FV-Service bv

Openingsuren

Maandag 29/11 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 30/11 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 01/12 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 02/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 03/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 27/11 Na afspraakNa afspraak
Zondag 28/11 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

FV Service uit Ardooie biedt een containerservice aan op vraag van de klant. Het bedrijf beschikt over containers in diverse maten en voor verschillende doeleinden. Denk hierbij aan bouwafval, groenafval en gemengd afval. FV Service voert zijn containerservice uit in o.a. Zwevezele, Ardooie, Izegem, Wingene, Torhout, Tielt, Roeselare, Meulebeke, Pittem en Lichtervelde. 
 

Bouwafval

Bent u aan het bouwen of verbouwen? Dan zit u vast en zeker met heel wat bouwafval. Al te vaak belandt dit afval snel en ongesorteerd op een aanhangwagen of in een container. FV Service wil dit voorkomen door containers voor bouwafval aan te bieden. Zo zorgt het bedrijf uit Ardooie ervoor dat het gesorteerde bouwafval wordt gerecycleerd, zodat het opnieuw in bouwwerken gebruikt kan worden.
Onder de naam bouwafval valt zuiver steenpuin, zoals bijvoorbeeld bakstenen, dakpannen en natuursteen. Maar ook gewapend beton, keramiek, porselein, cellenbeton of ytong, zoals tegels, plinten, wc's, lavabo's of bloempotten en gyproc zoals gipsplaten, kalk en pleister horen hierbij. Verder valt vlak glas zoals vensters of spiegels onder de noemer bouwafval.
 

Groenafval

Groenafval of tuinafval bestaat uit gemengd tuinafval dat kan gecomposteerd worden. Zit u met afval door het snoeien van struiken of bomen of door het reguliere onderhoud van de tuin? Huur een container bij FV Service en raak verlost van al uw groenafval zoals takken, snoeihout, resten van planten, bloemen en gras.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/