Openingsuren

Maandag 29/11 Gesloten
Dinsdag 30/11 Gesloten
Woensdag 01/12 14:00 - 18:00
Donderdag 02/12 14:00 - 18:00
Vrijdag 03/12 14:00 - 18:00
Zaterdag 04/12 10:00 - 17:00
Zondag 28/11 Gesloten

Foto’s

Info

R&B Vintage Clothing in Aarschot

Ben je helemaal weg van retro? Van kleding met swing, klasse en vintage style? Kom dan zeker eens langs bij R&B Vintage Clothing en haal je Rockabilly, old skool, 50's hartje op.
 

Vintage kledij

Je vindt hier een karaktervolle en tijdloze selectie van vintage style kleding met een enorme wow-factor zowel voor mannen als vrouwen en zelfs leuke kids outfits. Bij R&B Vintage Clothing vind je topmerken zoals Hearts & Roses, Collectif Clothing, Hell Bunny, Pretty Retro, Miss Candyfloss, Banned, en nog zoveel meer.
 

Vintage kleding voor dames, heren en kinderen

R&B Vintage Clothing zaakvoerster Regine heeft een ruim aanbod in vintage kleding voor zowel dames, heren als kinderen. De hele familie is meer dan welkom in Aarschot voor de beste vintage items die je kan vinden. 
 

Plus size Vintage

Ook voor de dames onder ons met een maatje meer hebben we fantastisch nieuws. Regine heeft een schitterende collectie plus size Vintage in haar assortiment. Van polka dots tot velvet jurken, R&B Vintage Clothing heeft het allemaal. 
 

Webshop Retrokleding

Breng onze winkel in je woonkamer met onze fantastische webshop, hier vind de volledige collectie op terug, je kan dus kiezen uit de fysieke winkel in Aarschot, waar je alles eens rustig kan passen of je bestelt online en laat alles makkelijk thuis leveren, de keuze is aan u.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Doe zo verder. Top!... 9,5 Review door: Yvette
Doe zo voort Régine ;-)... 10 Review door: Hanne
De winkelierster was ontzettend... 10 Review door: Ellen
Gelukkig en gezond 2020 !!... 8,7 Review door: Gerda
VRIENDELYK ONTVANGST... 9,1 Review door: Albert
Doe zo verder heel vriendelijke... 6,7 Review door: Erwin