Andere belangrijke handelaars

Banner Herbalife Distributeur (Herba-Spirit)

Openingsuren

Maandag 25/06 Na afspraak
Dinsdag 25/06 Na afspraak
Woensdag 25/06 Na afspraak
Donderdag 25/06 Na afspraak
Vrijdag 25/06 Na afspraak
Zaterdag 25/06 Na afspraak
Zondag 24/06 Gesloten

Wij werken steeds na telefonische afspraak!

Foto’s

Info

Of u nu wilt afslanken, aankomen of gewoon op zoek bent naar een lekker en gezond ontbijt, op uw Herbalife Distributeur, Herba-Spirit kunt u rekenen.
Deze specialist uit Aarschot geeft u advies op uw maat, rekening houdend met uw levensstijl, wensen en doelen. Uw Herbalife Distributeur uit Aarschot bezorgt u veel meer dan alleen de Herbalife producten. Hij geeft u namelijk ook tips om via een uitgebalanceerde voeding uw lichaam optimaal te laten functioneren en uw welzijn te vergroten.

 

Gezonde voeding

Door het ouder worden, ziekte of psychische problemen kan het zijn dat het lichaam niet meer in optimale conditie is. Herbalife voedingssupplementen zijn ideaal om dit te verhelpen. Maar voedingssupplementen zijn van weinig nut als men geen gezonde voeding consumeert. Dit betekent dat men dagelijks de nodige porties vitamines en mineralen tot zich moet nemen om het lichaam optimaal te ondersteunen. Als erkende Herbalife coach helpt Herba-Spirit graag bij het uitwerken van een passend voedingsprogramma. Bij Herbalife vindt u o.a. evenwichtige tussendoortjes, kernvoeding voor gewichtsbeheersing en sportdrankjes.

 

Voor ieder lichaam de passende supplementen

Herbalife is al jarenlang marktleider van uitgebalanceerde voedingsproducten en supplementen ter ondersteuning van gewichtsbeheersing, het verbeteren van sportprestaties en persoonlijke verzorging.
U kan het zeer ruime gamma aan voedingssupplementen verkrijgen via uw Herbalife Distributeur uit Aarschot. Deze helpt u graag verder om de juiste supplementen uit te zoeken.
 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Herbalife Distributeur (Herba-Spirit), 3200 Aarschot, Anjelierenstraat 2