• Koopjes

Handelsgids Zelzate

Zelzate is een gemeente in de provincie Oost-Vlaanderen. De gemeente telt meer dan 12.000 inwoners. Zelzate beschikt over de grootste ophaalbruggen in België omdat dit verdeeld is in twee delen door het Kanaal.
Meer inlichtingen over een handelaar of een winkelier nodig?Of zoek je een hotel, restaurant, taverne, café, bakkerij, loodgieter of de openingsuren van een winkel in Zelzate? 
U
 vindt het allemaal op deze handelsgids: zelzate.handelsgids.be
Cadeaubon Zelzate
 
PROMOTIES, NIEUWS & OPENDEURDAGEN
1 tablet = 3 maanden parasietvrij
Vanaf nu zijn er tabletten te verkrijgen die drie maanden bescherming bieden tegen vlooien en teken bij honden. Een goed alternatief voor de maandelijkse pipet of halsband.
Aroy-Na Thai Take-Away Food
Opening nieuwe zaak Aroy-Ma Thai Take-Away op 25 april 2014!
't BERENHUISJE woondecoratie
Lentekriebels ? De nieuwste lentedecoratie is nu binnen , ook toffe communiegeschenken , leuke handtassen met bijpassende sjaal , deurkransen , huisgeuren en zoveel meer . vrijblijvend welkom , alle dagen van 10 tot 18u ook op zondag . www.berenhuisje.com
Bauwens Keukens bvba
PELMA'S STOCKVERKOOP
Op zoek naar een nieuw tapijt ? Bezoek onze 4000 M2 grootte toonzaal & ontdek de ruimste keuze tapijten in alle soorten en prijsklassen , van klassiek tot tijdloos modern , hoogpool in alle mogelijke kleuren en zelfs op maat gemaakt www.pelma-nv
De Gelder Bouwmaterialen
Kom naar onze opendeurdagen op 26 en 27 april in ons filiaal Dendermonde,Gentsesteenweg 287 Extra opendeurkortingen, voor iedere bezoeker een drankje en hapje!
Opendeurdagen
U bent welkom op onze opendeurdag op 26 April.
moederdag geschenkmand
Binnenkort moederdag ! Wij maken voor U de mooiste geschenkmanden, een feest voor alle moeders die dit krijgen!
Opendeursdagen.
U bent welkom op onze opendeurdagen. 18-19-20-21 april. 1-2-3-4 mei. Met extra korting tijdens deze opendeurdagen!
Voorjaarskuur ampullen
Geef uw huid een extra boost om uitdroging en verslapping te voorkomen. Werkstofampullen met Now Effect, direct zichtbaar mooier! Te verkrijgen bij Babor Beautyworld.
Fashion Graphics bvba
Nieuw! Spandoeken tot 5m breed!
promo's
bami -20%= 11.63€kg filet d
seniorenmenu mei
Glaasje bubbels met zijn amuse Aspergesoep Asperges op z\'n Vlaams Dessert van de chef Dranken inbegrepen tot aan de koffie met dansgelegenheid. Dit geheel aan € 39,00
maandmenu
Hapje bij het nemen van een aperitief *** Velouté van kalfsschenkel, groene en witte asperges, gepelde beenham *** Traag gegaard lam, kruidenkorst, jonge wortel met raz/el hanout, meiknolletje, doperwt, krielaardappel *** Dessert van rabarber
50€ cashback bij JURA IMPRESSA F8
Koop nu Uw JURA IMPRESSA F8 one touch en ontvang 50€ cashback ! Ontdek hoe eenvoudig in gebruik en onderhoud de ONE TOUCH toestellen van JURA zijn , gemaakt voor puur genot !
Broodnodig Sandwichbar
De heerlijke wraps zijn terug verkrijgbaar!
Tanja's Naaiatelier
Wij retoucheren bijna alles van een zijden bloesje tot een zware jeans, van een lederen vest tot een motopak. Inkorten van mouwen en zomen. Vervangen van ritsen, voeringen, drukknopen, gordijnen, salonkussens en noem maar op!
auto lente-aktie bij pds cars
geef uw voertuig een klein of groot onderhoud aan betaalbare prijzen & geniet van een directe korting van 20 % op ----banden---schokdempers---batterijen---remblokken---uitlaatsystemen.(deze laatste na de catalysator). wij staan voor 40 jaar ervaring.
Opendeurdagen
Opendeurdagen op 26 en 27 april en op 1-2-3 en 4 mei
workshops colora eeklo
Schrijf u nu in voor onze workshops! 12 april - zelf schilderen, hoe ga je te werk? 19 april - vliesbehang kleven 3 mei - schilderen van gevels en buitenschrijnwerk Inschrijven via colora.eeklo@colora.be of 09/229 38 88 of in de winkel.