• Koopjes

Handelsgids Puurs

Puurs is gesitueerd in het Hartje van Klein-Brabant, het uiterste zuidwesten van de provincie Antwerpen. De gemeente is vanuit alle windstreken zeer eenvoudig bereikbaar met de wagen of per trein. Een brede waaier van wandel- en fietspaden, boeiende monumenten en musea, een stoomspoorlijn en talrijke toeristische manifestaties maken van een dagje Puurs méér dan zomaar een daguitstap. Zoek je een hotel, restaurant, taverne, café of de openingsuren van een winkel in Puurs. U vindt het allemaal op puurs.handelsgids.be
Cadeaubon Puurs
 
PROMOTIES, NIEUWS & OPENDEURDAGEN
Maes Homestyling bvba
Kortingen op verf en behang ! Ook budgetvriendelijke verf te verkrijgen, met korting !
I-plus Premium: 0.40 % + 0.80%
Spaarrekening met basisrentevoet van 0.40 % en getrouwheidspremie van 0.80 %. Aanbod onder voorwaarden.
St@rt2bank spaarrek; 1% + 0.30%
Open nu een internet spaarrekening met een basisrentevoet van 1% en een gewaarborgde getrouwheidspremie gedurende 12 maanden van 0.30 %.
Tuinen Desmet
Ruime keuze koffiebonen
De koffieboon biedt een ruime keuze aan premium koffiebonen zoals illy, Lavazza, segafredo en vele andere soorten. Ook een keuze uit gemalen koffie en koffietoebehoren zoals melk, suiker, koffiekoekjes,... Gratis verzending en leuke verrassing vanaf 4 kg.
Vakantieregling ChocolaterieHD
Geachte Klant, Hierbij infomeren wij U graag dat Chocolaterie Hendrik Denil tijdens de maanden Juli en Augustus enkel op zaterdag open is van 10.00 u tot 18.00 u Op zaterdag 2 augustus is de zaak eveneens gesloten Een prettig verlof!
Bestel uw koffiebonen online
Ruime keuze aan premium koffie zoals illy, Lavazza, kimbo, segafredo en andere Italiaanse koffie. Specialiteit Italiaanse koffiebonen voor in espresso apparaat. Ook gemalen koffie en koffietoebehoren te verkrijgen.
Solden bij Alegra
Vanaf 1 juli geven wij naar goede gewoonte vanaf dag één, een forse korting van 50 % op onze volledige lente- zomercollectie. Er is nog een ruime keuze aan jurkjes, tops, broeken.... wacht niet tot het te laat is!