Openingsuren

Maandag 26/04 Na afspraak
Dinsdag 27/04 Gesloten
Woensdag 28/04 Na afspraak
Donderdag 29/04 Na afspraak
Vrijdag 23/04 Gesloten
Zaterdag 24/04 Gesloten
Zondag 25/04 Gesloten

Info

SW-Construct bvba 

SW-Construct bvba staat onder leiding van Sven Windelinckx en Linsey Croonenborghs. Dit bedrijf, gelegen aan de Diestsesteenweg in Rillaar, is gespecialiseerd in schrijnwerkerij en gyprocwerken. U kan een beroep doen op hun diensten voor het plaatsen/vervaardigen/herstellen van garagepoorten, ramen, deuren, veranda's, zonwering, enz.
 

Eerst werknemer, daarna bedrijfsleider

De geschiedenis van SW-Construct bvba begint een hele poos terug in de tijd. Zaakvoerder Sven is eerst gestart als werknemer bij een respectabele firma met als kerntaak schrijnwerkerij. Na enige tijd ervaring op te doen en zichzelf de nodige technieken meester te maken, besloot hij om enkele jaren later op zelfstandige basis te starten.

De zaak kreeg al snel bekendheid in de ruime regio, mede door de uitstekende service en professionele afwerking die telkens aan de dag gebracht wordt. Steeds meer mensen namen contact op om hun woonst te verfraaien en zo is SW-Construct uitgegroeid tot een volwaardig schrijnwerkerijbedrijf waar vakkennis, klantgerichtheid en service centraal staan. 
 

Klantgerichtheid staat centraal

Met een zorgvuldige afwerking en kwaliteitsvolle producten zorgen zij steeds voor 100% tevreden klanten.

Kwaliteitsproducten van de merken Nice, Somfy, Deceuninck, ... zijn allen beschikbaar voor een democratische prijs.

De toonzaal is  gevestigd in Rillaar. Klanten zijn er steeds welkom om eens een kijkje te komen nemen naar het grote aanbod aan plaatsbare producten en beschikbare materialen. Zo kan je er garagepoorten, vliegenramen, ramen, deuren, zonweringen, terrasoverkappingen, rolluiken, steentapijt, glaswanden, buitenlevens, lamellen daken, carports, knikarmschermen, binnenzonwering en gevelbekleding gaan ontdekken. Op die manier maak je een weloverwogen beslissing en heb je vrije keuze qua materiaalsoort en afwerking.

SW-Construct bvba heeft voor ieder wat wils. Deze geregistreerde aannemer gaat er steeds voor de volle 100% voor om te helpen om de woondroom van hun klanten realiteit te maken.

Bezoek vrijblijvend de toonzaal en laat SW-Construct je bijstaan om uw droom te realiseren. Vraag inlichtingen en advies op maat aan een gereputeerd vakman!

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews