Andere belangrijke handelaars

Fincioen

Openingsuren

Maandag 24/09 08:00 - 17:00
Dinsdag 25/09 08:00 - 17:00
Woensdag 26/09 08:00 - 17:00
Donderdag 27/09 08:00 - 17:00
Vrijdag 21/09 08:00 - 17:00
Zaterdag 22/09 08:00 - 16:00
Zondag 23/09 Gesloten
Wij zijn gesloten op de wettelijke feestdagen.

Foto’s

Info

Al meer dan 55 jaar ervaring

Groothandel Fincioen, gelegen te Aalter, is er zowel voor de KMO alsook voor particuliere consument. Fincioen specialiseert zich in food en non-food. Met zijn ruime assortiment van duizenden kwaliteitsartikels staan zij voor een kwalitatieve aanpak, gaande van mise-en-place tot het dekken van de tafel.
 

Onze doelgroep

Fincioen richt zich vooral op horeca, maar levert ook aan scholen, verenigingen, bedrijven en particulieren. Doordat de wagens van Fincioen in het bezit zijn van koel- en diepvriescellen kan deze u een ononderbroken koudeketen, en dus, zo vers mogelijke producten garanderen. Ook is Fincioen aangesloten bij VEKMO en voldoet deze aan de HACCP-normen, Fincioen heeft dus alles in huis om u de meest kwalitatieve aanpak te garanderen. 
 

Persoonlijke service

Verder staat Fincioen in voor persoonlijk advies als het gaat om uw catering-vragen te beantwoorden. De vele vertegenwoordigers van ons helpen u graag verder met hun professioneel advies. 

Fincioen is dus meer dan enkel en alleen een groothandel: met zijn ruime assortiment aan food en non-food producten, professionele advies én kwaliteitsgarantie kan u bij Fincioen rekenen op een professionele aanpak op maat!

Bezoek nu de vernieuwde winkel van Fincioen te Aalter. De rekken zijn zo geplaatst om u een nog beter overzicht van de producten te geven en sneller alles terug te vinden. Mocht u toch nog iets niet vinden dan helpt het vriendelijk personeel van Fincioen u graag verder.  

Kom ons bezoeken in onze winkel in de Groendreef 1 in Aalter
 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Fincioen, 9880 Aalter, Groendreef 1

Nieuws & Promoties

Hapjes

Bij aankoop van €40
frituur- of ovenhapjes:
1 fles J.C.Beauvoir Sauvignon gratis.
Enkel geldig bij aankoop in de winkel.

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Fincioen als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews