Openingsuren

Maandag 30/01 Na afspraak
Dinsdag 31/01 Na afspraak
Woensdag 01/02 Na afspraak
Donderdag 02/02 Na afspraak
Vrijdag 03/02 Na afspraak
Zaterdag 28/01 Gesloten
Zondag 29/01 Gesloten

Foto’s

Info

Welkom bij Renovatiewerken Broos Joël

Sinds 1993 is zaakvoerder Joël Broos een actief vakman in renovatie en afwerking. Je kan er terecht voor de realisatie van je totaalprojecten van a tot z, eveneens gebeurt het voor het gedeeltelijke werken in samenwerking met je vertrouwde aannemer of architect. 
 

Onderhoud, herstellingen, vervangingen

Als zelfwerkend patroon onderscheiden zij hun van de rest en bieden ze jou het voordeel dicht bij je te staan tijdens de werken. Op deze manier kunnen zij jou kwaliteit en prijsbewustheid verzekeren. Daarnaast leveren ze je ook service na de verkoop. Je kan namelijk bij Broos Joël terecht voor onderhoud, herstellingen en vervangingen. 
 

Renovatiewerken

Ben je van plan om je bepaalde plaatsen in je woning te renoveren en ben je daarvoor op zoek naar een vakman, dan ben je bij Broos Joël aan het juiste adres. Graag wilt hij zijn passie voor het vak delen en kan je hem vragen voor schilderwerken, badkamerrenovaties, pleister- en tegelwerken en ga zo maar verder. Van zodra het team van Broos Joël klaar is zal jij je woning niet meer herkennen. 
 

Verbouwproject

Graag komt het team van Broos Joël vrijblijvend op bezoek om ter plaatse je verbouwproject te kunnen bespreken en om advies te geven waar nodig. Heb je vragen of wens je meer informatie, dan hoef je zeker niet te twijfelen om contact op te nemen met Broos Joël, zij helpen je graag verder. Je kan al een paar realisaties bekijken via de website http://www.badkamersbroos.be/ .

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Broos Joël een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond