Frando schoonmaakbedrijf bv

Openingsuren

Maandag 23/05 07:30 - 18:00
Dinsdag 17/05 07:30 - 18:00
Woensdag 18/05 07:30 - 18:00
Donderdag 19/05 07:30 - 18:00
Vrijdag 20/05 07:30 - 17:00
Zaterdag 21/05 GeslotenGesloten
Zondag 22/05 GeslotenGesloten

Info

Welkom bij Frando Schoonmaakbedrijf Anzegem

Frando in Anzegem is een schoonmaakbedrijf dat staat voor kwalitiet en goede service op gebied van het reinigen van ruimtes, ruiten wassen, opkuisen na brand, parket boenen, tapijtreiniging en gevelreiniging. Hebt u nood aan iemand die u kan inschakelen voor het schoonmaken van burelen, ramen, winkels, of de opkuis van nieuwbouw woning of appartementen? Zij voorzien u van goed opgeleid personeel. Bovendien hebben zij een winkel in Anzegem waar u een groot assortiment van producten en benodigdheden vindt om het poetsen gemakkelijker te maken.
 

Onderhoudsdienst ramen

Schakel Frando schoonmaakbedrijf in voor het reinigen van ruiten, ramen en glazen wanden, van kleine tot grote uitstalramen. Het reinigen kan zowel op contractbasis als op reguliere basis. Het gekwalificeerd personeel reinigt ook ruiten van hoge gebouwen, steeds tegen scherpe prijzen.
 

Parket schoon houden

Parket of een andere massief houten vloer is een prachtig natuurproduct waarmee u veel warmte en sfeer in huis haalt. Om de uitstraling van uw parketvloer te behouden en een lange levensduur te garanderen is goed onderhoud belangrijk. Hierbij willen zij u graag helpen.
 

Woca producten

Wanneer ook door onderhoud de vloer niet meer mooi wordt  kan deze worden hersteld met het assortiment Woca-producten van Frando schoonmaakbedrijf. Zij werken alleen met professionele schuurmachines en kwaliteitsmerken om de vloer te behandelen.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Frando schoonmaakbedrijf bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond