Dorifran bv

Openingsuren

Maandag 22/04 08:00 - 18:00
Dinsdag 23/04 08:00 - 18:00
Woensdag 17/04 08:00 - 18:00
Donderdag 18/04 08:00 - 18:00
Vrijdag 19/04 08:00 - 17:00
Zaterdag 20/04 Gesloten
Zondag 21/04 Gesloten

Info

Schoonmaakbedrijf Dorifran staat in voor elke schoonmaakkarwei

U kan Dorifran te Anzegem inschakelen voor elk schoonmaakkarwei. Van burelen tot appartementen en van een eerste opkuis tot het schoonmaken van ramen, rolluiken en zelfs opkuis na brand: bij Dorifran bent u aan het juiste adres voor een propere omgeving. Voor al hun diensten en verhuur van machines: https://www.frando.be
 

Ruitenwasser

U kan Dorifran inschakelen voor het reinigen van uw ruiten, ramen en glazen wanden, van kleine tot grote uitstalramen. Het reinigen kan zowel op contractbasis als op reguliere basis. Ook hoge gebouwen vormen geen probleem voor het gekwalificeerde personeel.
 

Parket reinigen

Parket of een andere massief houten vloer is een prachtig natuurproduct. Een parketvloer brengt veel warmte en sfeer in huis, maar om deze uitstraling te behouden en een lange levensduur te garanderen is goed onderhoud belangrijk.
Wanneer door foutief onderhoud de vloer niet meer mooi is, kan deze worden hersteld dankzij de producten en vakmensen bij Dorifran. Het bedrijf werkt namelijk uitsluitend met professionele schuurmachines en de beste merken om de vloer te behandelen.
 

Reinigen ruimtes

Dorifran stelt graag samen met u de nodige schoonmaakhandelingen en frequenties vast in een programma dat moet voldoen aan uw wensen en noden. Het schoonmaakprogramma en de prijs hiervan worden in een duidelijke offerte aangeboden, zonder juridische valkuilen of kleine lettertjes.
 

Verhuur machines

Bij Dorifran kunt u machines huren om het poetsen te vergemakkelijken. Zo kan u een tapijtreiniger, hogedrukreiniger, schuurmachine en stofzuiger huren aan zeer voordelige prijzen. Ontdek ze hier: https://www.frando.be/webshop-onderhoudsproducten/verhuur-machines

Ligging en routebeschrijving