Andere belangrijke handelaars

Huis De Colvenier

Openingsuren

20/08
20/08
20/08
20/08
20/08
20/08
20/08

Tijdens onze vakantie in augustus zijn wij te bereiken op +32(0)477 23 26 50

Info

Als dineren een belevenis wordt...

Restaurant Huis De Colvenier in Antwerpen staat al jaren synoniem voor een unieke belevenis. Wij onderscheiden ons van andere restaurants dankzij 4 troeven. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten, naast het gastronomisch dineren, een unieke ervaring beleven bij ons. 


De charmante zaakvoerder Patrick Van Herck, die zelf de pollepel hanteert, steunt zich grotendeels op de aanvoer en de kwaliteit van wat de markt dagelijks biedt. Voeg daarbij de attentievolle en onberispelijke service en het zal u niet verbazen dat dit een toprestaurant is. Zowel zakendiners in een verfijnd kader als salons voor familiefeesten als seminaries vindt u bij Huis Colvenier. Lezingen van 10 tot 160 personen en een privé parking vervolmaken het gehele aanbod.
Kortom kwaliteit en klasse op alle niveau.


Ook Handelsgids is bij De Colvenier een vaste klant.
 

Aperitieven in majestueuze wijnkelders

Dankzij hun 4 troeven bezorgen zij u een buitengewone belevenis. De charmante vrouw des huizes laat u genieten van een hartelijk ontvangst. De chef-kok Patrick van Herck ontvangt je steeds met open armen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te Aperitieven in majestueuze wijnkelders met ruim 20.000 flessen wijn,  

Open keuken:

iedereen is welkom in hun open keuken van Huis Colvenier. Klanten mogen gerust kijken hoe een smaakvolle kabeljauw vakkundig gefileerd wordt of hoe de sous chef de sabayon klopt. Zij hebben geen geheimen!

Exquise  gastronomische gerechten

Een derde troef zijn hun exquise gerechten van topkwaliteit. Er is voor ieder wat wils en ook de ruimte waarin je graag dineert kan gekozen worden. 


Reserveer je tafeltje nu!

Woordje van de zaakvoerder Patrick Van Herck

Patrick: 'Wie wil tafelen in een authentieke patriciërswoning uit de 19de eeuw, kan zich geen betere locatie voorstellen. Wij beschikken over verschillende, gezellige vertrekken zoals ondermeer een wintertuin, of de indrukwekkende wijnkelder waar je het aperitief origineel kan gebruiken'.
?
Restaurant Huis Colvenier, waar gastronomie een belevng is.


 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Huis De Colvenier, 2000 Antwerpen, Sint Antoniusstraat 8