Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2015

Frituur Infinity is de vriendelijkste handelaar van Aalter! 

Op vrijdag 4 maart 2016 werd tijdens een glamoureuze Awarduitreiking in Salons Lodewijk Van Malle, te Brugge de vriendelijkste handelaars 2015 bekendgemaakt. Deze handelaars werden verkozen door hun eigen klanten zelf bij hun deelname aan de eindejaarsactie van Handelsgids. Tijdens deze spetterende Eindejaarsactie werden meer als 4 miljoen lotjes uitgedeeld en zijn bijna 20.000 handelaars uit Vlaanderen beoordeeld op hun vriendelijkheid. Alle deelnemers van de eindejaarsactie op www.handelsgids.be konden punten geven aan de handelaar waar hij of zij regelmatig winkelt. De hele verkiezing is dus gebaseerd op de mening van de klanten zelf.
 
Om als Vriendelijkste Handelaar verkozen te worden, moest de handelaar van minstens 100 verschillende klanten een quotering krijgen. Deze klanten mochten, naast hun quotering, ook suggesties voor hun handelaar bijvoegen. De vriendelijkste handelaars van 2015 ontvingen een Award en €500 aan reclamebudget. De tweede en derde plaats kregen respectievelijk €300 en €200 aan reclamebudget. Daarnaast kregen ook de klanten de kans om een mooie prijs te winnen, met een prijzenpot van maar liefst €50.000 verdeeld onder 500 winnaars. U vindt alle Vriendelijkste Handelaars per perslocatie terug op : www.handelsgids.be/persverslagen/2016


Interview met Frituur Infinity
 
“Al ons harde werk en onze inzet in ‘Frituur Infinity’ toont zich nu in de award voor Vriendelijkste Handelaar van Aalter, die we door onze klanten verdiend hebben. Extra inspanningen hebben we er niet voor gedaan. De award geeft ons wel de boost om verder te doen zoals we bezig waren. Het toont toch dat we goed bezig zijn?”

“De verkiezing van Vriendelijkste Handelaar vinden we niet alleen een leuk initiatief, maar ook belangrijk. Zoals ik al zei, is het een zeer mooie erkenning van onze inzet. Ook de Lente- en Eindejaarsactie vinden we een goed initiatief, want er zijn toch wel veel klanten die eraan deelnemen.”

“ 20 jaar ervaring als frituuruitbater is niet niets. Frituur Infinity baat ik ondertussen al zeven jaar uit. We bieden als frituur niet alleen frietjes en snacks aan. Ook andere warme gerechten, zoals een vispannetje, steak, spaghetti, hutsepot etc. ontbreken niet in ons gamma. Daarnaast zijn we vooral gekend voor onze huisbereide brochettes en natuurlijk ook voor onze vlotte en vriendelijke bediening.”

“Handelsgids betekent voor ons een goede vindbaarheid op het internet. We hebben geen eigen website, maar door Handelsgids weten de klanten ons toch te vinden.”