Openingsuren

Maandag 14/06 Na afspraak
Dinsdag 15/06 Na afspraak
Woensdag 16/06 Na afspraak
Donderdag 17/06 Na afspraak
Vrijdag 18/06 Na afspraak
Zaterdag 19/06 Na afspraak
Zondag 20/06 GeslotenGesloten

Info

Voor al uw bezettingswerken in Aarschot en omstreken kunt u beroep doen op Danny Serneels. Na vele jaren ervaring in de bouwsector is Danny nu al meer dan 20 jaar zelfwerkend patroon. Dat wil zeggen dat hij al heel wat jaren ervaring achter de kiezen heeft, ervaring die hij steeds weer optimaal weet in te zetten in zelfs de meest uitdagende bouwklussen!
 

Alle bezettings-, cementerings- en gyprocwerken 

Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovatiewerken of verbouwingen, u kan beroep doen op Danny voor al uw bezettings -en cementeringswerken, chape en gyproc. Bent u niet heel zeker welke van deze bouwmaterialen en -stijlen het beste past bij uw noden en voorkeuren? Dan overloopt Danny Serneels met u graag alle mogelijkheden en overlegt hij met u wat voor u waarschijnlijk de beste optie is.
 

Ouderwetse vakkundigheid

Danny Serneels heeft geleerd te werken in de oude, traditionele stijl, en combineert dit met het beste van moderne bezettingswerken. Alle bezettingsproducten worden nog aangemaakt met mixer en vat, en met de hand aangebracht. Zo hebben Danny en zijn team een constant duidelijk zicht op de kwaliteit van het geleverde werk, en kunnen zij u een perfecte uitvoering garanderen!  

Bent u op zoek naar een ervaren professional voor uw nieuwbouw- of renovatieproject? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis offerte bij Danny Serneels en ervaar zijn ongeëvenaarde kwaliteitsmaatwerk! 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief