@ mor lakker is

Openingsuren

Maandag 24/06 08:00 - 18:00
Dinsdag 25/06 Gesloten
Woensdag 26/06 08:00 - 18:00
Donderdag 20/06 08:00 - 18:00
Vrijdag 21/06 08:00 - 20:00
Zaterdag 22/06 09:00 - 20:00
Zondag 23/06 09:00 - 20:00

Foto’s

Info

Bij @ Mor Lakker is zit u iedere ochtend meteen aan het juiste adres voor een vers belegd broodje, een overheerlijke croque monsieur en nog veel andere snacks. Door onze ligging in hartje Antwerpen, recht tegenover de Stadsschouwburg en de vogelenmarkt, is @ Mor Lakker is de ideale plaats om binnen of op ons terras in alle rust te genieten van uw maaltijd.
 

Belegde broodjes (@ mor goe belegen is)

Bij @ Mor Lakker is kan u terecht voor de beste broodjes van Antwerpen. Door de uitgebreide en variërende keuzes aan broodjes vindt iedereen bij ons het broodje naar zijn of haar keuze. Naast de standaardbroodjes waaronder een broodje kaas, tonijn, Martino of kip curry hebben wij ook nog de ‘@ mor goe belegen is-broodjes’ zoals een broodje met een gebakken tikkenei met spek, broodje zalm of zelfs een broodje met verse scampi’s.

Wij vinden het belangrijk om ons te onderscheiden van de concurrentie en daarom kozen we voor de ‘@ mor aanders is- broodjes’. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een ‘me twieje neffen één’ broodje waarbij je op beide helften van 1 broodje een beleg naar keuze kan kiezen. Een ander voorbeeld van één van onze unieke beleggingen is ‘de rijken tist’, een broodje met rosbief, rucola, rode ui, parmigiano, peper, tomaat en een mosterddressing. Ontdek zeker onze andere unieke smaken en broodjes op onze website: http://www.atmorlakkeris.be/desktop/#fifth. Naast de belegde broodjes serveren wij ook nog snacks zoals een curryrol, kaasbroodje of zoetere maaltijden zoals donuts, croissants of een chocoladebroodje.


Krockskes, krockskes en nog eens krockskes

Bij @ Mor Lakker is wordt er zeer veel nadruk en focus gelegd op de croque monsieurs die wij serveren. Het is daarom ook geen verrassing dat wij bekend staan omwille van onze Krockskes. Wij gaan constant op zoek naar nieuwe smaakcombinaties zodat we onze klanten kunnen blijven verrassen. De ‘@ mor int polleke past - krockskes’ zijn speciaal gemaakt voor de mensen die weinig tijd hebben om bij ons te eten maar die wel willen genieten van onze croque monsieurs. We willen ons niet alleen onderscheiden door onze speciale broodjes maar ook door speciale krockskes. Daarom kozen we voor de ‘@ mor oepgetalloord is- krockskes’. Een voorbeeld van één van onze unieke smaakcombinaties is de ‘krock zwaanstna ni he’ met zalm, bacon, rode ui, honing, appeltjes, rucola, parmigiano, dressing, dille en zelfgemaakte croetons.


Opnieuw kan u op onze website ( http://www.atmorlakkeris.be/desktop/#fifth) onze verschillende krockskes ontdekken.
 

Ligging en routebeschrijving