• Koopjes

Handelsgids Zelzate

Zelzate is een gemeente in de provincie Oost-Vlaanderen. De gemeente telt meer dan 12.000 inwoners. Zelzate beschikt over de grootste ophaalbruggen in België omdat dit verdeeld is in twee delen door het Kanaal.
Meer inlichtingen over een handelaar of een winkelier nodig?Of zoek je een hotel, restaurant, taverne, café, bakkerij, loodgieter of de openingsuren van een winkel in Zelzate? 
U
 vindt het allemaal op deze handelsgids: zelzate.handelsgids.be
Cadeaubon Zelzate
Schrijf in op nieuwsbrief
 
PROMOTIES, NIEUWS & OPENDEURDAGEN
Belegde broodjes
Kom langs in 't Croissantje in Zelzate en geniet van ons uitgebreid gamma aan heerlijk verse broodjes.Voor ieder is er wat wils! In de bijlage vindt u de lijst van onze verse belegde broodjes.
Nieuwe warme snacks
Kom langs en geniet van onze nieuwe warme snack: Het super-de-luxe broodje mexicano! Lekker groot en pittig, voor maar slechts 4 euro. Valt goed in de smaak bij iedereen!
Nieuwe Warme Snacks
Kom langs en geniet van onze nieuwe warme snack: De super-de-luxe Pitta Snack XL met heerlijke verse pittakruiden, voor maar slechts 4 euro!!
Bauwens Keukens bvba
Zomeractie
Kom langs en geniet van onze zomerachtige waarbij elke klant 10% korting krijgt op elke e- bike!!!
Tweedehands fietsen
Kom langs en geniet van onze uitgebreide collectie tweedehandsfietsen van de merken Ridley, Scott, Eddy Merckx, Bavatus, Sparta, Pinarello en Zamata. Op onze website vindt u welke fietsen er nu in de aanbieding zijn.
VIP-formules Seizoen 15 - 16
Wenst u volgend voetbalseizoen mee te maken in een unieke sfeer en beleving? Schrijf u dan nu al in om VIP-formules af te nemen voor seizoen 15 - 16! Stuur vrijblijvend een mailtje om meer informatie te ontvangen.
Treffer bvba
KORTING PELLETS
zomerprijzen voor pellets Badger pellets per zakje 4,40€ per pallet 285€ agricon pellets per zakje 4,20€ per pallet 300€ granelco pellets per zakje 4,30€ per pallet 305€ basic comfort pellets per zakje 3,95€ per pallet 280€
Korting voor studenten!
-10% korting bij afhaling of een blikje frisdrank !
Opendeurdagen
Ontdek onze zomerse prijzen tijdens de kermisopendeurdagen ! Van vrijdag 3/7 tem woensdag 8/7 Wij staan dit jaar terug op de Zomerfeesten in Ertvelde en dit op zaterdag 5/7 en zondag 6/7.
Total Flieberg Pressenteert
Vanaf heden kan jij bij ons terecht voor het sturen en ontvangen van briefjes, pakketjes via Bpost.
Gregoir Wijnhandel
We gaan er even tussenuit van 1 tot 16 juli. Prettige vakantie!
Angel's Hairpalace presenteert
Vanaf heden kan jij bij kapsalon Angels Hairpalace tijdens uw wachttijd genieten van een uitgeruste Relax-Zetel.
Maak je op voor de zomer!
Stralende en inspirerende kleuren voor een zomerse look op je nagels. 2 weken zorgeloos en perfect gelakte nagels met een hoogwaardige glans dankzij CND Shellac.
OUTLET
Totale zomercollectie aan - 75%! Vanaf woensdag 1 juli - 10 uur! Open op 1-2-3-4-5-9-10 juli van 10 tot 12 en van 14u tot 18 uur!
UNIEKE SOLDEN!
vanaf woensdag 1 juli - 9uur! Totale zomercollectie 2015 aan -30%! Speciaal open: zondag 5 juli van 10 tot 12 & van 14 tot 17 uur.
vaderdag
in onze winkels te Gent Lammerstraat 5 en Aalst Molenstraat 21 leuke geschenken voor Vaderdag : Italiaanse wijnen, likeuren of een mand vol met lekkere Italiaanse produkten .
P&C Decor Cvba
P&C Decor is een schilderteam dat garant staat voor persoonlijke service en oog voor detail, reeds meer dan 15 jaar in de sector waardoor wij uitstekende referenties kunnen voorleggen. Altijd gratis en vrijblijvende prijsofferte!
Willems Kristof bvba
Aktie: professionele houtskool 10 kg 14.50 -10% =13.00€ coco grill 5 kg 10.50€-10% = 9.45€
Rommelmarkt
In onze straat kunt u terecht voor een variërende rommelmarkt. Spring dan ook gerust binnen voor een frisse pint.