Slagerij Renaat & Pascale

Openingsuren

Maandag 23/05 08:00 - 12:4513:30 - 18:30
Dinsdag 24/05 Gesloten
Woensdag 18/05 08:00 - 12:4513:30 - 18:30
Donderdag 19/05 08:00 - 12:4513:30 - 18:30
Vrijdag 20/05 Gesloten
Zaterdag 21/05 08:00 - 13:00Gesloten
Zondag 22/05 08:00 - 12:30Gesloten

Foto’s

Info

Welkom bij moderne Slagerij Renaat & Pascale

Renaat en Pascale hebben reeds sinds 1990 een moderne slagerij in Asse (Zellik). Hun normen liggen heel hoog en denken hierbij zeker aan dier en milieu. Graag willen ze jou laten kennismaken met hun zaak die al vele jaren trouwe en tevreden klanten bedient. 
 

Charcuterie

Slagerij Renaat & Pascale hebben vele troeven, één daarvan is hun zelfbereide en dagverse charcuterie. Van vleessalade tot krabsalade en van hesp tot kaas, Renaat en Pascale hebben zetten het met passie voor je klaar in hun koeltoog. 
 

1ste Keuze vlees

Je mag er zeker van zijn dat ze bij Slagerij Renaat & Pascale enkel het beste van het beste willen doorgeven aan hun klanten. Zo heb je alleen maar 1ste keus rundsvlees, varkensvlees, kalfsvlees en paardenvlees op je bord. 
 

Huisbereide gerechten

Naast de vleeswaren kan je bij Slagerij Renaat & Pascale ook terecht voor huisbereide gerechten zoals lasagne, spaghetti en andere dagschotels. Heb je geen tijd of geen zin om te koken maar wil je toch het liefst verse en gezonde ingrediënten op je bord, ga dan langs bij Renaat en Pascale en geniet zo van een huisbereide maaltijd na een zware dag. Niet te vergeten zijn ook hun overheerlijke pensen en gekookte hespen, werkelijk om je duimen en vingers van af te likken. 
 

Wijn

Daarnaast is er steeds een uitgebreid wijnassortiment aanwezig bij Slagerij Renaat & Pascale. Ben je op zoek naar goede fles wijn om eten te bereiden, of naar een wijn die perfect past bij de menu die je gaat klaarmaken, Renaat en Pascale geven je met veel plezier het juiste advies welke wijn het beste zal passen bij elk gerecht. 
 

Kaas

Bij Slagerij Renaat & Pascale is de slagerij niet enkel de ideale plaats om vleeswaren en charcuterie te kopen, ook voor diverse kaassoorten ben je bij deze slagerij in Asse aan het juiste adres. Zij helpen je met plezier verder in je zoektocht naar de juiste kazen.
 

Slagerij 

Ben je op zoek naar de beste slagerij van Asse en omstreken die naast vleeswaren nog veel meer te bieden hebben, dan moet je langsgaan bij Slagerij Renaat & Pascale. Zij adviseren je met plezier zodat je enkel en alleen met de lekkerste en beste etenswaren de deur uit gaat. Zij zien je hopelijk snel verschijnen bij hen in de zaak. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Slagerij Renaat & Pascale een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond