• Koopjes

Handelsgids Puurs

Puurs is gesitueerd in het Hartje van Klein-Brabant, het uiterste zuidwesten van de provincie Antwerpen. De gemeente is vanuit alle windstreken zeer eenvoudig bereikbaar met de wagen of per trein. Een brede waaier van wandel- en fietspaden, boeiende monumenten en musea, een stoomspoorlijn en talrijke toeristische manifestaties maken van een dagje Puurs méér dan zomaar een daguitstap. Zoek je een hotel, restaurant, taverne, café of de openingsuren van een winkel in Puurs. U vindt het allemaal op puurs.handelsgids.be
Cadeaubon Puurs
 
PROMOTIES, NIEUWS & OPENDEURDAGEN
Termijnrekening 5 jaar Step up
Bruto rentevoeten; Jaar 1 en 2 : 1.20%, Jaar 3: 1.40%, Jaar 4 en 5: 1.60%. Actuarieel bruto rendement: 1.40%
Maes Homestyling bvba
Kortingen op verf en behang ! Ook budgetvriendelijke verf te verkrijgen, met korting !
I-plus Premium: 0.40 % + 0.80%
Spaarrekening met basisrentevoet van 0.40 % en getrouwheidspremie van 0.80 %. Aanbod onder voorwaarden.
Het Slotenplan
St@rt2bank spaarrek; 1% + 0.30%
Open nu een internet spaarrekening met een basisrentevoet van 1% en een gewaarborgde getrouwheidspremie gedurende 12 maanden van 0.30 %.
Laatste dagen bij Alegra - 60%
De laatste dagen van de solden gaan in, wij geven op onze zomercollectie 60 % korting!!
Ruime keuze koffiebonen
De koffieboon biedt een ruime keuze aan premium koffiebonen zoals illy, Lavazza, segafredo en vele andere soorten. Ook een keuze uit gemalen koffie en koffietoebehoren zoals melk, suiker, koffiekoekjes,... Gratis verzending en leuke verrassing vanaf 4 kg.
Vakantieregling ChocolaterieHD
Geachte Klant, Hierbij infomeren wij U graag dat Chocolaterie Hendrik Denil tijdens de maanden Juli en Augustus enkel op zaterdag open is van 10.00 u tot 18.00 u Op zaterdag 2 augustus is de zaak eveneens gesloten Een prettig verlof!
Rewa.cosmetics
profesional Shampoo,coditioner&oiltherapy.Alles voor de kapper, Parfum Adelante 15ml 80ml 100ml- ook displays,Wellnessproducten,Alkmene,natuurprocten,face&body en bad.Dulgon hand&voetcreme.yardley producten Exclusif geschenkartikelen & gift sets !!!
Omnium vrijstelling 300€
Omniumverzekering personenauto verzekerd voor 20 000,00 € kan reeds voor een jaarpremie vanaf 427,26 euro indien U 5 jaar schadevrij bent geweest. Vrijstelling 0€ vanaf 470 €.