• Koopjes

Handelsgids Zelzate

Zelzate is een gemeente in de provincie Oost-Vlaanderen. De gemeente telt meer dan 12.000 inwoners. Zelzate beschikt over de grootste ophaalbruggen in België omdat dit verdeeld is in twee delen door het Kanaal.
Meer inlichtingen over een handelaar of een winkelier nodig?Of zoek je een hotel, restaurant, taverne, café, bakkerij, loodgieter of de openingsuren van een winkel in Zelzate? 
U
 vindt het allemaal op deze handelsgids: zelzate.handelsgids.be
Cadeaubon Zelzate
Schrijf in op nieuwsbrief
 
PROMOTIES, NIEUWS & OPENDEURDAGEN
Chocolaterie De Graeve Kristof
Een straat in Parijs kleurt een week lang VLAAMS De bewuste Vlaamse straat is in de bekende wijk
Steak Weekend
Vrijdag zaterdag en zondag 10, 11 en 12 juli kunt u bij ons terecht voor ons steak weekend. U kunt er dan genieten van een lekkere steak met huisbereide champignonroomsaus, frietjes en een slaatje voor maar 23 euro. Reserveren is mogelijk.
Muzikaal kermis ontbijt
Kom langs op 16/08/15 van 9 tot 11u en geniet van ons muzikaal kermis ontbijt. Vergeet niet op voorhand te reserveren op cortado@telenet.be of via 0476/360127
Chocolaterie De Graeve Kristof
Wereldtentoonstelling MILAAN
Van 01/08/2015 tot en met 07/08/2015 zijn we te vinden in het Belgisch Paveljoen waar we dagelijks demo\'s geven. Breng ons gerust een bezoekje. WELKOM !
VIP-formules Seizoen 15 - 16
Wenst u dit voetbalseizoen mee te maken in een unieke sfeer en beleving? Schrijf u dan nu al in om VIP-formules af te nemen voor seizoen 15 - 16! Stuur vrijblijvend een mailtje om meer informatie te ontvangen.
Italiaanse koffiebonen
Grote kortingen op Italiaanse koffiebonen van o.a. Lavazza, Illy, segafredo, Kimbo,... en vele andere. Ruime keuze espressobonen van topmerken. Gratis verzending en leuke verrassing.
Bauwens Keukens bvba
The Maple
5e Tap is ons wisselende kraan ... Nu met de zomermaanden "LINDEMANS KRIEK". op uw gezondheid ...
Ladies FitDay
Een leuke namiddag met vriendinnen, dochters, moeders. Samen deelnemen aan de demonstratie sportlessen en nog zoveel meer...
20% Windows 2003 promotie
Op 14 juli eindigt de Microsoft-ondersteuning voor alle versies van Windows Server 2003 en Windows Server 2003 R2. Aangezien nog veel bedrijven werken met deze server, bieden wij deze bedrijven een korting van 20% aan op de migratie naar SBS 2012 R2.
Promotie
PROMO!!! RAZZO VENICE 50cc bruin of olijfgroen €1199 i.p.v. €1449. RAZZO VENICE 125cc zwart of olijfgroen €1249 i.p.v €1499. Bij aankoop ontvangt u gratis een alarmslot, helm naar keuze en thuislevering.
Groentepakket
Bij \'t Klokhuis kan iedere klant genieten van een wekelijks groentepakket. Dit pakket bevat verschillende dagverse groenten voor maar zes euro. Elke week bevatten deze pakketten verschillende soorten nieuwe groenten.
The Wellness
The wellness facilities-€30 per person - on reservation Call us for ore information!
Sterslagerij - Traiteur Bart & Els
Woensdag = Gehaktdag 1 kilo kopen -> 0,5 kilo gratis
Kennismaking-voor-nieuwe-leden
Kennismaking voor nieuwe leden, sport 14 dagen GRATIS (fitness + groepslessen). Geen verplichtingen, geen extra kosten