Openingsuren

Maandag 05/12 10:00 - 18:00
Dinsdag 06/12 10:00 - 18:00
Woensdag 30/11 10:00 - 18:00
Donderdag 01/12 10:00 - 18:00
Vrijdag 02/12 10:00 - 18:00
Zaterdag 03/12 10:00 - 13:00
Zondag 04/12 Gesloten

Info

BTC kijkt er naar uit om je te mogen ontvangen in hun zaak te Aalter 

BTC (Belgian Tile Centre) is dé plaats bij uitstek waar al jouw dromen betreffende interieur worden gerealiseerd. Zij bieden een totaaloplossing, inclusief plaatsing en chapewerken voor al hun klanten. Dankzij hun professionele aanpak garanderen zij niet enkel een optimale kwaliteit van afwerking, maar ook een vlotte samenwerking.
 

Vloer- en wandbekleding

In de voorbije jaren heeft BTC zich gemanifesteerd als één van de toonaangevende firma's inzake vloer- en wandbekleding in Aalter en zelfs heel Vlaanderen. Met grote projecten zoals het MAS te Antwerpen en het KAMgebouw aan het station te Brugge, toonde BTC zich telkens leider in kwaliteit en efficiëntie.
 

Keramische tegels

Voor zowel vloer- als wandtegels beschikken ze bij BTC over een enorm grote keuze in diverse stijlen en mogelijkheden. Met een keuze van meer dan 1000 types keramische tegels, is er voor elk wat wils. Het gamma keramische tegels strekt zich uit van een groot aantal promotie- en basisproducten tot een uitgebreid luxe assortiment. Hierbij volgen zij de nieuwe trends op de voet.
 

Natuursteen

Ook voor een stijlvolle afwerking in natuursteen kan je bij BTC terecht. Het tijdloze karakter hiervan kan net dat beetje extra geven aan uw interieur of exterieur. Ga gerust eens kijken in hun mooie showroom en bewonder de wereld van natuursteen. 
 

Parket en Laminaat

Naast het uitgebreid assortiment aan vloer- en wandtegels bij BTC, beschikken zij ook over een grote parket- en laminaat afdeling. Ze werken met verschillende leveranciers samen waaronder onder andere Lamett en Pergo.
 

Sleutel op de deur

BTC is partner van sleutel-op-de-deur firma's. Zij zorgen voor de verzorging van de levering en plaatsing van keramische tegels, natuursteen, parket en laminaat. Dankzij de vlotte samenwerking met sleutel-op-de-deur firma's hebben zij een grote klanttevredenheid.
 

Toonzaal Tegelcenter

Graag zouden zij jouw uitnodigen naar hun toonzaal waar zij je graag verder helpen met de keuze van uw interieur.

 

* 1200m²  toonzaalruimte verspreid over 2 verdiepingen

* > 1000 soorten keramische tegels

* > 300 soorten natuursteen

* Parket en Laminaat

* Gevelbekleding

* Directe import

* Keukenbladen in graniet en composiet

* Mozaïek

* Kwaliteitsstenen vanaf 17 €/m²

* Gratis deskundig advies naar interieur en onderhoud

* Gratis opmeten van de werf bij plaatsing door ons

* Professioneel plaatsingsteam

* Architectenhoek met nieuwe trends en uitzonderlijke collecties
 

Tegels

BTC uit Aalter staan bekend om hun zeer schikkelijke prijzen, rechtstreekse import, beheer van eigen groeves in het buitenland en voor stockproducten aan promotie in België. Kortom met BTC maak je niet enkel een keuze voor prijs en kwaliteit, maar ook één voor een vertrouwensvolle samenwerking. Het is daarom dat BTC ook staat voor Belief, Trust en Confidence. Je kan alvast eens een kijkje nemen op hun website https://www.btiles.be/nl/home naar een paar realisaties.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je BTC een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond