De meest gestelde vragen De eindejaarsactie wordt verlengd en omgedoopt.
De eindejaarsactie 2020 / voorjaarsactie 2021 wordt gewoon: ACTIE

Door de Corona en de sluiting van veel KMO’s hebben we besloten de eindejaarsactie van 2020  te verlengen tot 13 mei 2021. Al de deelnamen van 2020 blijven natuurlijk behouden. De actie wordt ook van naam veranderd en zal tot 13 mei 2021 door het leven gaan als ‘actie’.

Hoeveel winnaars zijn er?
Er zijn in totaal meer dan 10.000 winnaars. Heel de prijzenpot vindt u op www.handelsgids.be/actie.
Hoofdprijs is €5.000 met oa. een reis voor 2 personen naar Dubai. Deze superreis kan doorgaan 2021 of 2022. Keuze is aan u. Verder zijn tientallen cadeaubonnen. Bij de andere prijzen zitten oa. elektrische fietsen van Minerva, duizenden cadeaubonnen en nog meer kortingsbonnen. Om u een idee te geven, de laatste,  de 10.000ste winnaar ontvangt nog minstens €50 aan kortingsbonnen, maar naargelang de streek dat die woont kan dat ook €200 zijn, of nog meer zijn. Dus super grote prijzenpot.  


Wat gebeurt er met de deelnamen van de eindejaarsactie 2020?
Deze blijven geldig en tellen dus ook mee.

Kan ik nog met de logincodes van de eindejaarsactie meedoen?
Ja, dat kan nog steeds en dit tot het einde van de actie, namelijk 13 mei 2021.

Kan het zijn dat de handelaar mij vergeten was?
Ja dat kan dat hij u vergeten is een logincode te geven. Hij heeft het druk en is het niet gewoon. Vraag er steeds naar. Soms liggen ze gewoon op de toonbank. Neem eentje mee en bedank de handelaar.

Hoe moet ik meespelen?
•  Surf naar www.handelsgids.be/actie
•  Geef uw unieke code in en een geldig e-mailadres
•  Accepteer het wedstrijdreglement
•  Kies 4 cijfers van (1 tot 95)  
•  Geef met de schuifbalk een score voor vriendelijkheid
•  Schrijf een review over de zaak (niet verplicht) 
•  Geef éénmalig uw contactgegevens in, zodat men u bij winst kan contacteren
•  Na uw deelname krijgt u een bevestingsmail van uw deelname.

Waar vind ik het reglement?
Op www.handelsgids.be/actie vindt u alles. Bovenaan staat een knop met "Reglement".

Tot wanneer kan ik deelnemen aan de actie?
U kan deelnemen tot 13 mei 2021. U vindt de deelnemende handelaars op www.handelsgis.be door te zoeken  op het woordje actie

Wat heb ik nodig om te kunnen deelnemen?
U heeft een unieke code nodig van een deelnemende zaak. Bij elke deelnemende handlaars zijn flyers met unieke logincodes. Deze moet u bemachtigen. De actie is digitaal en werkt zowel op computer, tablet als smartphone. U heeft een internetverbinding nodig en een geldig e-mailadres.  Indien u geen e-mailadres hebt kan u hier gratis ééntje aanmaken.  

Welke handelaars hebben unieke logincodes voor de actie?
Zoek op www.handelsgids.be met het woordje ‘actie’. U herkent hen ook aan de affiches. Vraag ernaar want soms vergeet de handelaar het al eens.

Moet ik een aankoop doen om een unieke code te krijgen?
Normaal niet, maar dit hangt af van de handelaar. Natuurlijk koop je best bij uw lokale handelaars. De eindejaarssactie en deze voorjaarsactie - kort "Actie" genoemd - is bedoeld om u te belonen om het hele jaar bij hun te kopen. Dus liefst nu ook.

Ik heb geen internet kan ik deelnemen?
Indien u geen internet heeft kan u ook deelnemen. Op verschillende plaatsen is er internet, denk daarbij aan vele openbare plaatsen zoals bibliotheken, tavernes, restaurants, bistro’s, en zelfs op veel plaatsen gewoon op staat. Ook bij verschillende familieleden zal er wel internet zijn. 

Ik heb geen e-mailadres, wat nu?
U kan aan uw kinderen, kleinkinderen, familie of vrienden  vragen om deel te nemen aan de actie met uw unieke code.

Hoeveel keer kan ik meespelen en bij wie?
Per unieke code kan u één keer meedoen. U kan deelnemen bij zoveel zaken als uzelf wilt. Zolang u een code hebt gekregen van die zaken. U herkent alle deelnemende handelaars a.d.h.v. het affiche in hun etalage.

Ik weet niet meer van wie ik een code heb ontvangen
U moet niet onthouden van waar een deelnameformulier komt. U surft naar www.handelsgids.be/actie. Wanneer u uw code ingeeft wordt er automatisch getoond van welke zaak u de code hebt gekregen.

Moet ik na deelname het formulier nog bijhouden?
Nee dat is niet nodig. Eens u heeft deelgenomen mag dit weg. Tijdens uw deelname worden uw gegevens genoteerd en gekoppeld aan de unieke code. Via uw email krijg je bericht als de winnaars bekend zijn en uw uitnodiging voor de afhaling van de gewonnen prijs.

Wanneer worden de winnaars bekend gemaakt?
De winnaars worden bekend gemaakt bij de deelnemende handelaars vanaf 18 mei. Via www.handelsgids.be/actie/winnaars vindt u vanaf 1 juni 2021 de volledige lijst. Begin juni krijgen de winnaars nog een nieuwsbrief met de uitnodiging hoe en wanneer de gewonnen prijs kan afgehaald worden.

Waar kan ik mijn prijs afhalen?
Indien u gewonnen hebt kan u uw prijs afhalen bij de handelaar zelf. U krijgt hiervan bericht via uw emailadres. Gelieve uw identiteitskaart mee te nemen om uw prijs in ontvangst te nemen

Heeft u nog vragen over de actie?
Mail naar marketing@handelsgids.be of bel tijdens de kantooruren naar het nummer 013/32 10 10.