De Zazu

  • Charlene Somers
  • Statiestraat 81
    3200 Aarschot
  • Contacteer ons

  • Cafés
  • Cash

Openingsuren

Maandag 25/02 10:00 - ...
Dinsdag 26/02 10:00 - ...
Woensdag 20/02 10:00 - ...
Donderdag 21/02 12:00 - ...
Vrijdag 22/02 10:00 - ...
Zaterdag 23/02 10:00 - ...
Zondag 24/02 10:00 - ...

Info

Café De Zazu, tegenover het station in Aarschot is een erg populair café dat geliefd is omwille van de eerlijke bediening en leuke feestjes en evenementen. U kan hier overdag iets komen drinken en iets kleins eten. ’s Avonds breekt het feest los in dit café tegenover het station en wordt er leuke muziek gedraaid. Bij café De Zazu kan u genieten van tal van thema-avonden, een frisse pint en een stevig feestje.
 

Café stationsbuurt Aarschot

Het geliefde café De Zazu is een eigentijds café in de stationsbuurt van Aarschot, pal tegenover het station. Een ideaal café dus voor nog een snel drankje te drinken voor u de trein moet nemen, of gewoon om af te spreken met vrienden of om alleen iets te komen drinken.

Ga langs bij De Zazu voor een verfrissend of verwarmend drankje, eventueel vergezeld van een snack.
 

Ambiancecafé vol feestjes en evenementen

U kan altijd gewoon gezellig iets komen drinken in café De Zazu, maar het café is ook gekend om de leuke feestjes. In dit café tegenover het station van Aarschot maken ze er werk van om organisaties in een gezellige sfeer samen te brengen en te laten genieten in een uniek ambiancecafé waar alles mogelijk is. Nieuwe vriendschappen smeden en de stress van het dagelijkse leven laten verdwijnen doet u in dit café.

Door het verzorgen van leuke, hoogstaande en kwalitatieve feestjes, acties, promo's en evenementen is café De Zazu erg populair. Iedere caféganger kan hier dag en nacht rekenen op een vlotte, ordelijke en eerlijke bediening en een leuke tijd.

Ligging en routebeschrijving