Brasserie 't Goeleve

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Nationale feestdag van Belgiƫ op 21/07
Maandag 22/07 10:30 - ...
Dinsdag 23/07 10:30 - ...
Woensdag 24/07 Gesloten
Donderdag 25/07 Gesloten
Vrijdag 19/07 10:30 - ...
Zaterdag 20/07 10:00 - ...
Zondag 21/07 10:00 - ...

Info

Brasserie ‘t Goeleve

Goed leven! Daar draait het om bij ons in onze brasserie. Goed leven begint bij lekker eten en drinken en daar voor bent u bij Brasserie ‘t Goeleve aan het juiste adres. Gelegen naast de kerk in hartje Rillaar vormt onze brasserie en vooral ons terras het ideale decor voor een heerlijke maaltijd, een fris drankje of een kleine hap. Rondom de kerk is er meer dan voldoende parking en voor de kleinsten onder ons is er een speelhoek voorzien.


Klassieke Belgische Keuken

Onze chefkok Mario en zijn enthousiaste,ervaren team van medewerkers serveren de klassieke Belgische keuken met Italiaanse filosofie: eenvoudig en dagvers, huisbereid met (h)eerlijke producten en liefde voor de ambacht. 


Het menu

Lekkere en dagverse keuken voor iedereen! Het menu van onze klassieke gerechten, bereid op artisanale wijze, is zo uitgebreid dat iedereen zijn of haar favoriete gerechten bij ons kan terugvinden op de menukaart. 

Van vlees -en visgerechten, broodgerechten tot pasta’s, diverse suggesties en heerlijke, frisse salades. We hebben ook steeds een ruim aanbod aan suggesties, speciaal voor u uitgekozen. Probeer zeker ook eens onze gerookte zalm, forel of ribbetjes! Deze roken we zelf op ambachtelijke wijze, 100% natuurlijk en zonder additieven!

Bekijk zeker eens onze menukaart.
 

Suggesties

Voor de lekkerste gerechten en culinair genieten in een sfeervolle omgeving moet u bij Brasserie ’t Goeleve zijn. Alles wordt steeds huisgemaakt met verse ingrediënten. Naast onze uitgebreide menukaart hebben we ook een ruim aanbod aan suggesties te Rillaar, speciaal voor u geselecteerd. Elke dinsdag steak natuur aan €13,50 i.p.v. €17,00.
 
Authentieke goulash van paard    €15,50
Zeebaars met exotische champignons en vissaus    €21,00
Gesmoord hammetje met zachte mosterdsaus    €17,00
Paardensteak Filet Mignon    €18,00
Chocomousse    € 5,00
 

Reserveren

Reserveer nu online bij Brasserie ‘t Goeleve
Snel en gemakkelijk online reserveren?! Reserveer uw tafel online te Rillaar of neem even contact met ons op om uw tafel te reserveren.
 

Ligging en routebeschrijving