Openingsuren

Maandag 08/08 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 09/08 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 10/08 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 11/08 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 12/08 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 13/08 Na afspraakNa afspraak
Zondag 14/08 GeslotenGesloten

Info

Voor al je schilderwerken moet je bij Van Dael Jan uit Arendonk zijn

Van Dael Jan bvba in Arendonk is een familiebedrijf dat u al 3 generaties voorziet van de beste service, behang- en schilderwerken. Dankzij de jarenlange ervaring in deze wereld kan u rekenen op specialistenwerk. Zij zorgen vervoor dat zowel u binnen- als buitenschilderwerken tot in de puntjes worden uitgevoerd. 
 

Schilderen en behangen

Heeft u zojuist gebouwd of is uw woning toe aan een nieuw laagje verf of iets moderner behangpapier? Van Deal Jan staat garant voor een kwaliteitsvolle afwerking van al uw schilder- en behangwerken. Behangen of schilderen? Donker of licht? Patronen of kleurvlakken? Bij Van Dael Jan staat de tevredenheid van de klant voorop, om zo een op maat gemaakte oplossing aan te bieden.
 

Buitenschilderwerken

Bij Van Dael Jan kan u naast het verfijnd schilderen en behangen van uw muren binnenshuis ook rekenen op professionele buitenschilderwerken. Op zoek naar een vakman voor het correct plaatsen van uw vloerbekleding, linoleum of vast tapijt? De vakman uit Arendonk regelt het voor u..
 

Decoratie en renovatie

Van Dael Jan zorgt er telkens voor dat alles tot in de fijnste puntjes netjes afgewerkt wordt. Ook voor decoratie en renovatie zit u bij Van Dael Jan aan het juiste adres. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Van Dael Jan bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond