• Koopjes

Handelsgids Putte

Putte ligt centraal in de rechthoek Mechelen - Lier - Aarschot - Leuven. U kan hier verschillende musea, monumenten, oude boerderijen en kerken bezoeken. Houdt u van wandelen, fietsen of gewoon de natuur verkenen, dan kan u terecht in de prachtige Peultebossen. Heeft u even genoeg van al de natuur en cultuur, dan kan u de winkels van Putte bezoeken.  Zoek je een hotel, restaurant, taverne, café of de openingsuren van een winkel in Putte?  U vindt het allemaal op deze handelsgids: putte.handelsgids.be
Cadeaubon Putte
 
PROMOTIES, NIEUWS & OPENDEURDAGEN
-10% op alle Levis muurverven
10% korting op alle Levis muurverven (goedkoper dan in de gekende doe-het-zelf zaken). Actie geldig van 15/07 tot en met 02/08 2014. Niet cumuleerbaar met andere acties.
Ruime keuze koffiebonen
De koffieboon biedt een ruime keuze aan premium koffiebonen zoals illy, Lavazza, segafredo en vele andere soorten. Ook een keuze uit gemalen koffie en koffietoebehoren zoals melk, suiker, koffiekoekjes,... Gratis verzending en leuke verrassing vanaf 4 kg.
Kapsalon PARELMOER
Vergeet u producten niet voor op reis, nu meeneemprijs shampoo&verzorging met strandzak voor € 39,50. Bij ons is het altijd een beetje vakantie met onze ergoline zonnebank, ,actie loopt nog bij aankoop van abonnement € 50 - 8 min gratis.
Aerts Herman bvba Garage
Bestel uw koffiebonen online
Ruime keuze aan premium koffie zoals illy, Lavazza, kimbo, segafredo en andere Italiaanse koffie. Specialiteit Italiaanse koffiebonen voor in espresso apparaat. Ook gemalen koffie en koffietoebehoren te verkrijgen.
JAARLIJKS VERLOF
Wij zijn gesloten van zaterdag 19 juli tem zondag 27 juli. Maandag 28 juli staan wij terug voor u klaar.
Mosselen
Ze zijn er weer onze mosselen! Kom ze proeven! Natuur, wijn, look, alles wat je maar wenst.
Nieuwe collectie Rayban zonnebrille
Nieuwe collectie rayban-zonnebrillen zijn nu binnen. Maak een afspraak in de huisoptiek of kom maandag virjblijvend binnen tussen 9.00 uur en 16.00 uur.
Zomerpromo kidsportret
Gezins-en kidsportret in de studio voor € 50 inclusief poster 30x45cm en cd met low res bestanden
VideoService-Herenthout
Inzamelpunt van Recupel: Breng uw afgedankte elektronische apparaten gratis binnen.
VideoService-Herenthout
Aktie TV VLAANDEREN: neem nu een abonnement en kijk 1 jaar met 50% korting. Vraag naar de voorwaarden.
VideoService-Herenthout
Wij bouwen uw satellietinstallatie op maat. Ga voor de toekomst en kijk digitaal via satelliet.
VideoService-Herenthout
Verschillende modellen LCD TV op 12 Volt op stock voor in de mobilhome. Met ingebouwde satelliettuner of DVD-speler.
ZUID-WEST: Moederdagbrunch
Op vrijdag 15 en zondag 17 augustus met fijne attentie voor alle mama\'s en wellness-arrangement te winnen! Speciale kids-corner gerechten en live music op 15 augustus! van 10.30 tot 14.30u. Meer info zie bijlage
VideoService-Herenthout
Service-center voor herstelling TV ongeacht welk merk. Courante onderdelen op stock. Eigen hersteldienst met ervaren technici. Herstellingen tegen betaalbare prijzen.