Kapsalon Elle

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Dag van de Arbeid op 01/05
Maandag 29/04 Gesloten
Dinsdag 30/04 09:00 - 17:00
Woensdag 01/05 09:00 - 17:00
Donderdag 25/04 09:00 - 17:00
Vrijdag 26/04 09:00 - 17:00
Zaterdag 27/04 08:00 - 16:00
Zondag 28/04 Gesloten

Foto’s

Info

Welkom bij Kapsalon Elle in Aalst

Vanaf het moment dat je bij Kapsalon Elle binnenstapt, voel je dat dit geen gewoon kapsalon is maar een stijlvol ingericht toevluchtsoord die je uitnodigt tot ontspannen. Tijdens de warme maanden is er airco voorzien. Zaakvoerster Yentl verwelkomt een diversiteit aan klanten, dat kan gaan van modebewuste jongeren en artiesten tot belangrijke zakenvrouwen enz. Zowel dames, heren als kinderen zijn meer dan welkom bij Kapsalon Elle. 
 

Perfecte snit

Kapsalon Elle staat garant voor een perfecte snit die altijd gebaseerd is op jouw wens, maar vooral een snit die aangepast is aan de vorm van je gelaat en schedel. Het kapsalon dient om tot rust te komen en te genieten van een exclusieve dienstverlening. Tijdens je bezoek kan je ook genieten van een hoofdmassage. Heb je een evenement of een feest in aantocht, dan kan jij je kiezen voor een opsteekkapsel of om je haren in een nieuwe coupe te laten knippen door Yentl. Jij zal de ster van het feest zijn. 
 

Haarkleuring en Balayage

De kennis van Kapsalon Elle is zo uitgebreid dat zij het begeerde en tevens door zeer strenge proeven bekomen label "Redken Certified Haircolorist" mogen dragen. Dit betekent dat zij als het ware experts zijn in haarkleuringen. Balayages zijn ook niet onbekend voor Yentl. Je hoort het, bij Kapsalon Elle in Aalst zijn je haren in de beste handen. 
 

Kapsalon in Aalst en omstreken

Kapsalon Elle is reeds jaar en dag een begrip in Aalst en omstreken. Daar wordt niet gecoiffeerd maar gecreeërd. Hun interieur straalt stijl en warmte uit wat leidt tot een pure ontspanning tijdens je kappersbezoek. Zij bieden voor iedereen de juiste oplossingen en dit tegen een eerlijke prijs. Wil jij je haren terug in de juiste plooi leggen, ga dan zeker langs bij Yentl van Kapsalon Elle en ga als een nieuwe persoon weer naar buiten. 
 

Ligging en routebeschrijving