• Koopjes

Handelsgids Zelzate

Zelzate is een gemeente in de provincie Oost-Vlaanderen. De gemeente telt meer dan 12.000 inwoners. Zelzate beschikt over de grootste ophaalbruggen in België omdat dit verdeeld is in twee delen door het Kanaal.
Meer inlichtingen over een handelaar of een winkelier nodig?Of zoek je een hotel, restaurant, taverne, café, bakkerij, loodgieter of de openingsuren van een winkel in Zelzate? 
U
 vindt het allemaal op deze handelsgids: zelzate.handelsgids.be
Cadeaubon Zelzate
 
PROMOTIES, NIEUWS & OPENDEURDAGEN
SOLDEN - 50 %
Rugzakken, schooltassen en schoolspullen aan sterk verminderde prijs ! Steeds welkom, \'t ATELJEEKE Zelzate
vakantiesluiting
wij zijn gedurende het verlof blijvend open. om u beter te kunnen bedienen.
voor de thuisblijvers
geniet van de talrijke aanbiedingen en geniet van het buitenleven, maak van uw terras en ware oase van gezelligheid en zodoende bent u ook een beetje op reis; met uw terrasoverkapping, zonnescherm bezoek ons tevens op de markt op donderdag. tot gauw
Optiek Van Overstraeten
Ruime keuze koffiebonen
De koffieboon biedt een ruime keuze aan premium koffiebonen zoals illy, Lavazza, segafredo en vele andere soorten. Ook een keuze uit gemalen koffie en koffietoebehoren zoals melk, suiker, koffiekoekjes,... Gratis verzending en leuke verrassing vanaf 4 kg.
Allen welkom
Nu de hype verdwenen is ivm de rode duivels, vraag ik uw aandacht om onze zaak te bezoeken, het is werkelijk de moeite om uw zonwering, insektenwering rolluiken, terrasoverkapping bij ons te komen bekijken. Tot weldra!
Bestel uw koffiebonen online
Ruime keuze aan premium koffie zoals illy, Lavazza, kimbo, segafredo en andere Italiaanse koffie. Specialiteit Italiaanse koffiebonen voor in espresso apparaat. Ook gemalen koffie en koffietoebehoren te verkrijgen.
folder
bekijk hier onze folder
BOETIEK MADY DOLLE PRIJZEN
-40% op de hele zomercollectie 2014.
BOETIEK MADY DOLLE PRIJZEN
-40% op de hele zomercollectie 2014.
solden
Solden bij okapi van 1 juli 14 tot 31 juli 14!! Kortrijksesteenweg 210 9000 Gent
UNIEKE SOLDEN!
SUPERSOLDEN! ALLES AAN -50% TOT -75%! OOK REEDS EEN VOORSMAAKJE VAN DE NIEUWE HERFSTCOLLECTIE 2014!