• Koopjes

Handelsgids Zelzate

Zelzate is een gemeente in de provincie Oost-Vlaanderen. De gemeente telt meer dan 12.000 inwoners. Zelzate beschikt over de grootste ophaalbruggen in België omdat dit verdeeld is in twee delen door het Kanaal.
Meer inlichtingen over een handelaar of een winkelier nodig?Of zoek je een hotel, restaurant, taverne, café, bakkerij, loodgieter of de openingsuren van een winkel in Zelzate? 
U
 vindt het allemaal op deze handelsgids: zelzate.handelsgids.be
Cadeaubon Zelzate
 
PROMOTIES, NIEUWS & OPENDEURDAGEN
vakantiesluiting
wij zijn gedurende het verlof blijvend open. om u beter te kunnen bedienen.
voor de thuisblijvers
geniet van de talrijke aanbiedingen en geniet van het buitenleven, maak van uw terras en ware oase van gezelligheid en zodoende bent u ook een beetje op reis; met uw terrasoverkapping, zonnescherm bezoek ons tevens op de markt op donderdag. tot gauw
Ruime keuze koffiebonen
De koffieboon biedt een ruime keuze aan premium koffiebonen zoals illy, Lavazza, segafredo en vele andere soorten. Ook een keuze uit gemalen koffie en koffietoebehoren zoals melk, suiker, koffiekoekjes,... Gratis verzending en leuke verrassing vanaf 4 kg.
Bauwens Keukens bvba
Allen welkom
Nu de hype verdwenen is ivm de rode duivels, vraag ik uw aandacht om onze zaak te bezoeken, het is werkelijk de moeite om uw zonwering, insektenwering rolluiken, terrasoverkapping bij ons te komen bekijken. Tot weldra!
Azure
jaarlijks verlof van 25/07/2014 tot 18/08/2014 TIP !!!!!! De nieuwe collectie is reeds een stuk binnen en........ t'is de moeite. Vanaf 17/08/2014 te bewonderen in de nieuwe etalage !!!!!! Groetjes Anne Xxxx
folder
bekijk hier onze folder