• Koopjes

Handelsgids Zelzate

Zelzate is een gemeente in de provincie Oost-Vlaanderen. De gemeente telt meer dan 12.000 inwoners. Zelzate beschikt over de grootste ophaalbruggen in België omdat dit verdeeld is in twee delen door het Kanaal.
Meer inlichtingen over een handelaar of een winkelier nodig?Of zoek je een hotel, restaurant, taverne, café, bakkerij, loodgieter of de openingsuren van een winkel in Zelzate? 
U
 vindt het allemaal op deze handelsgids: zelzate.handelsgids.be
Cadeaubon Zelzate
 
PROMOTIES, NIEUWS & OPENDEURDAGEN
VIP Zuidlounge - Herfstpakket
Club Brugge speelt in september en oktober 3 topwedstrijden. De West-Vlaamse derby, de slag tussen Vlaanderen & Wallonië en de derby tussen West- en Oost-Vlaanderen volgen elkaar in sneltempo op. Mis dit drieluik niet!
beurzen
vanwege het overweldigend succes op de jaarbeurs in flanders expo, hebben we besloten om ook aan de bisbeurs deel te nemen; en dit van 4 oktober tot en met 12 oktober aanstaande. wij verwachten u in hal 6.
Bestel uw koffiebonen online
Ruime keuze aan koffiebonen van diverse bekende merken zoals Lavazza, Illy, Kimbo, segafredo, douwe egberts en vele andere. Niet enkel koffiebonen maar ook gemalen koffie en koffietoebehoren te verkrijgen. Gratis verrassing vanaf 4 kg koffie.
Bauwens Keukens bvba
senioren 14 oktober
Aperitief, startersbordje Pompoensoep, zwarte woudham, geitenkaas Stoofpotje van kalkoen met geuze Perencarree met honing, Dit geheel met aangepaste dranken tot en met de koffie bedraagt € 39,00 Reserveren kan tot en met 9 oktober
maandmenu
Startersbordje Klassieke toast champignon *Soepje van mergpompoen, Griekse yoghurt, munt en salie Filet van de vrouwelijke eend, "Anna-aardappel", peterseliewortel, flespompoen, bordelaisesaus Crumble en structuren van appel
FASHION WEEK
Ontdek de nieuwe wintercollectie 2014-2015 tijdens de FASHION WEEK van 17 september tot en met 24 september! Zondag 21 september: speciaal open van 10 tot 12 en van 14 tot 17u. Tijdens de opendeurdagen: alle aankopen dubbel op klantenkaart!
Treffer bvba
boetiek mady HERFSTSHOPPING
Op 10-11-12-13 en 15 september. -10% korting!
boetiek mady HERFSTSHOPPING
HERFSTSHOPPING op 10-11-12-13 en 15 september. -10% korting!
Babor Beautyworld bestaat 25 jaar!
Deze maand staat de reiniging terug in de kijker! Bij aankoop van een reinigingsproduct, gratis een ampul of een mild peeling (miniatuur) gratis. Ook in de kijker: de nieuwe make-up collectie voor Herfst en winter.
Nieuwkuis
Gans de maand september geldig:2 broeken laten kuisen voor de prijs van € 13 i.p.v. € 16.
nieuwsbrief
Indien u graag op de hoogte wenst gehouden te worden, bezoek onze website en schrijf je in op onze nieuwsbrief! www.hometextile.be Of like ons op facebook home textile by fabriekswinkel
Beveilig uw pc of laptop NU-10%
Nu -10% op aankoop van een anti virus pakket De meest gangbare merken in voorraad o.a. Norton, AVG...
Vernieuwen meubels
Uw specialist in het geven van een tweede leven van houten meubels, keukens en trappen komt gratis offerte maken. Contacteer Air-Concept