Ons Goesting

Openingsuren

Maandag 14/10 Gesloten
Dinsdag 15/10 08:00 - 18:00
Woensdag 16/10 08:00 - 18:00
Donderdag 17/10 07:00 - 18:00
Vrijdag 18/10 08:00 - 18:00
Zaterdag 19/10 08:00 - 18:00
Zondag 20/10 Gesloten

Foto’s

Info

Ons Goesting

Genieten van een stevig ontbijt of lekkere lunch op De Grote Markt van Aarschot? Dat kan bij horecazaak Ons Goesting. Zowel uw ontbijtje met koffie als lunchpasta's, snacks, tapas, burgers, slaatjes en meer vindt u hier aan een zeer schappelijke prijs. De ontbijt- en lunchplek komt zeer regelmatig met wisselende suggesties, aangepast aan het seizoen.
 

Ontbijt en lunch op De Grote Markt in Aarschot

In hartje Aarschot op de Grote Markt vindt u Ons Goesting, voor en licht of stevig ontbijt met verse producten en een warme of verfrissende lunch. U bent hier ook steeds welkom om iets te komen drinken in het gezellige, antieke interieur met 30 zitplaatsen. Tijdens de zomermaanden zit u hier goed voor een verfrissend drankje, biertje of wijn op het terras in de zon.
 

Burgers

Kiest u voor een hamburger met blauwe schimmelkaas, een krokante kipburger of een lekkere zalmburger? Bij Ons Goesting bent u zeker van lekkere en verse hamburgers, met veel groenten.
 

Slaatje

Een fris slaatje is de ideale gezonde lunch. Op zoek naar een lekker slaatje in Aarschot? Ons Goesting zet vaak slaatjes in de kijker bij de suggesties, zoals een zuiders slaatje met tonijn, ceasar salade, scampislaatje, slaatje geitenkaas of de variant met kip met ananas.
 

Kleine gerechten

Voor warme en koude gerechten met brood, pasta, of ei zit u eveneens goed bij Ons Goesting. Het restaurant in Aarschot verrast steeds met lekkere suggesties zoals een lente-croque met zalm en spinazie, een boterham met camembert en parmaham, bagel met krokante kip, een Italiaanse omelet, balletjes met krieken, zuiderse quiche of groentelasagne.
 
Ga zeker eens langs bij Ons Goesting voor een lekker kopje koffie, een uitgebreid of klein ontbijtje, heerlijke burger, snack of tapas. Wilt u zeker zijn van een plaatsje? Reserveren kan altijd telefonisch.

Ligging en routebeschrijving