Info

Voor een muzikale of theatrale topact op uw evenement of feest kan u het niet beter treffen dan met de drie heren van Ambiance On Tour!
 

Poppentheater De Droomwolk

Ambiance On Tour heeft voor mensen van iedere leeftijd wel iets te bieden. Hun poppentheatergroep ‘De Droomwolk’ is ideaal voor kinderen van alle leeftijden. U kan ze inhuren voor shows op verjaardagsfeestjes, schoolfeesten of schoolvoorstellingen. Afhankelijk van de leeftijd van het publiek en de gelegenheid bieden zij verschillende leuke shows aan. Zo leren zij de kinderen over verkeer in ‘Veilig Op Stap met Rood en Groen’, gaat ‘Het Gouden Ei van kakelgem’ over bedevaart en doen ze ook aan kerst- en sinterklaasvoorstellingen.
 

Muzikaal entertainment voor jong en oud

Met troubadour Hannes Kabannes weet Ambiance On Tour zowel kinderen als volwassenen te charmeren en entertainen. Deze vermakelijke act draait rond Hannes Kabannes, de rondtrekkende troubadour die steeds in volledig kostuum optreedt. Zijn kennis van het Nederlands, Engels, Duits en Frans is al even breed als zijn kennis van muziek, waardoor hij zijn act makkelijk kan aanpassen aan eventuele themafeestjes.
 

Nóg muziekacts

Hier stopt de muzikale humor echter niet. Zo rap als de MUG maar veel plezanter is de MUT, het Muzikaal Urgentie Team. Dit knotsgekke trio doet niet alleen aan zaaloptredens, maar voorziet ook acts op evenementen en feestjes, waar ze de ambiance steeds hoog weten te houden. Ze brengen naast eigen werk ook bewerkingen van andere liederen. Een laatste muzikaal trio dat garant staat voor een uitgelaten sfeer is Die Demerthaler Rockenjäger met hun brede Duits-Oostenrijkse repertoire, gaande van drinkliederen tot alpengejodel!
 
Voor boekingen kan u Ambiance On Tour steeds contacteren op het nummer 0471/63 06 82.

Ligging en routebeschrijving

Actie

Actie

Trefwoorden

Nieuwsbrief