Andere belangrijke handelaars

Banner Butterfly Nails & Beauty

Openingsuren

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 14:00 - 20:00
Woensdag Op afspraak
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 13:00
Zondag Gesloten

Foto’s

Info

Nagelstudio Butterfly Nails & Beauty

 

Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve, luxueuze hand- en nagelbehandelingen. In onze studio in Lanaken kun je terecht voor een wijd scala aan behandelingen. Van manicure tot de plaatsing van een set kunstnagels en alles wat daar tussen zit. Wij werken alleen met de meest kwalitatief hoogwaardige en uitgebalanceerde producten en zijn dan ook volledig in staat gezamenlijk een correct behandeltraject samen te stellen.

 

Gelaatsverzorging

 

Als de ogen, de spiegel van de ziel zijn, is het gezicht, de afspiegeling van een evenwichtige voeding en een gezond milieu.

Onder invloed van interne en externe factoren verandert je huid in de loop van de tijd. Hoe ouder je wordt, hoe belangrijker het is om de juiste crèmes en verzorgende producten te gebruiken. Een goede verzorging van de huid is ook heel belangrijk voor mensen die vaak make-up gebruiken of voor mensen die in een vervuilde omgeving wonen of werken. Mensen die regelmatig het gelaat laten behandelen zien er stralend uit en voelen zich beter. Hun huid veroudert minder snel en blijft veel strakker.

Alle gelaatsverzorgingen worden uitgevoerd met professionele producten van MEDEX.

Ligging en routebeschrijving

Bereken uw route