Café De Oude Vaart

Openingsuren

Maandag 25/10 11:00 - ...
Dinsdag 26/10 11:00 - ...
Woensdag 27/10 11:00 - ...
Donderdag 28/10 11:00 - ...
Vrijdag 29/10 11:00 - ...
Zaterdag 30/10 09:00 - ...
Zondag 24/10 08:00 - ...

Info

Wees welgekomen in het gezellige buurtcafé van De Oude Vaart

Café De Oude Vaart is gelegen in de theaterbuurt van Antwerpen. In dit gezellig buurtcafé kan je even ontsnappen aan de stadsdrukte terwijl je kan genieten van een drankje binnen in het café of buiten op het terras. 
 

Caféspelen

Wie het liever van wat actie houdt kan ik Café De Oude Vaart terecht voor de typische caféspelen. Je kan er dartsen, tafelvoetbal of biljart spelen en meedoen aan kaartspelletjes. Gezellig om in groepsverband de tijd te spenderen.
 

Café

Zaakvoerder Frank houdt ervan om al de klanten van Café De Oude Vaart tevreden te stellen zodat iedereen zich helemaal relaxed en ontspannen voelt. Daarbuiten werken ze enorm aan bijkomende troeven zoals scherpe en sterke prijzen aan te bieden. Hygiëne is een grote prioriteit en uiteraard willen ze alleen maar werken met natuurlijke en kwaliteitsvolle producten. 
 

Genieten van een drankje 

Een bezoekje aan Café De Oude vaart in Antwerpen zal jij je zeker niet beklagen. Met de glimlach zal je verwelkomt worden en de gezelligheid van het café zal snel de bovenhand nemen. Frank en zijn team hoopt iedereen snel te mogen ontvangen. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/