Openingsuren

Maandag 04/07 10:00 - 12:0013:30 - 19:00
Dinsdag 05/07 09:00 - 12:0013:30 - 19:00
Woensdag 06/07 09:00 - 12:0013:30 - 19:00
Donderdag 07/07 09:00 - 12:0013:30 - 19:00
Vrijdag 08/07 09:00 - 12:0013:30 - 19:00
Zaterdag 02/07 09:00 - 12:0013:30 - 18:00
Zondag 03/07 Gesloten

Info

Dankzij Optiek Sierens heb jij een mooie kijk op het leven

Optiek Sierens is reeds sinds 1989 actief in het centrum van Aalter. Zaakvoerder Koen Sierens startte deze zaak maar liet deze enkele jaren later in de handen van zijn trouwe echtegenote, Lina Vanden Branden. Koen startte intussen Brilcenter Sierens in 1998. Bij het aankopen van een montuur of glazen kan je rekenen op een garantie, tevens zijn ook alle reparaties gratis voor hun klanten. 
 

Optische brillen

Je kan bij Optiek Sierens terecht voor optische brillen en contactlenzen. Ben je op zoek naar een bril maar weet niet precies welk model of welke kleur er het beste bij je past, dan heeft Optiek Sierens de oplossing voor jouw probleem. Zij hebben een ruime collectie met merken zoals Victoria Beckham, Dolce & Gabbana, Eyeplus, en nog veel meer. Zij beantwoorden met veel plezier jouw vragen en gaan graag samen met jouw op zoek naar de ideale monturen.
 

Contactlenzen

Optiek Sierens beschikt over vele troeven, één van hun belangrijkste troeven is "behandel uw ogen met zorg". Zij zijn gediplomeerde opticiens die je bijstaan tijdens de zoektocht naar de juiste lens. Ben je niet direct overtuigd en ontvang je graag een proefpakket, geen probleem, bij Optiek Sierens in Aalter vind je wat je zoekt.
 

Oogmeting

Heb je het gevoel dat je niet scherp meer ziet wanneer je 's ochtends de krant leest, of je kind ziet het bord niet meer goed in de klas, geen paniek, indien jij je zicht wilt laten controleren kan dit perfect bij Optiek Sierens. Zij doen verschillende testen om jouw zicht weer optimaal te stellen. Oogmetingen kunnen perfect uitgevoerd worden wanneer je langskomt in de zaak, je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. De optometristen zijn altijd aanwezig in de zaak en helpen je heel graag verder. 
 

Kinderbrillen

Ook kinderen kunnen nood hebben aan de juiste bril, Optiek Sierens heeft een ruime kinderbrillencollectie in hun assortiment. Zij beantwoorden al jouw vragen met plezier en gaan graag samen met jouw op zoek naar het ideale montuur. 
 

Zonnebrillen

We moeten toegeven, we voelen ons allemaal beter met een leuke zonnebril op onze neus. Bij Optiek Sierens is er steeds een ruim assortiment beschikbaar aan de nieuwste zonnebrillen. Hun team zoekt samen met jou naar het perfecte model dat bij jouw past. Ben je nu al benieuwd naar het assortiment, dan kan je alvast een kijkje nemen op hun webshop https://optieksierens.be/winkel/ of nog beter, ga gewoon langs in de zaak en pas ze aan, dan zie je onmiddelijk of het montuur geschikt is voor bij je gelaat. Ook bij de zonnebrillencollectie zijn er verscheidene merken zoals Victoria Beckham, Ray Ban, Dolce & Gabbana, Eyevan en nog veel meer. 
 

Sportbrillen

Waar moet een sportbril allemaal aan voldoen? De sportbril op sterkte is geen luxe maar voor de echte sporter een noodzaak. Een sportbril beschermt de ogen niet alleen tegen de zon, maar ook tegen de wind, vliegjes en stof. Bovendien moet deze bril onze alle weersomstandigheden zijn werk kunnen doen en is het praktischer als je de glazen van de bril kunt wisselen. De glazen zijn gemaakt van onbreekbaar kunststof. Bij een eventuele valpartij kunnen ze dus nooit versplinteren en jouw ogen beschadigen. Ga langs bij Optiek Sierens en zij zullen je met veel plezier advies geven in de aankoop van de juiste sportbril. Geef je ogen de kost met een bezoekje aan deze dynamische zaak in Aalter. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Optiek Sierens een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond