Brasserie 't Goeleve

Openingsuren

Maandag 25/11 10:30 - ...
Dinsdag 19/11 10:30 - ...
Woensdag 20/11 Gesloten
Donderdag 21/11 Gesloten
Vrijdag 22/11 10:30 - ...
Zaterdag 23/11 10:00 - ...
Zondag 24/11 10:00 - ...

Info

Brasserie ‘t Goeleve

Goed leven! Daar draait het om bij ons in de brasserie. Dit goede leven begint bij lekker eten en drinken, en daarvoor bent u bij Brasserie ‘t Goeleve aan het juiste adres. Gelegen naast de kerk in hartje Rillaar vormt onze brasserie en vooral ons terras het ideale decor voor een heerlijke maaltijd, een fris drankje of een kleine hap. Rondom de kerk is er meer dan voldoende parking en voor de kleinsten onder ons is er een speelhoek voorzien. 
 

Klassieke Belgische Keuken

Onze chef-kok Mario en zijn enthousiaste, ervaren team van medewerkers serveren de klassieke Belgische keuken met Italiaanse filosofie: eenvoudig en dagvers, huisbereid met (h)eerlijke producten en liefde voor de ambacht. Dat wil zeggen: een lekkere en dagverse keuken voor iedereen! Het menu van onze klassieke gerechten, bereid op artisanale wijze, is zo uitgebreid dat iedereen zijn of haar favoriete gerechten bij ons kan terugvinden op de menukaart. 

Van vlees-, vis- en broodgerechten tot pasta’s, diverse suggesties en heerlijke, frisse salades: u vindt het allemaal terug op de uitgebreide kaart van Brasserie ‘t Goeleve. We hebben ook steeds een ruim aanbod aan suggesties, speciaal voor u uitgekozen. Probeer zeker ook eens onze gerookte zalm, forel of ribbetjes! Deze roken we zelf op ambachtelijke wijze, 100% natuurlijk en zonder additieven!

Bekijk zeker eens onze menukaart
 

Suggesties

Voor de lekkerste gerechten en culinair genieten in een sfeervolle omgeving moet u bij Brasserie ’t Goeleve zijn. Alles wordt steeds huisgemaakt met verse ingrediënten. Naast onze uitgebreide menukaart hebben we ook een ruim aanbod aan suggesties te Rillaar, speciaal voor u geselecteerd. Elke dinsdag treft u er steak natuur aan €13,50 i.p.v. €17,00.
 
Gesmoord hammetje met zachte mosterdsaus    €17,00
Paardensteak Filet Mignon    €18,00

De suggesties wijzigen doorlopend.
 

Reserveren

Reserveer nu online bij Brasserie ‘t Goeleve. 
Snel en gemakkelijk online reserveren? Reserveer uw tafel online te Rillaar of neem even contact met ons op om uw tafel te reserveren.

Ligging en routebeschrijving