Fruit In A Box

Openingsuren

Geen openingsuren gevonden

Voeg openingsuren Fruit In A Box toe

Op afspraak. Open 7d/7d.

Info

Bij Fruit In A Box in Gelrode bij Aarschot kan u terecht voor verse groenten en fruit- en groentemanden.

Fruit in a box is een onderdeel van All Seasons, het bedrijf dat zich specialiseert in de organisatie van al uw feesten. Voor zowel feesttenten, feestmateriaal, kinderanimatie, springkastelen en zoveel meer is All Seasons uw partner.
 

Groentemanden

Kent u iemand die graag kookt met verse groenten? Doe eens een groentemand van Fruit In A Box cadeau.
 

Fruitmanden

Een fruitmand is een leuke én gezonde keuze om als cadeau te geven. Haal uw verzorgde fruitmand bij Fruit In A Box te Aarschot.
 

Verhuur feestmateriaal

U organiseert een feest of evenement en bent op zoek naar professioneel feestmateriaal en een betrouwbare partner die u dit materiaal kan leveren?

All Seasons uit Aarschot biedt een hele resem aan feestmateriaal om ook uw bedrijfsfeest of tuinfeest te ondersteunen. Zo zit u hier goed voor het huren van feestmateriaal zoals stoelen, tafels, een servies, bestek, verlichting en koelwagens.
 

Buitenverwarming en verlichting

All Seasons voorziet uw feest de modernste buitenverwarming om uw gasten warm te houden tijdens uw tuinfeest.
 

Verhuur partytenten

Specialist in feestmateriaal All Seasons is de ideale partner voor het huren van een feesttent. Een partytent biedt meerwaarde bij elk feest en beschermt uw gasten tegen alle weersomstandigheden.
 

Verhuur springkastelen

Maar ook springkastelen kan u huren bij de feestspecialist uit Aarschot. All Seasons hecht veel belang aan veiligheid, zo worden alle springkastelen nauwgezet onderhouden en frequent gecontroleerd. Samen met All Seasons uit Aarschot beleven uw kinderen nog meer plezier op een veilige manier.

  Fruit in a Box
 

Ligging en routebeschrijving