveer uw VIP-plaatsen in de Zuidlounge met Club Brugge - AA Gent.
Lavazza koffiebonen Gran Riserva
Nu bij de koffieboon Lavazza gran riserva koffiebonen, de Top van Lavazza. Ook andere Italiaanse koffiebonen zoals Illy, Kimbo, Segafredo,... te verkrijgen. Gratis verzending en verrassing. Bestel uw koffie online bij De Koffieboon
Belastingsaftrek beveiliging.
Profiteer van de laatste belastingsaftrek op een alarmsysteem. Tot 750 EURO aftrek. Laat de inbreker deze winter in de kou staan en bestel een alarm bij Ryckeboer Security BVBA.
Tuinaanleg
Is uw tuin nog niet volledig naar wens ? En heeft u de tijd of de zin er niet voor ? Vraag dan rik\'s quality plants om hulp En uw tuin zal aan uw wensen voldoen !
Rik's Quality Plants
Organiseert u een trouwfeest ? communie of een babyborrel ? En er ontbreekt nog een beetje groene aankleding ? Dan kan rik\'s Quality plants u zeker helpen ! Wij beschikken over mooie en verzorgde planten.
Feesten
Bent u van plan om te trouwen ? Kom zeker een kijkje nemen op de trouwbeurs en bezoek onze stand met een uitgebreid assortiment planten ! Van 21-23 november 2014 in Roeselare
Kortingsbon nieuwe zomerboekingen
Boek voor 31/12 uw volgende zomervakantie bij Jetair Premium Partner Isis Reizen en ontvang een extra korting (zie bon in bijlage)
Geen tijd verliezen?
Wil jij s \'Morgens geen tijd verliezen met ontbijten? Dit is de oplossing.... Vraag info!
Hilde Ryckewaert, Consulent Natuurlijke Gezondheidszorg
Je voelt je moe ... Een beetje depri ... Je weet niet goed wat er je scheelt ... Als gezondheidsconsulent bied ik je een luisterend oor, advies over voeding en levenswijze, verlichting via Bachbloesemtherapie, het leren luisteren naar je eigen lichaam.
Gezonde voeding en ADHD
Vormingsavond op 6 nov. om 20u. Hoeveel kinderen krijgen tegenwoordig niet het etiket ADHD. Op school worden ze gezien als lastige kinderen. De oplossing? Een pilletje! We gaan op zoek naar hoe we via gezonde voeding het etiket ADHD kunnen vermijden.
Ziek van brood?
Vormingsavond op 23 okt. om 20u. Brood en andere graanvoeding zijn voor wel meer mensen een te zware belasting . Misschien voel ook jij je moe, lusteloos, gauw ziek, ... Tal van aandoeningen vinden hun oorzaak in een gluten- of tarwe-intolerantie.
Resultaat in 7 dagen!!!
Vraag naar uw gratis gelaatsverzorgingstest met de NIEUWE SKIN huidverzorgingsproducten van Herbalife . Resultaat in 7 dagen van zachtheid, gladheid en zichtbaarheid van lijntjes en rimpels.
Siertex - Mortier Heidi
nieuwe collectie kinder pyjamas wiplala , perlina dames en heren nachtgoed, flanellen lakens en donsovertrekken
Hilde Ryckewaert, Consulent Natuurlijke Gezondheidszorg
Gezondheid is meer dan alleen maar niet ziek zijn. Je goed voelen in je vel, spanningen en stress de baas blijven, je geliefd weten door mensen rondom, ... Het speelt allemaal een rol. Zoek je iemand die luistert naar jouw verhaal, neem dan contact op.
CHAMPAGNEGLAZEN 5+1 GRATIS
Naar het einde van het jaar toe wordt er al eens een fles gekraakt, dit kan nu beter met de champagne glazen van Schott Zwiesel Pure & Vina. Normaal prijs €63.00 voor doos van 6, nu PROMOprijs van €52.50. Nog tot het einde van het jaar !!
ultieme kans!!
Met de lancering van de SPLINTERNIEUWE HUIDVERZORGINGSLIJN \"SKIN\" zoeken wij mensen die in VR.TIJD, PT of FT als \"SKIN\"- en of VOEDINGS COACH willen werken of ben JIJ schoonheidsspecialist, visagist, kapper of pedicure en je wilt er nog iets Bij!
Herbalife (onafhankelijk distributeur)
NIEUW!NIEUW! NIEUW!!!! Nieuw in Belgie!!! Revolutionair HERBALIFE SKIN!!!! Gelaatsverzorgingsproducten met verbluffend resultaat al na 7 dagen gebruik Vraag uw gratis Gelaatsverzorging aan!!!! Of doe zelf de test!!! www.slankfit .be
**WIN** kookboek **PATISSERIE**
Kom tot en met 31 oktober langs in de winkel en neem bij iedere aankoop deel aan de tombola. De winnaar krijgt dit receptenboekje van Le Creuset voor heerlijke desserts te maken. Trekking op 31/10/14 om 18u.
Art Studio Brikat
We gaan door op de nieuwe weg Opendeur naar aanleiding van buren bij kunstenaars, ook de ateliers en werkruimtes zijn vrij te bezoeken. Kunstenaars aan het werk met demo\'s, keramiek, schilderen, goudsmeden en beeldhouwen.
Devako BVBA
Opendeurweekend 15-16-17 november _______________________________________ Devako opent opnieuw zijn deuren in Kortemark! Hét moment om alle bouw- en landbouwmachines in het lang, het breed en in de hoogte tentoon te stellen. Wij verwelkomen u graag in een aangename sfeer met een hapje en en drankje! Noteer alvast in uw agenda!
Lappersfort
streekgebonden welkomstmand Bij een midweek- of weekverblijf staat er een streekgebonden welkomstmand klaar
Fantastische kans!!!
Vraag uw gratis en vrijblijvende lichaams-en voedingsanalyse aan!!