• Koopjes

Handelsgids Puurs

Puurs is gesitueerd in het Hartje van Klein-Brabant, het uiterste zuidwesten van de provincie Antwerpen. De gemeente is vanuit alle windstreken zeer eenvoudig bereikbaar met de wagen of per trein. Een brede waaier van wandel- en fietspaden, boeiende monumenten en musea, een stoomspoorlijn en talrijke toeristische manifestaties maken van een dagje Puurs méér dan zomaar een daguitstap. Zoek je een hotel, restaurant, taverne, café of de openingsuren van een winkel in Puurs. U vindt het allemaal op puurs.handelsgids.be
Cadeaubon Puurs
 
PROMOTIES, NIEUWS & OPENDEURDAGEN
't BERENHUISJE woondecoratie
Lentekriebels ? De nieuwste lentedecoratie is nu binnen , ook toffe communiegeschenken , leuke handtassen met bijpassende sjaal , deurkransen , huisgeuren en zoveel meer . vrijblijvend welkom , alle dagen van 10 tot 18u ook op zondag . www.berenhuisje.com
PELMA'S STOCKVERKOOP
Op zoek naar een nieuw tapijt ? Bezoek onze 4000 M2 grootte toonzaal & ontdek de ruimste keuze tapijten in alle soorten en prijsklassen , van klassiek tot tijdloos modern , hoogpool in alle mogelijke kleuren en zelfs op maat gemaakt www.pelma-nv
I-plus Premium: 0.50 % + 0.90%
spaarrekening met basisrentevoet van 0.50 % en getrouwheidspremie van 0.90 %. Aanbod onder voorwaarden.
Het Slotenplan
St@rt2bank spaarrek; 1.15% + 0.40%
Open nu een internet spaarrekening met een basisrentevoet van 1.15% en een gewaarborgde getrouwheidspremie gedurende 12 maanden van 0.40 %.
Termijnrekening 5 j: 1.70 % bruto
Gedurende 5 jaar een gewaarborgde bruto rentevoet van 1.70 %. Aanbod onder voorwaarden.
Step up Termijnrek: 2.52% gemiddeld
Brutorentevoeten van termijnrekening op 10 jaar: Jaar 1 en 2 : 2%, Jaar 3 en 4: 2.25%, Jaar 5 en 6 : 2.50 %, Jaar 7 en 8: 2.75% Jaar 9 : 3 % , Jaar 10: 3.50 %. Aanbod onder voorwaarden.
Gratis Strandtas bij Alegra
Bij aankoop vanaf €199 krijg je een handige strandtas, geldig op 1, 2 en 3 mei.
PICCOBELLO nieuwe collecties bagage
De nieuwe collectie van American Tourister 'JAZZ' wil samen met jullie de kleurrijkste plaatsen over de hele wereld ontdekken!
PICCOBELLO lentedagen
Lentedagen van zaterdag 19 t/m 26 april -10% op de volledige collectie !!!
Het Kouter
De bruiningscapsulen zijn aangekomen. Zij geven een goede voorbereiding op de zon en beschermen de huid . Nu in PROMO van € 19,95 nu € 15,95 voor 120 caps.
Kantoor Van Praet te Zemst
wij bieden u bijstand verzekeringen aan via onze partner verzekeringsmaatschappijen: o.a. Allianz bijstand; europ assistance; VAB voor meer informatie: tel 015/613003 of info@kantoorvanpraet.be we wensen u alvast een zorgeloze vakantie!
LENTEDAGEN
-10 % op de hele collectie. Meer info zie bijlage.
Het Kouter
Wij hebben nu navulverpakkingen van stevia taletten 500st. Er zijn ook 2 nieuwe chocoladetabletten puur met stevia gezoet. Probeer ook onze confituren zonder suiker. Ze zijn zo lekker zoals je ze zelf maakt.
Voor u uitgezocht: Single reis
Groepsreis MARRAKECH voor singles met vertrek op di 03/06/14 NIEUWE, VERLAAGDE PRIJS!!! ( 1 week in all inclusive geen single toeslag! ) alle details in bijlage en in ons kantoor.
Rewa
special Gift set - Moederdag !!!
Rewa.cosmetics
Parf,ADELANTE 80ml,100ml torso15ml&displays,diplona shampoo,conditioner,Oiltherapy!! alkmene,natuurproducten,bad shower&face,paardbalsem.dulgon voor hand&voetverzorging Exclusief geschenkartikelen-alle kappersbenodigdheden<<