Openingsuren

Maandag 08/03 09:00 - 18:00
Dinsdag 09/03 GeslotenGesloten
Woensdag 10/03 09:00 - 18:00
Donderdag 11/03 09:00 - 18:00
Vrijdag 12/03 09:00 - 18:00
Zaterdag 13/03 09:00 - 18:00
Zondag 14/03 GeslotenGesloten

Info

Corbel

Bij Corbel vind je meer dan 60 jaar ervaring onder een dak om jou te helpen om DE perfecte beha te vinden. Zij zoeken voor jou een bh in de juiste maat en in een model dat perfect bij jou past om je een volledige dag comfortabel en op je gemak te doen voelen. Een goede beha is als een goede vriendin, ze steunt je door dik en dun. Niet enkel voor vrouwen zorgen ze voor steun maar ook voor de mannen is er een aanbod aan nachtkleding aanwezig.
 

Kwaliteitsvolle merken: Empreinte, Marie Jo & Chantelle

Bij Corbel kan je terecht voor allerlei kwaliteitsvolle merken. Zo verkopen zij een groot aanbod van Empreinte, zij staan bekend voor luxe en comfort voor dames met een cupmaatje meer. Daarnaast bieden ze ook het bekende merk Marie Jo aan waar de focus ligt op elegante prints en kleuren die ook aangeboden worden voor een maatje meer. Verder vind je er ook nog de tal van andere grote merken waaronder: Chantam Thomass en Chantelle. Met andere woorden zijn wij ervan overtuigd dat jij een gepaste beha zult vinden aan de hand van het persoonlijke advies dat uitgedeeld wordt door de medewerkers.
 

Online shoppen

Shop je liever van thuis uit? Bezoek dan zeker eens de webshop cortebel.be/shop waar je terecht kan voor een uitgebreid aanbod aan zowel lingerie, nachkleding voor zowel dames en heren alsook badkleding. 
 

Tips & Tricks

Heb jij soms last van afzakkende beha bandjes? Of wil jij weten welke kleur ondergoed je best kunt dragen onder een witte t-shirt? Neem dan zeker eens een kijkje op de blog  corbel.be/blog !

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief