• Koopjes

Handelsgids Mariakerke

Mariakerke is een deelgemeente van Gent met vele toeristische voordelen. Historische gebouwen zoals de herberg, de pastorie en de school kenmerken nog altijd de voormalige dorpskern
Meer inlichtingen over een handelaar nodig?
Of zoek je een hotel, restaurant, taverne, bakkerij, loodgieter of de openingsuren
van een winkel in Mariakerke?
U vindt het op mariakerke.handelsgids.be
Cadeaubon Mariakerke
Schrijf in op nieuwsbrief
 
PROMOTIES, NIEUWS & OPENDEURDAGEN
Moerman Guido BVBA
Schoenmakkerij Alex Pressenteert
Gigantische solden tot -30% op Birkenstock\'s, handtassen en GP-batterijen
JB Design Bvba
Art & Craft Media
MEGA solden bij Art & Craft, tot -70% Graag stellen wij u onze MEGASOLDEN voor. Dit zijn toestellen die wij aan zeer lage prijzen kunnen aanbieden en vergeet niet OP=OP
laatste solden
laatste week solden! nu 50% korting!
Cava in promotie
Een heerlijke sprankelende cava : Dom Potier Brut aan 7,95 ipv 8,65!
verlofregeling PER TUTTI
de winkel blijft open tijdens de verlofperiode! de outlet is gesloten van 22 tot en met 25 juli en gans de maand augustus.
The Maple
5e Tap is ons wisselende kraan ... Nu met de zomermaanden "LINDEMANS KRIEK". op uw gezondheid ...
Actie!
bij aankoop van 1 Linfa Solare product : strandtas gratis! Bij aankoop van 2 Linfa Solare producten : strandtas + strandlaken gratis! Linfa Solare beschermt uw haar tegen de zon, warmte, chloor,... Behoud u kleur ook tijdens de zomer!
20% Windows 2003 promotie
Op 14 juli eindigt de Microsoft-ondersteuning voor alle versies van Windows Server 2003 en Windows Server 2003 R2. Aangezien nog veel bedrijven werken met deze server, bieden wij deze bedrijven een korting van 20% aan op de migratie naar SBS 2012 R2.
Grote winnaar!
Nadat we in mei een winnaar hadden met een Subito van 5€ van 10000€ hadden we nu een winnaar van maar liefst 100 000 € na aankoop van een Subito van 3€.
Grote winnaar!
Nadat we in mei een winnaar hadden met een Subito van 5€ van 10000€ hadden we nu een winnaar van maar liefst 100 000 € na aankoop van een Subito van 3€.
Promotie
PROMO!!! RAZZO VENICE 50cc bruin of olijfgroen €1199 i.p.v. €1449. RAZZO VENICE 125cc zwart of olijfgroen €1249 i.p.v €1499. Bij aankoop ontvangt u gratis een alarmslot, helm naar keuze en thuislevering.
The Wellness
The wellness facilities-€30 per person - on reservation Call us for ore information!
warm, te warm
geniet nu van de afkoeling, en het buitenleven met de verschillende systemen om het leven aangenamer te maken nu met nooit geziene kortingen en gratis plaatsing. kom gerust eens langs en vergewis u onze aanbiedingen.
Du Fossé Design Meubelen & Interieur
SUMMER DEALS in Brugge 2015 Beste klanten Vanaf 1 juli verwelkomen wij U voor onze \"Summer Deals\" diverse toonzaalmodellen kunnen voor een zachte prijs de deur uit
Korting voor studenten!
-10% korting bij afhaling of een blikje frisdrank !
BRANDSTOFFEN VERLEYEN BVBA - ZINGEM
ZOMERACTIE PELLETS ->" XYLETS" VRAAG VRIJBLIJVEND NAAR ONZE SCHERPE PRIJZEN !