Ontdek de reviews van klanten van SW-Construct bv in Aarschot.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
Geweldige service, een aanrader !!

Review door Steve op 2021-04-04
Scoremotivatie
Snelle en correcte levering en plaatsing. Alles mooi en netjes achtergelaten. Correcte afspraken en administratieve afhandeling. Super !

Review door HERMAN op 2020-12-17
Scoremotivatie
Snelle en vriendelijke service! Toppie!

Review door Birgit op 2020-12-14
Scoremotivatie
Beste Topper,\r\nIk wens jou een fijn eindejaar en een supergezond 2021!\r\n\r\nGroetjes,\r\n\r\nSam

Review door op 2020-12-09
Scoremotivatie
Altijd vriendelijk en stipt. Veel goede raad. Heel mooi afgewerkt. Gewoonweg top! Dank u wel!

Review door Sandra op 2020-11-26
Scoremotivatie
Heel vriendelijk, snelle reactie op vragen en mails. Perfecte service bij plaatsing. Wij zijn heel tevreden!

Review door Karen op 2020-11-05
Scoremotivatie
Steeds even vriendelijk

Review door Hamza op 2020-10-09
Scoremotivatie
Goede zaak

Review door Tristan op 2020-10-08
Scoremotivatie
Blijf bieden waar jullie voor bekend staan. Een zeer goede kwaliteit en een super service!

Review door Linsey op 2019-11-18
Scoremotivatie
Geweldige service en zeer vriendelijk

Review door Gunther op 2019-08-29
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.