Omer's Place

Openingsuren

Maandag 19/08 Gesloten
Dinsdag 20/08 12:00 - 00:00
Woensdag 21/08 Gesloten
Donderdag 22/08 10:00 - 00:00
Vrijdag 23/08 12:00 - 00:00
Zaterdag 17/08 12:00 - 00:00
Zondag 18/08 Gesloten

Info

Omer’s Place in Aarschot

Omer’s place, dé brasserie bij uitstek is gelegen in het hartje van Aarschot. Bij Omer’s Place kan je genieten van een uitgebreide waaier aan gerechten voor zowel tijdens het ontbijt, lunch en diner. De sfeervolle inrichting zorgt er voor dat je je meteen thuis voelt. Bij Omer’s Place staan de kwaliteitsvolle producten, sfeer en gezelligheid en klantvriendelijkheid centraal.
 
Er is een ruime parking op wandelafstand: op de parking Demervallei kunt u uw wagen gratis kwijt en is op amper 100meter van 't Posthuys gelegen. Vergeet zeker niet uw parkeerkaart te leggen.
 
 

 

Ontbijt: (Belegde) broodjes

Reeds vanaf de ochtend kan u terecht bij Omer’s place voor ovenverse, belegde broodjes of een uitgebreid ontbijt: de markt plank! Hier kan u op donderdag en zaterdag kiezen voor verse soep, salades, verse fruitsap, koffie of thee, een huisomelet, vers wit of bruin brood met hartig beleg en een zoetigheid om af te sluiten. Beter kan u uw dag niet beginnen!

 

Lunchmenu

Omer’s Place vindt variatie in haar menu’s zeer belangrijk. Ze proberen steeds nieuwe, lekkere lunchmenu’s samen te stellen voor haar klanten. Inclusief in deze lunchmenu’s is de mogelijkheid op een overheerlijke, verse kom soep of lekkere salades, gevolgd door verschillende andere mogelijkheden zoals hamburgers of vol au vent met frietjes, lekkere croque monsieurs of een pasta suggestie. Zeker de moeite! 

 

Dinnermenu

Wilt u genieten van een gezellige avond in het hartje van Aarschot? Dan bent u bij Omer’s Place aan het juiste adres. Wij stellen steeds een aantrekkelijk lunchmenu voor dat aangepast is aan bepaalde periodes en seizoenen. Onze specialiteiten zijn o.a. verse oesters, zalm, escalope, chateau Briand, hertenfilet en nog veel meer! U kan zelfs uw eigen kreeft uitkiezen uit ons aquarium! 

Ligging en routebeschrijving