Picnick

Info

PicNick Ardooie

Uw bedrijf of zaak in kijker zetten? Het ideale beeldmateriaal van jouw trouwfeest? PicNick voorziet alle events & gelegenheden van de beste beelden die jij wilt! Videofiles, on- en offline of zelfs live registratie van videobeelden op grote schermen, PicNick werkt samen met jou het beste project uit voor elke gelegenheid!
 

Van promovideo tot aftermovie

Een evenement, opendeurdagen of ‘iets nieuws’ te vertellen: stuur een filmpje mee en krijg die extra aandacht die het verdient. Een leuke promovideo voor professionele doeleinden: dit kan gaan van een leuke bedrijfsvideo tot een strakke en effectieve productvoorstelling of een aftermovie van een business-event.

Er is ook tijd voor video naast het werk. Familiebeelden, communiefeesten, huwelijken of jubileums: neem er op tijd beelden van, samen met PicNick!
 

Laat beelden spreken

PicNick laat de beelden spreken van kunstenaar, verenigingen, dansgroepen tot een harmonie voor iedereen.
Bedrijven of eender welk evenement. PicNick werkt samen met jouw het idee uit, om die belangrijke gebeurtenis op de beste manier in beeld te brengen. Achteraf ontvang je de leukste en beste beelden voor website, sociale media of DVD.

PicNick, een passie voor video. Omdat elk beeld telt!
Een beeld zegt meer dan duizend woorden: ontdek hier PicNicks website.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief