• Koopjes

Handelsgids Houthulst

Samen met Klerken, Jonkershove en Merkem brengt Houthulst een verhaal met natuur en eco-toerisme in de hoofdrol. Met een zonneboot kan je op de Drie Grachten je schipperszieltje ophalen maar kan je net zo goed met een zonnefiets de Ijzervallei of het Vrijbos verkennen. Meer inlichtingen over een handelaar nodig? Of zoek je een hotel, restaurant, taverne, bakkerij, loodgieter of de openingsuren van een winkel in Houthulst. U vindt het op Houthulst.handelsgids.be.

Cadeaubon Houthulst
Schrijf in op nieuwsbrief
 
PROMOTIES, NIEUWS & OPENDEURDAGEN
solden
vanaf 1 juli beginnen ook bij Lingerie Nefis de solden , hou onze facebook pagina in het oog
VIP-formules Seizoen 15 - 16
Wenst u volgend voetbalseizoen mee te maken in een unieke sfeer en beleving? Schrijf u dan nu al in om VIP-formules af te nemen voor seizoen 15 - 16! Stuur vrijblijvend een mailtje om meer informatie te ontvangen.
Samen sterker!
Nieuwe ramen met hoogrendementsglas isoleren tot 3 keer meer dan gewoon enkel glas. Plaats nu nieuwe ramen, deuren samen met Uw bu(u)r(en) en PROFITEER VAN GROEPSKORTINGEN!! Deze actie loopt tot 20 juli 2015
Esthetiek Mieke
Open tuinen & beeldentuin: 11/07 v
Onze tuin is omgevormd tot een beeldententoonstelling met eigen creaties. U bent er welkom om de verschillende tuinkamers te bewonderen. Kunst en groen gaan er op een schitterende manier samen. 10% korting op kunstaankopen!
10-jarig bestaan
Wegens het overdonderend succes wordt het verwenarrangement( zie website ) verlengd tot eind augustus. Wees er tijdig bij om te reserveren.
opendeur bij VIOLA ijs
Zondag 28 juni willen we onze passie met jou delen en vertellen we het verhaal achter ons product. Jij ontdekt waar wij dagelijks mee bezig zijn en proeft de culinaire rijkdom.
Esthetiek Mieke
opendeur bij VIOLA ijs
Zondag 28 juni willen we onze passie met jou delen en vertellen we het verhaal achter ons product. Jij ontdekt waar wij dagelijks mee bezig zijn en proeft de culinaire rijkdom.
Bescherm uw huid!!!
Zomer!!! Verzorg en bescherm uw huid met SPF30! Vraag een gelaatsverzorging aan!
Heb jij.....
- geen tijd om s\'morgens een uitgebalanceerd ontbijt te nemen - regelmatig last van vitaliteits- of hongerdipjes - moeite om van frisdrank, snoep , te blijven - begaan met zijn eigen gezondheid? Vraag vrijblijvend proefpakket aan!
A-Florist
Ben je afgestudeerd als florist en droom je van een eigen bloemenzaak? ben je reeds zaakvoerder van een top bloemenzaak en wil je meer uit uw zaak halen? neem dan zeker contact met ons op!
Airco onderhoud
Laat tijdig uw airco controleren door een specialist. Maak vlug een afspraak en neem deze kortingsbon mee.
We zijn gesloten
van vrijdag 12 juni 2015 vanaf 14 uur Terug open op woensdag 8 juli 2015