Postelboershof

Openingsuren

Maandag 10/08 GeslotenGesloten
Dinsdag 11/08 GeslotenGesloten
Woensdag 12/08 14:00 - ...
Donderdag 13/08 14:00 - ...
Vrijdag 07/08 14:00 - ...
Zaterdag 08/08 14:00 - ...
Zondag 09/08 09:00 - ...

Foto’s

Info

Postelboershof, gelegen aan de Wampenberg te Arendonk, is meer dan alleen een café. Naast koude en warme dranken in het café, zowel alcoholisch als niet-alcoholisch, kunt u er terecht met uw feest, evenement, viering of vergadering in een van de feestzalen.

Zoekt u een toffe locatie om een glaasje te gaan drinken of in het zonnetje op het terras te genieten? Hebt u een klein of groot evenement gepland, maar nog geen zaal? Heb je een feest gepland maar wenst u de decoratie uit handen te geven? Of wenst u kennis te maken met de voetbalclub, rugbyclub, dansclub, harmonicavrienden of BigBand die de zaak gebruiken als uitvalsbasis?

Breng dan gauw een bezoekje aan deze parel temidden van het rustige Arendonk!
 

Café

In het gezellige café is het steeds leuk vertoeven. Je kan er op de drankenkaart diverse soorten dranken, frisdranken en bieren bestellen, zowel met als zonder alcohol. Voor de liefhebbers van bieren zijn er zowel bieren van het vat als uit het flesje te verkrijgen. Er is ook een selectie aan snoepgoed beschikbaar voor de kleine honger. 
Zowel vooraan aan het café als achteraan is er een terras te vinden waar je gezellig kan vertoeven. 
 

Clubs en verenigingen

Dat het goed vertoeven is in de schaduw van het Postelboers Hof, dat weten tal van clubs en verenigingen maar al te goed. Door de grote aangrenzende sportterreinen hebben doorheen de jaren de voetbalclubs, rugbyclub, muziekclubs en dansclub een onderkomen gevonden in deze zaak.

De zaak is op donderdagavond tevens het repetitielokaal van de New Sound Big Band en harmonicavrienden, een hechte groep amateurmuzikanten die in de eerste plaats voor hun plezier spelen. Een swingende sound en goede harmonie vormen de hoofdtoon!
 

Feesten en evenementen

Voor kleine of grotere evenementen is het Postelboers Hof uitermate geschikt. Zij hebben diverse verhuurformules in de aanbieding, telkens met verschillende zalen.

De grote feestzaal biedt plaats aan 200 gasten. Wanneer u deze zaal huurt, mag u ook gebruik maken van de interne keuken alsook het serviesgoed.
De kleine feestzaal kan 40 á 50 personen plaats bieden en heeft aangrenzend een groot terras met speeltuigen. Het gebruik van de keuken is hier ook weer mogelijk.
Bovenal kunt u de decoratieve kant van de feesten uitbesteden aan de zaakvoerders mits een meerprijs. 

Voor grotere evenementen kan je de terreinen zelf huren, al dan niet in combinatie met de kantine.

Reserveren doe je via mail of telefonisch. 

Postelboers Hof en haar eigenaars heet u en uw gezelschap alvast van harte welkom!
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief