• Koopjes

Handelsgids Zelzate

Zelzate is een gemeente in de provincie Oost-Vlaanderen. De gemeente telt meer dan 12.000 inwoners. Zelzate beschikt over de grootste ophaalbruggen in België omdat dit verdeeld is in twee delen door het Kanaal.
Meer inlichtingen over een handelaar of een winkelier nodig?Of zoek je een hotel, restaurant, taverne, café, bakkerij, loodgieter of de openingsuren van een winkel in Zelzate? 
U
 vindt het allemaal op deze handelsgids: zelzate.handelsgids.be
Cadeaubon Zelzate
 
PROMOTIES, NIEUWS & OPENDEURDAGEN
Pelma tapijten en decoratie
Aan een nieuw tapijt toe ? surf dan naar onze site www.pelma-nv.be , daar krijgt u een selectie van onze meer dan ruime keuze in alle prijsklassen en stijlen , ook in onze decoratie afdeling zijn er tal van nieuwigheden te bewonderen , kom gerust langs .
VIP Zuidlounge - Herfstpakket
Club Brugge speelt in september en oktober 3 topwedstrijden. De West-Vlaamse derby, de slag tussen Vlaanderen & Wallonië en de derby tussen West- en Oost-Vlaanderen volgen elkaar in sneltempo op. Mis dit drieluik niet!
H & S construct bvba
Beurzen Vanwege het overweldigend succes op de jaarbeurs in flanders expo, hebben we besloten om ook aan de bisbeurs deel te nemen; en dit van 4 oktober tot en met 12 oktober aanstaande. Wij verwachten u in hal 6.
Chocolaterie De Graeve Kristof
nu slechts 29€ ipv 49€
zitkubus 40x40x40
Maak kans op een DASHCAM
Bij afsluiten van een DVV-autoverzekering via ons kantoor kunt u een dashcam krijgen. Vraag de voorwaarden op in ons kantoor of surf naar onze website www.drszakenkantoor.be
Wacht niet tot de stroom uitvalt!
Investeer nu in een ups dat is een soort batterij die bij stroomuitval er voor zorgt dat uw uw pc niet uitvalt gedurende een bepaalde periode deze kan dan namelijk vlot uitgeschakeld worden. En dit reeds vanaf 209 euro incl. btw en bebat.
Optiek Van Overstraeten
Senioren 14 oktober
Aperitief, startersbordje - Pompoensoep, zwarte woudham, geitenkaas - Stoofpotje van kalkoen met geuze - Perencarree met honing, Dit geheel met aangepaste dranken tot en met de koffie bedraagt € 39,00. Reserveren kan tot en met 9 oktober
Babor Beautyworld bestaat 25 jaar!
Deze maand staat de reiniging terug in de kijker! Bij aankoop van een reinigingsproduct, gratis een ampul of een mild peeling (miniatuur) gratis. Ook in de kijker: de nieuwe make-up collectie voor Herfst en winter.
Vernieuwen trap
Uw specialist in het geven van een tweede leven van houten meubels, keukens en trappen komt gratis offerte maken. Contacteer Air-Concept