Frituur 't Patatje

Openingsuren

Maandag 05/06 11:00 - 14:0017:00 - 21:00
Dinsdag 30/05 11:00 - 14:0017:00 - 21:00
Woensdag 31/05 GeslotenGesloten
Donderdag 01/06 11:00 - 14:0017:00 - 21:00
Vrijdag 02/06 11:00 - 14:0017:00 - 22:00
Zaterdag 03/06 Gesloten17:00 - 21:00
Zondag 04/06 GeslotenGesloten

Info

Smul van heerlijke frietjes en lekkere snacks bij Frituur 't Patatje

Ben je op zoek naar een frituur die heerlijke frietjes en lekkere snacks in een mum van tijd voor je klaarmaakt? Dan is Frituur 't Patatje beslist de plaats waar je moet zijn. Zaakvoerder Maarten runt deze zaak samen met zijn echtgenote Liesbeth en hebben er een groot succes van gemaakt. 
 

Dagverse frieten, burgers

Frituur 't Patatje heeft de lekkerste frieten van de omgeving in Aarschot. Dit komt omdat zij steeds alles dagvers bereiden. Dus heb je na een drukke werkdag geen zin meer om achter je potten en pannen te kruipen in de keuken, bestel dan een menu bij Frituur 't Patatje. Niet alleen frieten, je kan er ook heerlijke burgers bestellen voor het hele gezin. Hamburgers, Bickyburgers, cheeseburgers, noem maar op, je kan ze allemaal terugvinden bij Maarten en Liesbeth. 
 

Frituursnacks

Bij een lekkere friet hoort een stuk vlees. Frituur 't Patatje heeft een ruim assortiment aan frituursnacks zoals de gekende berepoot, cervela's, curryworst, saté,.. Aarzel zeker niet om ook eens de bamihap, chili cheese nuggets of de chixfingers te proberen. 
 

Broodjes

Voor tijdens de lunch kan je bij Frituur 't Patatje knapperige broodjes bestellen. Alle broodjes worden dagvers bereidt en zijn belegd met groenten, saus, vlees en kaas naar keuze. Voor de visliefhebbers hebben ze een broodje tonijnsalade, voor de kipliefhebbers is er het broodje kip curry of de club gepluisde kip. De gekende broodjes zoals de martino, club kaas, club kaas en hesp,... kunnen uiteraard ook niet ontbreken. Dit en nog veel meer vind je bij Frituur 't Patatje. 
 

Salades

Volg je een strikt dieet of eet je altijd gezond, ook dan is Frituur 't Patatje de geschikte plaats om je maag te vullen. Zo hebben zij een lekkere salade americain en de salade hesp waarvan je het water in de mond zult krijgen. 
 

Vegan snacks

Frituur 't Patatje is mee met zijn tijd, daarom hebben zij een assortiment aan vegan snacks in hun frituur die iedereen zal kunnen bekoren. Zo hebben ze o.a. de vegan kroket, vegan curryworst, vegan kaasstengels en nog zoveel meer. 
De o zo lekkere fritjes worden gebakken in palmolie. Voor veganisten is dit hun aangewezen frituur / broodjes en de juiste snackbar.
 

Huisbereide gerechten, dranken

Naast al dat lekkers vind je bij Frituur 't Patatje ook huisbereide gerechten zoals goulash, stoofvlees, vidé en kippenbouletten. En natuurlijk zijn er tal van verschillende sauzen, extra's en dranken te bestellen. 
 

Frituur

Je kan gezellig binnen in de frituur van Frituur 't Patatje eten want er zijn een 20-tal plaatsen, een open terras waar 10 personen kunnen eten en een overdekt terras waar 15 personen kunnen tafelen.  Bekijk hun menu makkelijk online via de website https://www.frituurtpatatje.be. Eet smakelijk!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Frituur 't Patatje een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond