• Koopjes

Handelsgids Zutendaal

Zutendaal is een gemeente in Limburg met  bijna 7.000 inwoners.Je kan er eindeloos wandelen, fietsen, zeilen, surfen of met de kinderen naar een speeltuin of zwembad gaan. In deze landelijke gemeente vindt je altijd iets om te doen door de talloze evenementen die het hele jaar plaatsvinden.Meer inlichtingen over een handelaar of een winkelier nodig? Of zoek je een hotel, restaurant, taverne, café, bakker, loodgieter of de openingsuren van een winkel in Zutendaal U vindt het allemaal op zutendaal.handelsgids.be
Cadeaubon Zutendaal
Schrijf in op nieuwsbrief
 
PROMOTIES, NIEUWS & OPENDEURDAGEN
'T Gewaaierhof, restaurant
vergeet niet vader dag zij worden ook eens graag verwend tijdens de wegenwerken in de Sprinkelestraat is er een ingang langs de Meerstraat voorzien de auto kan tot aan het restaurant geplaatst worden sorry voor de plaatselijke hinder
Gepolierde betonvloeren !
Bouwconcept De Werkers bvba. Betonvloeren voor ALLE doeleinden !!
Actie zonnecenter Sunfit
€ 20,00 = € 22,00 op uw sleuteltje ! € 50,00 = € 60,00 op uw sleuteltje !
Holsteens & Zn - Afbraakwerken
Fotowedstrijd!
Maak een foto van je allerliefste huisdier(en). Mail deze naar info@baltodap.be en maak kans op mooie prijzen. De fotowedstrijd loopt van 1 tot 31 mei 2015. De winnaar wordt bekend gemaakt op 15 juni 2015. Succes!
Trouwkleed voorraad uitverkoop
Breng een bezoek aan onze winkel in Neerpelt en profiteer van maar liefst 50% korting op de gehele voorraadcollectie: ruim 400 diverse modellen trouwjurken.
Schoenen Kellens
TOTALE STOPZETTINGSUITVERKOOP wegens sluiting van de zaak. KORTINGEN van -30% tot -66% Snel zijn is dus de boodschap!
De Daal - Tuindecoratie
Brother DCP-J552DW A-I-O printer
Brother DCP-J552DW A-I-O wifi printer ! Werkt met 4 aparte inktpatronen die hervuld kunnen worden in onze winkel aan 4,75 Euro per stuk.
Gratis toiletzak!
Een mooie toiletzak gratis bij aankoop van minstens €50 aan Schiesser ondergoed!
Selectair Reisbureau White Sun
Droomt u na die eerste zonnestralen ook van een parelwit strand en een frisse cocktail?