• Koopjes

Handelsgids Houthulst

Samen met Klerken, Jonkershove en Merkem brengt Houthulst een verhaal met natuur en eco-toerisme in de hoofdrol. Met een zonneboot kan je op de Drie Grachten je schipperszieltje ophalen maar kan je net zo goed met een zonnefiets de Ijzervallei of het Vrijbos verkennen. Meer inlichtingen over een handelaar nodig? Of zoek je een hotel, restaurant, taverne, bakkerij, loodgieter of de openingsuren van een winkel in Houthulst. U vindt het op Houthulst.handelsgids.be.

Cadeaubon Houthulst
Schrijf in op nieuwsbrief
 
PROMOTIES, NIEUWS & OPENDEURDAGEN
Italiaanse koffiebonen
Grote kortingen op Italiaanse koffiebonen van o.a. Lavazza, Illy, segafredo, Kimbo,... en vele andere. Ruime keuze espressobonen van topmerken. Gratis verzending en leuke verrassing.
EENMALIGE FABRIEKSVERKOOP TE IEPER
Eenmalige fabrieksverkoop, outlet stockverkoop, totale opruiming van matrassen - lattenbodems - bedden - boxspring - jeugdkamers - babykamers Tuinmeubelen in aluminium - inox - teak - rotan
verwenarrangement
dor het enorme succes word het verwenarrangement"10-jarig" bestaan, verlengt tot en met 10 oktober 2015 zie website.
Esthetiek Mieke
Salons Notredame
zondag 2 augustus 2015 cote a l'os vanaf 12u aan 22 euro per pers. reservatie gewenst tel.051/500136
Nieuw;Nieuw!!!
Xtra-Cal Calcium supplement dat botten, tanden, spieren en zenuwensterk helpt houden
Geef voding aan je huid
Vraag naar een gratis gelaatsverzorging met de beste voeding voor je huid
Esthetiek Mieke
Afvallen met Herbalife goed of slec
Het gebruik van Herbalife producten is een bewezen manier om af te vallen of aan te sterken. Afvallen bij overgewicht heeft positieve gezondheidseffecten. Net als aankomen bij ondergewicht. Gratis info en begeleiding
Hilde Ryckewaert, Consulent Natuurlijke Gezondheidszorg
Ik, Hilde Ryckewaert, wil als Consulent Natuurlijke Gezondheidszorg mensen helpen hun gezondheid te behouden of te verbeteren. Ik doe dat via workshops, vorming en individueel gezondheidsadvies. Wil je meer over me weten, kijk dan even op mijn website.
Het beste medicijn? Gezonde voeding
Vormingsreeks: Nog nooit was de geneeskunde zo uitgebreid ... en nog nooit waren zoveel mensen chronisch ziek. Artsen lerenheel weinig over het belang van gezonde voeding. Dat is jammer, want juist deze ziekten kunnen met gezonde voeding sterk verbeteren.
Aan de slag met Bachbloesems
Dr. Bach ontdekte hoe bloesems van planten heilzaam inwerken op negatieve gemoedstoestanden en emoties. Door die emoties positief te beïnvloeden, word je stilaan ook psychisch en fysiek weer gezond. In deze vormingsreeks leer je de Bachbloesems gebruiken.
Zing je vrij!
... gaat door op maandagavond, van 20u tot 21u, van september tot mei. Het is bedoeld voor mensen die graag zingen en dat samen met anderen willen doen, gewoon zomaar, ter ontspanning. Je ervaart er telkens weer hoe ontstressend zingen kan werken.
Permanente Make-up
Plaats tussen 01/07/2015 en 31/07/2015 uw permanente make up en geniet van 10% korting op uw behandeling. Kom je samen met een vriendin of plaats je 2 behandelingen dan geniet je telkens van 20% korting
Open tuinen & beeldentuin: 11/07 v
Onze tuin is omgevormd tot een beeldententoonstelling met eigen creaties. U bent er welkom om de verschillende tuinkamers te bewonderen. Kunst en groen gaan er op een schitterende manier samen. 10% korting op kunstaankopen!