Patisserie Lieven

Openingsuren

Maandag 05/10 Gesloten
Dinsdag 29/09 05:30 - 19:00
Woensdag 30/09 05:30 - 19:00
Donderdag 01/10 05:30 - 19:00
Vrijdag 02/10 05:30 - 19:00
Zaterdag 03/10 05:30 - 19:00
Zondag 04/10 05:30 - 15:00

Foto’s

Info

Zin in een heerlijk sneetje versgebakken brood, een stuk stokbrood of een knapperige pistolet? Of toch liever iets zoets zoals een koffiekoek of taart? Bij Patisserie Lieven in de Kortrijksestraat in Ardooie kun je dagelijks een ruim aanbod aan vers brood, pistolets, stokbrood, taarten, koffiekoeken en andere patisserie terugvinden!
 

Bakkerij en patisserie

Patisserie Lieven is door Lieven en Nele opgestart in 1991, nadat hij een A2-opleiding in de bakkerijschool “Ter Groene Poorte” in Brugge gevolgd had en al 6 jaar ervaring had opgedaan. Ze namen een bakkerij over die al ruim 100 jaar bestond. Ze wouden de lange geschiedenis van deze bakkerij uiteraard eer aandoen, maar besloten tegelijkertijd ook volledig te vernieuwen. Ze renoveerden de zaak volledig in 1993, en in 2003 werd ze nog verder uitgebreid. Je kan er dagelijks terecht van 5u30 to 19u voor een ruime selectie aan heerlijke zoete lekkernijen. 
 

Specialiteiten

Patisserie Lieven heeft verschillende specialiteiten. Enkele die er tussenuit springen zijn de American Cakes, kleurrijke kindertaarten, gepersonaliseerde fototaarten, zoete snoeptaarten en Rodenbachtaart, allemaal op maat van de klant. Heb je een bijzonder taartverzoekje? Neem dan contact op met Lieven en Nele en plaats een bestelling, zij zorgen graag voor een heerlijke, volledig gepersonaliseerde taart of cake! 
 

Ontbijtservice

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag en wordt daarom door Patisserie Lieven alle eer aangedaan met twee bijzondere producten: 

Ontbijtmand: koffie, pistolets, koffiekoeken, beleg, eitjes, chocolade, en nog veel meer naar jouw wens... Koop een vooraf samengestelde mand of selecteer wat jij het lekkerst vindt. Ook ideaal om iemand heerlijk mee te verrassen! 

Ontbijtbuffet of -receptie: Patisserie Lieven verzorgt het buffet van a tot z: van brood tot charcuterie tot dessertjes, taarten en minigebakjes. Ook voorziening van borden, bestek, bediening,... Uiteraard weer op maat van behoefte en budget! 
 

Nieuw: automaat

Heb jij na of voor de openingsuren zin in een brood, drank, aardbeien of zelfs beleg?
Met deze nieuwe, hippe automaat is dit vanaf nu geen enkel probleem meer! 

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Nieuw: Afhaalautomaat

Zin in iets lekkers na de openingsuren?
In onze nieuwe automaat kun je terecht voor brood, aardbeien, beleg en gekoelde dranken!

Open bijlage

Nieuw: Vers fruitsap

Zin in verse vitaminen bij het ontbijt?
Haal jouw flesje vers geperst appelsiensap bij Patisserie Lieven.

Open bijlage

Trefwoorden

Bekijk onze shop

Nieuwsbrief

Reviews

Doe zo verder👍👍... 9,1 Review door: Crist
Een dankbare "Proficiat" e... 10 Review door: Jaak
Zeer vriendelijk personeel!... 10 Review door: Céleste
top... 9 Review door: Anja
Neen, alles ok... 8 Review door: Ludwine
Blijven verder doen zoals jullie... 10 Review door: Ellen
Prima warme bakker met lekker br... 9,6 Review door: Trix