Openingsuren

Maandag 19/04 09:00 - ...
Dinsdag 20/04 09:00 - ...
Woensdag 21/04 GeslotenGesloten
Donderdag 22/04 06:30 - ...
Vrijdag 16/04 09:00 - ...
Zaterdag 17/04 09:00 - ...
Zondag 18/04 08:30 - ...

Info

Café Germinal is een café met een ruim assortiment aan bieren, centraal gelegen op de Bonewijk in Aarschot.
Zaakvoerder Kris Meervis en zijn team zorgen voor een vriendelijke, gastvrije bediening zodat een bezoekje aan Café Germinal zeker de moeite loont.
Café Germinal beschikt over biljarts, darts en andere leuke caféspelen, verschillende verenigingen hebben hier dan ook hun thuisbasis.
Ga gezellig iets drinken of volg live sportwedstrijden in dit café te Aarschot
 

Nog een écht Osschots café

Café Germinal bestaat al sinds jaar en dag en is een begrip in Aarschot waar het gezellig zitten is, binnen of op het terras, en u terecht kan oor een babbeltje en een frisse pint. Wanneer er sportwedstrijden plaatsvinden, kan u deze in het café te Aarschot komen volgen. Dit volkscafé ademt nostalgie uit en laat u dan ook graag genieten van snacks, bieren, koffies, frisdranken en zoveel meer.
 

Feestzaal Aarschot

Bent u op zoek naar een feestzaal in Aarschot? Café Germinal stelt een feestzaal ter beschikking waar u met zo’n 100 personen terecht kan voor allerlei feestjes. De zaal is geschikt voor al uw privéfeesten zoals verjaardagen of jaarlijkse familiefeesten. Café Germinal met zijn feestzaal is centraal gelegen op de Bonewijk in Aarschot met veel parkeerruimte, wat het een ook geschikte locatie maakt voor koffietafels, communiefeesten of lentefeesten en doopfeesten. U bent steeds welkom met uw gasten, ongeacht het soort evenement. 
 

Evenementen

Tevens organiseert Kris regelmatig shows zoals Schlagerfeesten met bekende zangers zoals Johan Veugelers, Sammy More en zovele andere topartiesten.
Café Germinal is de thuishaven van vele verenigingen en stelt zijn feestzaal ook ter beschikking als vergaderruimte.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief