• Koopjes
Banner kmo-insider
Lenteactie kmo-insider 2017
ID: 403006
Handelaar:

kmo-insider


Lintsesteenweg 69
2500 Lier
Klik voor telefoonTelefoon: 03 491 83 75

Klik voor faxFax: 03 458 62 05

Klik voor GSMGSM: 0485 185 656

http://www.kmo-starter.biz
http://www.ambassadeurs.be

Firma gegevens

Stichtingsjaar: 2001

Bedrijfssector

Communicatie  Marketingbureau's  Media  Reclame  Reclame-adviesbureaus 

Info

Dynamoo bvba is de uitgever van 3 magazines: kmo-insider, kmo-starter en Ambassadeurs. Elk van deze bladen heeft een eigen missie, doelgroep en verspreiding. Voornamelijk binnen de provincie Antwerpen. Via deze magazines kan u, al dan niet in combinatie met een online ondersteuning, gericht communiceren over uw diensten of product. 
U wenst ondernemers te bereiken? U wil meer naamsbekendheid?
kmo-insider is een maandelijkse B2B-zakenblad voor actieve managers en bevat nuttige informatie over economie, wetgeving, fiscaliteit, sociale & juridische zaken, ... Aan de hand van een panelgesprek en bijhorend redactioneel dossier, zetten we elke maand 2 à 3 sectoren in de kijker. ‘Korte persberichten’, ‘columns & rubrieken’ en ‘mensen in beweging’ zijn vaste waarden die elk bedrijf van de actualiteit op de hoogte houdt.
Uiteraard zijn er naast de gedrukte pers nog andere middelen om uw doelgroep te bereiken: Google, Facebook, Linkedin, Twitter … en uw eigen website. Bedrijven ondernemen actief dankzij ‘online’ adverteren. Onze community website www.kmo-insider.biz beantwoordt aan de (digitale) wensen van ondernemers & managers: een interessant en (inter)actief communicatieplatform.
Samen met onze e-letters, digitale nieuwsbrieven en Sociale Media, zet kmo-insider informatie in beweging.
Registreer uw bedrijf vandaag nog gratis op www.kmo-insider.biz  en maak gebruik van de mogelijkheid om uw persberichten, agendapunten en foto’s te uploaden!
Communiceren of adverteren via ons medium?
Lees meer op  www.kmo-insider.biz
U kan ons ook terugvinden op linkedin en op linkedin

U wenst ook startende ondernemers te bereiken?
Sedert 2009 ontvangt elke nieuwe ondernemer in de provincie Antwerpen en het Waasland (03-zone) per post en op zijn naam een gratis gids: kmo-starter. Dit magazine geeft tips over hoe het eerste jaar ondernemerschap goed voorbereid door te komen. Ook pré-starters vinden hun weg naar deze informatie via www.kmo-starter.biz . Adverteerders kunnen deze doelgroep voorzien van op maat gerichte voorstellen en diensten.
Communiceren of adverteren via dit medium
Lees meer op www.kmo-starter.biz

U wenst het betere publiek te bereiken?
Ambassadeurs is niet het zoveelste glossy magazine maar een heerlijk reportageblad, geschreven mét passie!Ambassadeurs is uniek door de  koppeling aan het zakenblad kmo-insider, reeds 12 jaar de sleutel tot bedrijfsnieuws.Ambassadeurs is uw investering waard!Het magazinewordt gratis, onder folie, en gepersonaliseerd verzonden aan 12.000 ondernemers met een bedrijf van minimaal vijf werknemers, telkens in de maanden mei en november. 1.200 exemplaren worden buiten deze regio verstuurd. Een extra verzending gaat naar 4.500 vrije beroepen (medische beroepen & notarissen met een wachtzaal). Hierdoor bereikt u ook deze “ondernemende doelgroep” , alsook hun “bezoekers”. Ambassadeurs heeft een levensduur van zes maanden, uw verhaal rendeert minstens even lang,
Communiceren of adverteren via dit medium?
Lees meer op www.ambassadeurs.be

Trefwoorden

Advertentie
Advertentiecampagne
Adverteren
Antwerpen
Artikels
Bedrijfsreportage
Campagne
Communicatie
Economie
Financien
Fiscaliteit
KMO
Lezen
Lifestyle
Luxe
Magazine
Marketing
Nieuws
Nieuwsbrief
Ondernemen
Ondernemer
Ontspanning
Pers
Publiciteit
Reclame
Reclamecampagne
Redactie
Startende ondernemer
Starter
Tijdschrift

Ligging

Vergroot foto
Vergroot foto
Vergroot foto
Vergroot foto
Vergroot foto
Vergroot foto
Vergroot foto
Vergroot foto
Geef uw mening over